reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Jeśli nie jadłyście jeszcze frytek z batatów to gorąco polecam. Ostrzegam są słodkie :) więc i dzieciom powinny posmakować.

Susana ja też tak uważam, że nie należy mówić za szybko o ciąży. Mój synek dowiedział się jakieś 3 tyg. temu jak przeszliśmy przez ten najgorszy czas,
Bataty z piekarnika są pycha ale nie da się dużo zjeść bo słodkie.
Mi glukoza i insulina po godz. wyszła ponad normę, glukoza co prawda 200 a norma do 180 więc nie ma tragedii ale insulina 84 po godzinie więc dużo, czy któraś z Was tak miała? Na czczo mam insulinę 9,87 a glukozę 89 więc w normie

Dziewczyny, zgadzam się z Wami odnośnie trzymania w tajemnicy wieści o ciąży. Im mniej osób o niej wie, tym lepiej. W sumie to o przyszłych dwóch kreskach dowie się tylko mój M. i Wy, moje forumowe powierniczynie :-)
Czasem to myślę, że ostatnio za dużo osób wiedziało, niektórzy zazdrościli, że tak szybko nam się udało i ta zazdrość odebrała mi moje szczęście :-(. Teraz Ci zazdroszczący cieszą się swoim szczęściem a u mnie pozostała pustka. Ale ja im już nie zazdroszczę, bo wiem, że moje będzie troszkę młodsze i będzie miało nieco starsze towarzystwo do zabawy :-)

Julia gratuluję bety!!!
Susana jak Ty się czujesz? Serio już brzusio troszkę widać?

Arda, myślimy pozytywnie i wierzymy, że Malina pomoże! Wiem, że jest ciężko i każdy ma prawo trochę posmęcić, ale najgorsze jest utracenie wiary, że w końcu się uda a ja wiem, że Tobie musi się udać!

Pozdrawiam wszystkie brzuchatki - mnóstwo zdrówka i nuuuuudy!
starające się ( w szczególności obie Beatki :blink:) dużo przyjemności i owocności!
i dziewczyny w trakcie badań i leczenia, aby jak najszybciej mogły otrzymać zielone światełko!

Bertha, ja myślałam, że będziemy obie w parze z terminem na luty a Ty wolisz czerwiec, co by na marzec się wstrzelić :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, zgadzam się z Wami odnośnie trzymania w tajemnicy wieści o ciąży. Im mniej osób o niej wie, tym lepiej. W sumie to o przyszłych dwóch kreskach dowie się tylko mój M. i Wy, moje forumowe powierniczynie :-)
Czasem to myślę, że ostatnio za dużo osób wiedziało, niektórzy zazdrościli, że tak szybko nam się udało i ta zazdrość odebrała mi moje szczęście :-(. Teraz Ci zazdroszczący cieszą się swoim szczęściem a u mnie pozostała pustka. Ale ja im już nie zazdroszczę, bo wiem, że moje będzie troszkę młodsze i będzie miało nieco starsze towarzystwo do zabawy :-)

Julia gratuluję bety!!!
Susana jak Ty się czujesz? Serio już brzusio troszkę widać?

Arda, myślimy pozytywnie i wierzymy, że Malina pomoże! Wiem, że jest ciężko i każdy ma prawo trochę posmęcić, ale najgorsze jest utracenie wiary, że w końcu się uda a ja wiem, że Tobie musi się udać!

Pozdrawiam wszystkie brzuchatki - mnóstwo zdrówka i nuuuuudy!
starające się ( w szczególności obie Beatki :blink:) dużo przyjemności i owocności!
i dziewczyny w trakcie badań i leczenia, aby jak najszybciej mogły otrzymać zielone światełko!

Bertha, ja myślałam, że będziemy obie w parze na luty a Ty wolisz czerwiec :-)
Asia
U mnie wyjątkowo szybko widać brzuch zawsze tak miałam .
W pracy nie da już się ukryć bo zawsze miałam płaski brzuch a teraz brzuch większy twarz okrągła od sterydu .
Kobitki wszystko wypatrzą .
A żeby jeszcze móc mi powiedzieć ;
-Pani Sylwio , coś pani ostatnio przytyła !!!! Dla nich bezcenne hihi .

A ja przytłam 2,5 kg.
Dobrze że w domu chłopaki nic nie wyczaili .
Taki mam ciągły strach jeszcze żeby im powiedzieć .Boję się że jak im powiem to się wszystko może skończyć ...Choć wiem że jest ok .
Poczekam jeszcze do prenatalnych które mam 30 maja .

Hej Kochane chce o coś zapytać nie chodzi o mnie czy przyrost bthcg z 200 na 647 po dwóch dniach jest prawidłowy jak na wczesna ciaze??

Hej Kochane chce o coś zapytać nie chodzi o mnie czy przyrost bthcg z 200 na 647 po dwóch dniach jest prawidłowy jak na wczesna ciaze??
Riri na początku beta tak szybko rośnie .
Ja miałam 169 a za 4 dni 1200
Tak że przyrost jest jak najbardziej prawidłowy .Potem beta zwalnia
Riri
Ty jesteś w ciąży a nic o sobie nie piszesz .Napisz coś o swoich badaniach , samopoczuciu .

reklama
Do góry