reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Jeśli nie jadłyście jeszcze frytek z batatów to gorąco polecam. Ostrzegam są słodkie :) więc i dzieciom powinny posmakować.

Susana ja też tak uważam, że nie należy mówić za szybko o ciąży. Mój synek dowiedział się jakieś 3 tyg. temu jak przeszliśmy przez ten najgorszy czas,
Bataty z piekarnika są pycha ale nie da się dużo zjeść bo słodkie.
Mi glukoza i insulina po godz. wyszła ponad normę, glukoza co prawda 200 a norma do 180 więc nie ma tragedii ale insulina 84 po godzinie więc dużo, czy któraś z Was tak miała? Na czczo mam insulinę 9,87 a glukozę 89 więc w normie

Dziewczyny, zgadzam się z Wami odnośnie trzymania w tajemnicy wieści o ciąży. Im mniej osób o niej wie, tym lepiej. W sumie to o przyszłych dwóch kreskach dowie się tylko mój M. i Wy, moje forumowe powierniczynie :-)
Czasem to myślę, że ostatnio za dużo osób wiedziało, niektórzy zazdrościli, że tak szybko nam się udało i ta zazdrość odebrała mi moje szczęście :-(. Teraz Ci zazdroszczący cieszą się swoim szczęściem a u mnie pozostała pustka. Ale ja im już nie zazdroszczę, bo wiem, że moje będzie troszkę młodsze i będzie miało nieco starsze towarzystwo do zabawy :-)

Julia gratuluję bety!!!
Susana jak Ty się czujesz? Serio już brzusio troszkę widać?

Arda, myślimy pozytywnie i wierzymy, że Malina pomoże! Wiem, że jest ciężko i każdy ma prawo trochę posmęcić, ale najgorsze jest utracenie wiary, że w końcu się uda a ja wiem, że Tobie musi się udać!

Pozdrawiam wszystkie brzuchatki - mnóstwo zdrówka i nuuuuudy!
starające się ( w szczególności obie Beatki :blink:) dużo przyjemności i owocności!
i dziewczyny w trakcie badań i leczenia, aby jak najszybciej mogły otrzymać zielone światełko!

Bertha, ja myślałam, że będziemy obie w parze z terminem na luty a Ty wolisz czerwiec, co by na marzec się wstrzelić :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, zgadzam się z Wami odnośnie trzymania w tajemnicy wieści o ciąży. Im mniej osób o niej wie, tym lepiej. W sumie to o przyszłych dwóch kreskach dowie się tylko mój M. i Wy, moje forumowe powierniczynie :-)
Czasem to myślę, że ostatnio za dużo osób wiedziało, niektórzy zazdrościli, że tak szybko nam się udało i ta zazdrość odebrała mi moje szczęście :-(. Teraz Ci zazdroszczący cieszą się swoim szczęściem a u mnie pozostała pustka. Ale ja im już nie zazdroszczę, bo wiem, że moje będzie troszkę młodsze i będzie miało nieco starsze towarzystwo do zabawy :-)

Julia gratuluję bety!!!
Susana jak Ty się czujesz? Serio już brzusio troszkę widać?

Arda, myślimy pozytywnie i wierzymy, że Malina pomoże! Wiem, że jest ciężko i każdy ma prawo trochę posmęcić, ale najgorsze jest utracenie wiary, że w końcu się uda a ja wiem, że Tobie musi się udać!

Pozdrawiam wszystkie brzuchatki - mnóstwo zdrówka i nuuuuudy!
starające się ( w szczególności obie Beatki :blink:) dużo przyjemności i owocności!
i dziewczyny w trakcie badań i leczenia, aby jak najszybciej mogły otrzymać zielone światełko!

Bertha, ja myślałam, że będziemy obie w parze na luty a Ty wolisz czerwiec :-)
Asia
U mnie wyjątkowo szybko widać brzuch zawsze tak miałam .
W pracy nie da już się ukryć bo zawsze miałam płaski brzuch a teraz brzuch większy twarz okrągła od sterydu .
Kobitki wszystko wypatrzą .
A żeby jeszcze móc mi powiedzieć ;
-Pani Sylwio , coś pani ostatnio przytyła !!!! Dla nich bezcenne hihi .

A ja przytłam 2,5 kg.
Dobrze że w domu chłopaki nic nie wyczaili .
Taki mam ciągły strach jeszcze żeby im powiedzieć .Boję się że jak im powiem to się wszystko może skończyć ...Choć wiem że jest ok .
Poczekam jeszcze do prenatalnych które mam 30 maja .

Hej Kochane chce o coś zapytać nie chodzi o mnie czy przyrost bthcg z 200 na 647 po dwóch dniach jest prawidłowy jak na wczesna ciaze??

Hej Kochane chce o coś zapytać nie chodzi o mnie czy przyrost bthcg z 200 na 647 po dwóch dniach jest prawidłowy jak na wczesna ciaze??
Riri na początku beta tak szybko rośnie .
Ja miałam 169 a za 4 dni 1200
Tak że przyrost jest jak najbardziej prawidłowy .Potem beta zwalnia
Riri
Ty jesteś w ciąży a nic o sobie nie piszesz .Napisz coś o swoich badaniach , samopoczuciu .

reklama
Do góry