No niestety motylek kosztuje, tak.jak wszystkie badania niewiem ile razu stracilas fasola ale chyba badania refundowane masz po 2 /3 utratach i to jeszcze zależy bo jak masz dwie to czasem nawet wtedy nie robią nic...A ten ginekolog nic ci nie zleca, niewiem z czym u ciebie kłopot czytam że masz tam z prolaktyna problem, wiem że chyba za wysoki poziom utrudnia zajście,
Mogę Ci podpowiedzieć jakie ja robiłam ale ty pewnie już to masz
Progesteron 3 dni po owulacji
Tsh
Anty tpo
Toksoplazmoza
Różyczka
Mutacja V leiden
Mutacja protrombiny
Białko C
Wolne białko s
Antykoagulant toczniowy
Przeciwciała te glikoproteinowe w dwóch klasach i antykardiolipinowe też dwie klasy
Homocysteina
Przeciwciała łożysko
Przeciwciała przeciw plemnikom
Przeciwciała przeciw kom.leydinga
Przeciwciała przeciw fosfatydyloserynie dwie klasy i przeciw fosfatydyloinozytolowi też dwie klasy.
Plus badania z immunologi
Tak naprawdę motylek badań jest mnóstwo musisz zapytać lekarza, jeśli masz fajnego może cię skierować do szpitala i tam ci zrobią jeśli masz go na NFZ...
A w czym u ciebie jest problem badalas immunologia? Zachodzisz w ciaze bez problemu?czy tracisz ja na wczesnym etapie...
Mogę Ci podpowiedzieć jakie ja robiłam ale ty pewnie już to masz
Progesteron 3 dni po owulacji
Tsh
Anty tpo
Toksoplazmoza
Różyczka
Mutacja V leiden
Mutacja protrombiny
Białko C
Wolne białko s
Antykoagulant toczniowy
Przeciwciała te glikoproteinowe w dwóch klasach i antykardiolipinowe też dwie klasy
Homocysteina
Przeciwciała łożysko
Przeciwciała przeciw plemnikom
Przeciwciała przeciw kom.leydinga
Przeciwciała przeciw fosfatydyloserynie dwie klasy i przeciw fosfatydyloinozytolowi też dwie klasy.
Plus badania z immunologi
Tak naprawdę motylek badań jest mnóstwo musisz zapytać lekarza, jeśli masz fajnego może cię skierować do szpitala i tam ci zrobią jeśli masz go na NFZ...
A w czym u ciebie jest problem badalas immunologia? Zachodzisz w ciaze bez problemu?czy tracisz ja na wczesnym etapie...