reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lamia :(szkoda .przytulam .

Motylek na prolaktynie się nie znam .
Glukoza normy dobre ale twoja glukoza za wysoka .
Ja miałam ostatnio 98 i ginka mnie opierdzieliła że za wysoka .
W ciąży do 93 powinno być .
Dieta się kłania .
Ja w ciągu kilku dni zbiłam glukozę na 89 .

reklama
Burczus do wcześniejszych nieudanych prób odrzuciłam jedynie metyle B6,B9 i B12 oraz zastrzyki prolutex czyli progesteron. Cykl miałam na Ovitrele żeby podrasowac jajka, a Clexane z 0,2 zwiększyłam na 0.4 i steryd z 7.5 na 10. Szczepień i innych obcych mi rzeczy nie miłam (Julia). Wskazań do sterydu i heparyny tez nie ale DZIĘKI BOGU (doslownie) jestem tu gdzie jestem i wciąż modle się choćby o kolejny tydzień ;) a ze wierzę że dobro wraca to bardzo się staram ;*

Ale prolaktyna niby powinna być badana w 21 dniu cyklu a ja w 5 badałam no i wiem dietę sobie zrobię a ważę 62kg wiec nie musze ale dam rade mam pytanie czy przy takiej prolaktynie utrzymam ciążę jak zajde ?bo słyszałam że jak za niską to ciężko zajsc i utrzymać :(

nafoczka, a te zastrzyki itd...kto cię tak pokierował? Super, dajesz mi nadzieję,że i bez szczepień(gdzie tutaj ten temat jednak góruje) też jest szansa.
Julia, również mam mutacje genu MTHFR i biorę na to metylowane B. homocysteina mi spadła o połowę prawie. jak będzie pozytywny test to natychmiast mam lecieć do szpitala na kroplówkę-nawet nie wiem z czego-bo dr powiedziała mi,że powie mi wszystko na bieżąco. ale wygląda mi to na ten żelazny zestaw.

Jeśli chodzi o encorton to ja niby też nie miałam wskazń do brania a jednak bez niego poraniałam na clexane i acardzie. Dla mnie okazał się strzałem w dziesiątkę co widać po moim suwaczku.
Susana ja jeszcze ukrywam brzuszek pod fartuszkiem, moje klientki jak w nim śmigam to jeszcze nie zauważają brzuszka ale już bez niego nie dam rady ukryć.

Burczus mnie prowadził dok. Przybycien, oprócz sterydu bo był stanowczo na nie. Brałam go sama po owu do testu.

Ja jak czytam i pytam i widze po sobie to najgorszy jest encorton ze wszystkiego. Pozostawia mega spustoszenoe

reklama
Do góry