reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Cześć nafoczka:) pamiętam pamiętam:)
Widzę,że u Ciebie też do przodu, bardzo się cieszę:)
bardzo dużo nowych osób tutaj,nowych historii,trochę nienadążam;)
nafoczka, u Ciebie udało się po czym? szczepienia?
Ja zdecydowałam,że do szczepień nie przystąpię. Choć z wyników badań nie wynikło chyba,żebym się kwalifikowała.
Ale po rozmowach z mężem i paroma mądrymi osobami, zdecydowaliśmy by nie ingerować w tą stronę. Jesli uda się na żelaznym zestawie, to super, jesli nie, to będziemy nadal się cieszyć z jednego dziecka:), które ma już 7 lat i czasami dokazuje za dwoje;)

reklama
Julia czytając to forum idzie się załamać, jak mało o sobie wiemy w porównaniu do niektórych dziewczyn...
a kto Ci Clxan i acard zaleca?

Dziewczyny pytalam sie wczesniej o ten Encorton , ja mam dostac Clexan i acard, czy ten steryd tez jest niezbedny?
Ehhh wiem ze zle zrobilam bo moglam eszystkie kompleksowe badsnia zrobic a teraz mnie nachodzi mysl ze pewnie za malo wiem o sobie...:/
Ja nie mam wskazań do brania E ncortonu ale do brania clexanu też nie bardzo A stwierdziłam że bez tych leków nie podchodzę...lekarz uważał że na clexanie się uda ale po długich rozmowach dostalam encorton...Zobaczymy czy zdziała cuda. ..

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Burczus no wlasnie ginekolog mam mutacje MHTFR hetero C677 i A1298
Jedna hematolog uwaza ze wogole nie potrzebuje Clexanu, robilam pare innych badan ale bialko c i s przeciwciala antykardiolipinowe i to tyle, homocysteine.
Wszystko w normie. Pierwsza ciaza obumarla, kolejna zdrowa bez zadnych lekow..potem ciaza obciazona genetycznie i kolejna obumarla... teraz to moja 5 ciaza ehh

Burczus no wlasnie ginekolog mam mutacje MHTFR hetero C677 i A1298
Jedna hematolog uwaza ze wogole nie potrzebuje Clexanu, robilam pare innych badan ale bialko c i s przeciwciala antykardiolipinowe i to tyle, homocysteine.
Wszystko w normie. Pierwsza ciaza obumarla, kolejna zdrowa bez zadnych lekow..potem ciaza obciazona genetycznie i kolejna obumarla... teraz to moja 5 ciaza ehh
Na mutacje hematolodzy nie chca dawać clexanu tylko duże dawki kwasu foliowego.. byłam teraz u genetyka i stwierdził ze to wystarczy i ja homocysteine jest ok

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry