reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Cześć nafoczka:) pamiętam pamiętam:)
Widzę,że u Ciebie też do przodu, bardzo się cieszę:)
bardzo dużo nowych osób tutaj,nowych historii,trochę nienadążam;)
nafoczka, u Ciebie udało się po czym? szczepienia?
Ja zdecydowałam,że do szczepień nie przystąpię. Choć z wyników badań nie wynikło chyba,żebym się kwalifikowała.
Ale po rozmowach z mężem i paroma mądrymi osobami, zdecydowaliśmy by nie ingerować w tą stronę. Jesli uda się na żelaznym zestawie, to super, jesli nie, to będziemy nadal się cieszyć z jednego dziecka:), które ma już 7 lat i czasami dokazuje za dwoje;)

reklama
Julia czytając to forum idzie się załamać, jak mało o sobie wiemy w porównaniu do niektórych dziewczyn...
a kto Ci Clxan i acard zaleca?

Dziewczyny pytalam sie wczesniej o ten Encorton , ja mam dostac Clexan i acard, czy ten steryd tez jest niezbedny?
Ehhh wiem ze zle zrobilam bo moglam eszystkie kompleksowe badsnia zrobic a teraz mnie nachodzi mysl ze pewnie za malo wiem o sobie...:/
Ja nie mam wskazań do brania E ncortonu ale do brania clexanu też nie bardzo A stwierdziłam że bez tych leków nie podchodzę...lekarz uważał że na clexanie się uda ale po długich rozmowach dostalam encorton...Zobaczymy czy zdziała cuda. ..

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Burczus no wlasnie ginekolog mam mutacje MHTFR hetero C677 i A1298
Jedna hematolog uwaza ze wogole nie potrzebuje Clexanu, robilam pare innych badan ale bialko c i s przeciwciala antykardiolipinowe i to tyle, homocysteine.
Wszystko w normie. Pierwsza ciaza obumarla, kolejna zdrowa bez zadnych lekow..potem ciaza obciazona genetycznie i kolejna obumarla... teraz to moja 5 ciaza ehh

Burczus no wlasnie ginekolog mam mutacje MHTFR hetero C677 i A1298
Jedna hematolog uwaza ze wogole nie potrzebuje Clexanu, robilam pare innych badan ale bialko c i s przeciwciala antykardiolipinowe i to tyle, homocysteine.
Wszystko w normie. Pierwsza ciaza obumarla, kolejna zdrowa bez zadnych lekow..potem ciaza obciazona genetycznie i kolejna obumarla... teraz to moja 5 ciaza ehh
Na mutacje hematolodzy nie chca dawać clexanu tylko duże dawki kwasu foliowego.. byłam teraz u genetyka i stwierdził ze to wystarczy i ja homocysteine jest ok

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry