reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

zula encorton biorę od 3 tyg-miałam zacząć m-c przed transferem-tak zalecił mi profesor M.
No to trzymam mocno kciuki -ja punkcja - Ty transfer-oby ten czas był dla nas dobry:-)

reklama
Dziewczyny bardzo, bardzo Wam dziękuję. Trudno mieć nadzieje na powodzenie transferu ale cóż trzeba próbować. U mnie to naprawdę cudu trzeba więc z góry dziękuję za wszystkie modlitwy. Sama nawet odmawiam Nowennę Pompejską. Normalnie naprawdę tylko wiara może mi pomóc...

Alokin - będą rozmrażać dwa- tak mam zamrożone po dwa... Zobaczymy jak to pójdzie. Ostatnio miałam podane dwa i i tak nic z tego nie wyszło

Zula rzadko się zdarza aby się udało za 1 czy 2 razem nawet jak wszystko jest ok .
U mnie przy 4 zarodkach nawet nie było próby implantacji-tak to już jest:wściekła/y:
Ten 3-ci będzie pomyślny :-)

Ostatnia edycja:
Zula ja Ci obiecuje dzisiaj modlitwę za bliźniaki na grudzień 2014:) Wierzę że właśnie ten rok będzie dla nas tutaj cudowny i jak widać dobrze się zaczął:)
Alokin za Ciebie też odmòwię dziesiątkę różańca;)
Zresztą jak odmawiam różaniec to myślę o Was wszystkich;-)

Ja dzisiaj rano czułam napięcie w macicy ale wmowilam sobie ze tylko mi się wydaje. Tymczasem teraz znowu to czuje a przecież zaczął się dopiero 9 tydzień i chyba za wcześnie na takie odczucia? Nie jest to jakieś bolące ale mega nieprzyjemne i łyknęłam już pół nospy forte. Brrr

Ostatnia edycja:
reklama
Enya - a może to od jelit? Mnie jest tak nieprzyjemnie nieraz jak te masy kałowe przemierzają trasę. I czuję wtedy takie napięcie i nieraz zakłucie. Nospa na pewno nie zaszkodziła.

Bardzo Wam kibicuję i podczytuję.
Ale mam też pytanie do Kobietek w ciąży: do którego tygodnia ciąży macie brać/brałyście Acard?

Do góry