reklama
K
kaira24
Gość
Zula nasz dwupak zaciska mega mega kciuki za transfer
truskawka1211
Fanka BB :)
Gsiu!!!! Cala twarz mam wysypana, oodrazniona.... jestem pewna ze to od dawki kwasu... zalatwilam sobie 15.... zobacze jutro..
Dziewczyny bardzo, bardzo Wam dziękuję. Trudno mieć nadzieje na powodzenie transferu ale cóż trzeba próbować. U mnie to naprawdę cudu trzeba więc z góry dziękuję za wszystkie modlitwy. Sama nawet odmawiam Nowennę Pompejską. Normalnie naprawdę tylko wiara może mi pomóc...
enya81
Zula ja Ci obiecuje dzisiaj modlitwę za bliźniaki na grudzień 2014 Wierzę że właśnie ten rok będzie dla nas tutaj cudowny i jak widać dobrze się zaczął
Alokin za Ciebie też odmòwię dziesiątkę różańca
Zresztą jak odmawiam różaniec to myślę o Was wszystkich;-)
Ja dzisiaj rano czułam napięcie w macicy ale wmowilam sobie ze tylko mi się wydaje. Tymczasem teraz znowu to czuje a przecież zaczął się dopiero 9 tydzień i chyba za wcześnie na takie odczucia? Nie jest to jakieś bolące ale mega nieprzyjemne i łyknęłam już pół nospy forte. Brrr
Alokin za Ciebie też odmòwię dziesiątkę różańca
Zresztą jak odmawiam różaniec to myślę o Was wszystkich;-)
Ja dzisiaj rano czułam napięcie w macicy ale wmowilam sobie ze tylko mi się wydaje. Tymczasem teraz znowu to czuje a przecież zaczął się dopiero 9 tydzień i chyba za wcześnie na takie odczucia? Nie jest to jakieś bolące ale mega nieprzyjemne i łyknęłam już pół nospy forte. Brrr
Ostatnia edycja:
reklama
Cyntia85
Enya - a może to od jelit? Mnie jest tak nieprzyjemnie nieraz jak te masy kałowe przemierzają trasę. I czuję wtedy takie napięcie i nieraz zakłucie. Nospa na pewno nie zaszkodziła.
Bardzo Wam kibicuję i podczytuję.
Ale mam też pytanie do Kobietek w ciąży: do którego tygodnia ciąży macie brać/brałyście Acard?
Bardzo Wam kibicuję i podczytuję.
Ale mam też pytanie do Kobietek w ciąży: do którego tygodnia ciąży macie brać/brałyście Acard?
Podziel się: