reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

zula encorton biorę od 3 tyg-miałam zacząć m-c przed transferem-tak zalecił mi profesor M.
No to trzymam mocno kciuki -ja punkcja - Ty transfer-oby ten czas był dla nas dobry:-)

reklama
Dziewczyny bardzo, bardzo Wam dziękuję. Trudno mieć nadzieje na powodzenie transferu ale cóż trzeba próbować. U mnie to naprawdę cudu trzeba więc z góry dziękuję za wszystkie modlitwy. Sama nawet odmawiam Nowennę Pompejską. Normalnie naprawdę tylko wiara może mi pomóc...

Alokin - będą rozmrażać dwa- tak mam zamrożone po dwa... Zobaczymy jak to pójdzie. Ostatnio miałam podane dwa i i tak nic z tego nie wyszło

Zula rzadko się zdarza aby się udało za 1 czy 2 razem nawet jak wszystko jest ok .
U mnie przy 4 zarodkach nawet nie było próby implantacji-tak to już jest:wściekła/y:
Ten 3-ci będzie pomyślny :-)

Ostatnia edycja:
Zula ja Ci obiecuje dzisiaj modlitwę za bliźniaki na grudzień 2014:) Wierzę że właśnie ten rok będzie dla nas tutaj cudowny i jak widać dobrze się zaczął:)
Alokin za Ciebie też odmòwię dziesiątkę różańca;)
Zresztą jak odmawiam różaniec to myślę o Was wszystkich;-)

Ja dzisiaj rano czułam napięcie w macicy ale wmowilam sobie ze tylko mi się wydaje. Tymczasem teraz znowu to czuje a przecież zaczął się dopiero 9 tydzień i chyba za wcześnie na takie odczucia? Nie jest to jakieś bolące ale mega nieprzyjemne i łyknęłam już pół nospy forte. Brrr

Ostatnia edycja:
reklama
Enya - a może to od jelit? Mnie jest tak nieprzyjemnie nieraz jak te masy kałowe przemierzają trasę. I czuję wtedy takie napięcie i nieraz zakłucie. Nospa na pewno nie zaszkodziła.

Bardzo Wam kibicuję i podczytuję.
Ale mam też pytanie do Kobietek w ciąży: do którego tygodnia ciąży macie brać/brałyście Acard?

Do góry