reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kaira:-) mam nadzieję, że będzie wszystko ok

Zula 3mam kciuki:-)

Misiajek życzę II kreseczek

Neli gratuluję a przypomnij mi bo nie pamietam co było u ciebie przyczyną niepowodzeń..

Enya ja pewnie też bym ciągle schizowała ale na pewno jest wszystko ok:-)

Magdach z tego co czytalam to stosunek cd4/cd8 nie powinien byc większy od 1,5 ja ten stosunek mam podwyzszony a odsetkową zawartosc cd4 i cd8 sporo poniżej normy ale niby wazniejszy jest ten stosunek moze to swiadczyc o chorobie autoimmunologicznej lub występuje u kobiet z poronieniami o podłożu alloimmunologicznym mi jeszcze dodatkowo po szczepieniach wzrosły nk

podobno duze dawki progesteronu przyczyniaja sie do produkcji cytokin cd8

reklama
Po badaniach przeniesli mnie na patologie. Mam antybiotyk 3 razy dziennie. Ale moge sobie chodzic po szpitalu.
Wiec damy rady chyba wytrzymac:)

GosiaS35 znalazłam myślę fajnego lekarza, któremu zaufamy. Zresztą zrobił na nas niesamowicie pozytywne wrażenie:) szybko chcę zrobić wszystkie badania i konsultację, które nam zlecił, aby niczego nie pominąć. Sporo tego, ale szybko idzie, niczego nie odkładamy w czasie tylko się szybko umawiamy, badamy... Pozdrawiam

miromirka - a co to za cudotwórca?
alokin - ja też trzyam kciuki o 8:20 najmocniej:)
co do nie używania kosmetyków to totalnie w to nie wierzę

Zula czy cudotwórca to się dopiero okaże:) ale myślę że możemy mu spokojnie zaufać.. bardzo dokładnie wszystko nam tłumaczył.. zobaczymy.. jak będę miała już wszystkie wyniki i konsultacje za sobą napisze:)

Gogac - tego o progesteronie nie wiedziałam , bardzo dziękuje za przydatną informację.
Artykuł już kiedyś czytałam , ale w sumie niewiele tam konkretnych informacji. Co do wartości -1,5 to zależy od laboratorium. Badanie wykonywałam w Instytucie Hematologii w W-wie gdzie norma jest do 2,8. I tego się trzymam , bo wartość 3,2 przyrównana do normy 1,5 wyglądałaby jeszcze mniej ciekawie :no:.
Kaira - życzę Ci miłych spacerków..Leków nie zazdraszczam, ale czego się nie robi dla wyższych celów.
-
Dziewczyny stymulowane, przez punkcją i transerami -POWODZENIA.

A tak w ogóle fajnie, że jesteście. W grupie o wiele łatwiej to wszystko znosić, przy dobrych wieściach od Was wraca nadzieja.

reklama
Witam się w ten ładny poranek:) Odwiozłam właśnie córkę do szkoły i mam 3 godziny dla siebie bo potem niestety muszę zwlec się z łóżka i jechać z nią do dentysty - nie ma wyjścia. Cieszyłam się brakiem plamień to wykrakałam - wczoraj wieczorem się zaczęło i znowu plamię.....Ale to jeszcze nic - wstałam dzisiaj i stwierdziłam że piersi prawie mnie nie bolą:eek: Oczywiście zastanawiam się czy o tym myśleć czy nie:baffled: Małe mulenie mam więc to mnie cieszy;-) Ale cóż, za tydzień nastąpi chwila prawdy a ja już nic nie zrobię.

Zula trzymaj się i dbaj o siebie bo przecież od dzisiaj jesteś w ciąży:-)

Do góry