reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie dziewczynki!

Kaira! Tobie teraz takie rewelacje nie potrzebne... jak info o tej dziewczynie w 18tc... Masakra... Sama pamiętam jak leżałam w szpitalu czekając na wyrok... Właśnie ze mną leżała taka dziewczyna, która nie zgodziła się ani na zabieg ani na środki znieczulające....
Ty leż dzielnie, pamiętaj że jesteśmy z Tobą. Wiesz , że dal mnie jesteś iskierką...

Enyo droga, nie martw się na zapas... i zacznij cieszyć się ciążą, uwierz w maluszka!

Misiejku drogi! Za Ciebie mocno zaciskam kciuki.... Kiedy wielkie testowanko?

Ja dostałam uczulenia na kwas foliowy ... chyba za dużą dawkę sobie aplikuję.... Ja odpuszczam sobie na razie szczepienia u Maliny... jeszcze do czasu staranek powinne być okey...

Gogacku! Proszę podeślij mi adres na priv...podeślę Ci ENCORTON!

Neli! Bardzo Ci gratuluję:) Tak często jest, gdy się odpuszcza ciąża potrafi nas wtedy zaskoczyć! Trzymam mocno kciuki! 3.jpg1.jpg2.jpg
Tu kawałek Austrii... Raczkująca snowboardzistka ze mnie :D

Pozdrawiam! Miłej niedzielki Wam życzę...

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 76
  • 2.jpg
    2.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 71
  • 3.jpg
    3.jpg
    51,1 KB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!

Kaira - mocno mocno zaciskam kciuki za Ciebie, żebyś na dniach z uśmiechem na twarzy wyszła do domku:* Trzymaj się dzielnie i odpoczywaj. Gdybyś czegoś potrzebowała - daj znać!
enya - gdyby mdłości i inne typowe dolegliwości ciążowe były wyznacznikiem ciąży, to ja w żadnej bym nigdy nie była.. Mnie nic nie dotyczy, ani wymioty, ani zawroty głowy, ani mdłości, ani ból piersi. Nic. I co? Uważam się za szczęściarę, że nie muszę codziennie przytulać Pana kibelka ;) Uwierz w siebie, w swoją ciążę. W największe szczęście jakie może spotkać człowieka. :*
truskawka - świetne zdjęcia! Achhhh, jak cudnie;) Ja również początkująca w tym temacie. Ale moja kość ogonowa - zapewne twoja również - chciałaby, żeby było inaczej ;)) Mniej upadków mile widziane! :) Baw się dobrze!

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo ciepło!
U mnie czas staranek się rozpoczął.
Za tydzień mam nadzieję zobaczyć II na teście ciążowym;)

Pietrucha! Hi hi kość ogonowa dostała popalić trzy latka temu... teraz nie tak mocno... staram się padać na kolana :) A w górkach byliśmy w lutym... tylko tak jakoś nie miałam czasu wstawić na forum... Ja polecam Austrię..nawet z maluszkami... pięknie tam jest.... U mnie najgorzej ze skrętem jak przechodzę z tylnej krawędzi na prawą.... raz wyjdzie, raz się wywrócę! Ale ubaw jest!
Trzymam kciuki za pozytywny wynik testu! Buziaki!

Dziekuje moje duszki.
Tryskaweczko piekbe widoki. Ja mialm tak z Mikim na glowe dostawalam ja z aniolkiem 5 do porodu i wszystkie ktg chcialam jak najszybciej z tamtad uciec nie żałuję ze tak zrobiłam
Pietrucha jak pani prof;)
Misiejku testowanko
Gogac balbina miromirka gosiu adidko zula enya koszyczek magda i inne serdecznie pozdrawiam
Ps nikt nie mowil ze ciaza to piekna fiJolohlgia.dlamnie to walka jak wojna swiatowa ale wygram ja poraz kolejny i tego sie trzymam. Nie wariuje nie skarze sie bo to moj wybór a poco sie na zapas wykanczac psychicznie.

Truskaweczko ale pięknie:) Rany ja marzę o Alpach.....Raz tylko przez nie przejeżdżałam jak jechałam do Włoch i to było coś cudownego, zapierajacego dech w piersiach - uwielbiam góry:-) My jesteśmy początkujacymi narciarzami - jeździmy dopiero od 3 lat a i tak uważam że nasza Ala jeździ z nas wszystkich najlepiej:) Na snowboard zdecyduję się może za 5 lat hihi;-)

Co do mojego maluszka próbuję myśleć pozytywnie ale jakoś mi nie wychodzi niestety:no: Dobrze że mam Was bo sprawę zdecydowanie pogarsza fakt że mojego męża nie ma w Polsce....I moje lęki są moimi lękami....Przyjaciółek nie truję bo i tak nie bardzo rozumieją. Czekam na to USG jak na zbawienie a i tak wiem że przed wejściem do gabinetu będę pewnie zielona z nerwów- nie umiem pozbyć się myślenia że usłyszę słowa : przykro mi ale serduszko nie bije....Nie poznaję siebie, zawsze byłam pełna radości, życia, znajomi śmiali sie ze mnie że nie chodzę tylko fruwam nad ziemią a teraz po prostu nie jestem sobą....Zawsze się ze wszystkiego cieszyłam, zresztą moja córka tez taka jest na szczęście;-) Widzę świat w czarnych barwach, nawet jak sie bardzo cieszę to tylko chwilę i zaraz jest to samo....Wiem że encorton też może częściowo wpływać na mój nastrój - podobno wywołuje doła:no:

Pietrucha
kciuki za II kreseczki!!!

Ostatnia edycja:
zula biorę eutyrox, bromocorn, encorton 10mg, wit D-vigantoll 20000-4krople, wit.B6x2, B12x1, kwas foliowy 15mg, jodid x 1, cynk 300mg, krople BRYOPHYLLUM 10kropli x 3 i 1opak. wystarcza na niespełna 10dni :-(
No właśnie nie wiem na czym polega różnica między nimi-miałam nadzieję że mi pomożecie -po niemiecku ani słowa więc nic nie przeczytam:wściekła/y:

Stymulację miałam na menopur 150+fostimon150-niestety pęcherzyków nie przybyło a stymulacja trwała 8dni :-( do wczoraj. Oby były pełne.
We wtorek mam punkcję a po niej biorę wszystko co wyżej + luteina 4x2, estofem 3x1, femibion i fragmin 5000 no i acard 75
A jak u Ciebie?
Pozdrowienia dla wszystkich :-)

Ostatnia edycja:
Alokin matko ile ty tego zazywasz a jak twoja watroba?
Zreszta kazda z was tak samo. Moja po leczeniu jest po toksycznym polekowym zapaleniu wiec teraz na doba sprawe nic nie moge brać.
Enya niestety zycie ostanio dalo ci w kosc i tak sie dzieje.to naturalne. Ja juz mam tak dlugo ze wiem ze mnie starej kaski juz nie bedzie. Okres wiecznego zadowolenia dawno minął.

Truskweczko -cudnie. Ja kocham Dolomity ale w Austrii widzę, że też pięknie, hehe. My z mężem jeździmy na nartach. Mąż od dziecka a ja jakieś 8 lat ale ja to jakoś tak po swojemu jak ja to mówię jeżdżę, hehe
Alokin a powiedz od 1 dnia cyklu nieustannie bierzesz encorton? Ja we wtorek jak nic się nie spierniczy będę miała transfer... PoPowodzenia

reklama
Alokin nieźle obstawiona jestes hihi:-), ale jak maja te leki pomóc to czemu nie. Trzymam kciuksaki za piekne jajole!!
Zulafajnie że ruszyłas z kopyta, trzymam kciuksaki za wtorek daj koniecznie znac jak bedziesz po powodzonka

Do góry