reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie dziewczynki!

Kaira! Tobie teraz takie rewelacje nie potrzebne... jak info o tej dziewczynie w 18tc... Masakra... Sama pamiętam jak leżałam w szpitalu czekając na wyrok... Właśnie ze mną leżała taka dziewczyna, która nie zgodziła się ani na zabieg ani na środki znieczulające....
Ty leż dzielnie, pamiętaj że jesteśmy z Tobą. Wiesz , że dal mnie jesteś iskierką...

Enyo droga, nie martw się na zapas... i zacznij cieszyć się ciążą, uwierz w maluszka!

Misiejku drogi! Za Ciebie mocno zaciskam kciuki.... Kiedy wielkie testowanko?

Ja dostałam uczulenia na kwas foliowy ... chyba za dużą dawkę sobie aplikuję.... Ja odpuszczam sobie na razie szczepienia u Maliny... jeszcze do czasu staranek powinne być okey...

Gogacku! Proszę podeślij mi adres na priv...podeślę Ci ENCORTON!

Neli! Bardzo Ci gratuluję:) Tak często jest, gdy się odpuszcza ciąża potrafi nas wtedy zaskoczyć! Trzymam mocno kciuki! 3.jpg1.jpg2.jpg
Tu kawałek Austrii... Raczkująca snowboardzistka ze mnie :D

Pozdrawiam! Miłej niedzielki Wam życzę...

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 81
  • 2.jpg
    2.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 75
  • 3.jpg
    3.jpg
    51,1 KB · Wyświetleń: 82
Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!

Kaira - mocno mocno zaciskam kciuki za Ciebie, żebyś na dniach z uśmiechem na twarzy wyszła do domku:* Trzymaj się dzielnie i odpoczywaj. Gdybyś czegoś potrzebowała - daj znać!
enya - gdyby mdłości i inne typowe dolegliwości ciążowe były wyznacznikiem ciąży, to ja w żadnej bym nigdy nie była.. Mnie nic nie dotyczy, ani wymioty, ani zawroty głowy, ani mdłości, ani ból piersi. Nic. I co? Uważam się za szczęściarę, że nie muszę codziennie przytulać Pana kibelka ;) Uwierz w siebie, w swoją ciążę. W największe szczęście jakie może spotkać człowieka. :*
truskawka - świetne zdjęcia! Achhhh, jak cudnie;) Ja również początkująca w tym temacie. Ale moja kość ogonowa - zapewne twoja również - chciałaby, żeby było inaczej ;)) Mniej upadków mile widziane! :) Baw się dobrze!

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo ciepło!
U mnie czas staranek się rozpoczął.
Za tydzień mam nadzieję zobaczyć II na teście ciążowym;)

Pietrucha! Hi hi kość ogonowa dostała popalić trzy latka temu... teraz nie tak mocno... staram się padać na kolana :) A w górkach byliśmy w lutym... tylko tak jakoś nie miałam czasu wstawić na forum... Ja polecam Austrię..nawet z maluszkami... pięknie tam jest.... U mnie najgorzej ze skrętem jak przechodzę z tylnej krawędzi na prawą.... raz wyjdzie, raz się wywrócę! Ale ubaw jest!
Trzymam kciuki za pozytywny wynik testu! Buziaki!

Dziekuje moje duszki.
Tryskaweczko piekbe widoki. Ja mialm tak z Mikim na glowe dostawalam ja z aniolkiem 5 do porodu i wszystkie ktg chcialam jak najszybciej z tamtad uciec nie żałuję ze tak zrobiłam
Pietrucha jak pani prof;)
Misiejku testowanko
Gogac balbina miromirka gosiu adidko zula enya koszyczek magda i inne serdecznie pozdrawiam
Ps nikt nie mowil ze ciaza to piekna fiJolohlgia.dlamnie to walka jak wojna swiatowa ale wygram ja poraz kolejny i tego sie trzymam. Nie wariuje nie skarze sie bo to moj wybór a poco sie na zapas wykanczac psychicznie.

Truskaweczko ale pięknie:) Rany ja marzę o Alpach.....Raz tylko przez nie przejeżdżałam jak jechałam do Włoch i to było coś cudownego, zapierajacego dech w piersiach - uwielbiam góry:-) My jesteśmy początkujacymi narciarzami - jeździmy dopiero od 3 lat a i tak uważam że nasza Ala jeździ z nas wszystkich najlepiej:) Na snowboard zdecyduję się może za 5 lat hihi;-)

Co do mojego maluszka próbuję myśleć pozytywnie ale jakoś mi nie wychodzi niestety:no: Dobrze że mam Was bo sprawę zdecydowanie pogarsza fakt że mojego męża nie ma w Polsce....I moje lęki są moimi lękami....Przyjaciółek nie truję bo i tak nie bardzo rozumieją. Czekam na to USG jak na zbawienie a i tak wiem że przed wejściem do gabinetu będę pewnie zielona z nerwów- nie umiem pozbyć się myślenia że usłyszę słowa : przykro mi ale serduszko nie bije....Nie poznaję siebie, zawsze byłam pełna radości, życia, znajomi śmiali sie ze mnie że nie chodzę tylko fruwam nad ziemią a teraz po prostu nie jestem sobą....Zawsze się ze wszystkiego cieszyłam, zresztą moja córka tez taka jest na szczęście;-) Widzę świat w czarnych barwach, nawet jak sie bardzo cieszę to tylko chwilę i zaraz jest to samo....Wiem że encorton też może częściowo wpływać na mój nastrój - podobno wywołuje doła:no:

Pietrucha
kciuki za II kreseczki!!!

Ostatnia edycja:
zula biorę eutyrox, bromocorn, encorton 10mg, wit D-vigantoll 20000-4krople, wit.B6x2, B12x1, kwas foliowy 15mg, jodid x 1, cynk 300mg, krople BRYOPHYLLUM 10kropli x 3 i 1opak. wystarcza na niespełna 10dni :-(
No właśnie nie wiem na czym polega różnica między nimi-miałam nadzieję że mi pomożecie -po niemiecku ani słowa więc nic nie przeczytam:wściekła/y:

Stymulację miałam na menopur 150+fostimon150-niestety pęcherzyków nie przybyło a stymulacja trwała 8dni :-( do wczoraj. Oby były pełne.
We wtorek mam punkcję a po niej biorę wszystko co wyżej + luteina 4x2, estofem 3x1, femibion i fragmin 5000 no i acard 75
A jak u Ciebie?
Pozdrowienia dla wszystkich :-)

Ostatnia edycja:
Alokin matko ile ty tego zazywasz a jak twoja watroba?
Zreszta kazda z was tak samo. Moja po leczeniu jest po toksycznym polekowym zapaleniu wiec teraz na doba sprawe nic nie moge brać.
Enya niestety zycie ostanio dalo ci w kosc i tak sie dzieje.to naturalne. Ja juz mam tak dlugo ze wiem ze mnie starej kaski juz nie bedzie. Okres wiecznego zadowolenia dawno minął.

Truskweczko -cudnie. Ja kocham Dolomity ale w Austrii widzę, że też pięknie, hehe. My z mężem jeździmy na nartach. Mąż od dziecka a ja jakieś 8 lat ale ja to jakoś tak po swojemu jak ja to mówię jeżdżę, hehe
Alokin a powiedz od 1 dnia cyklu nieustannie bierzesz encorton? Ja we wtorek jak nic się nie spierniczy będę miała transfer... PoPowodzenia

reklama
Alokin nieźle obstawiona jestes hihi:-), ale jak maja te leki pomóc to czemu nie. Trzymam kciuksaki za piekne jajole!!
Zulafajnie że ruszyłas z kopyta, trzymam kciuksaki za wtorek daj koniecznie znac jak bedziesz po powodzonka

Do góry