reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

dziewczyny wiem ze rzadko tu zagladam ale mam problem. Wykryto u mnie przeciwciala igg cytomegalovirusa... co to oznacza? czy moglo to byc przyczyna moich ciaz biochemicznych? jak myslicie? ma ktos tutaj takie cos? igm ujemne

reklama
Hej
Ja właśnie wróciłam z moim M z super imprezki urodzinowej mojej przyjaciółki. Impreza naprawdę świetna, dużo jedzenia, tańców itd. ale niestety nie tak wysoką ciążę. Siedzenie na krześle przez 4h było strasznie uciążliwe (impreza w lokalu).
Teraz wreszcie wyciągnęłam się na łóżku.
Dobranoc Dziewczęta!!! :-D

pierwsza pierwsza :-D
dzien dobry :-*:-*:-*
Spokojnego i usmiechnietego dnua zycze!

ps ja juz zdazylam "byc w Krakowie" :-D (bez paniki) O:-)

edit1
Beatka pisala wczoraj. Boli ja bark i mostek hmmm ciekawe czemu? chyba jej nie reanimowali o_O poza tym na sie dobrze i BARDZOOOO teskni za synkiem, pozdrawia Was!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny
Strawbelka ważne ze beta wysoka teraz tylko się oszczędzaj i będzie dobrze :-)
A u mnie lipa musze się zapisać do chirurgia naczyń bo nie wiem od czego to Ian mi się Zakrzepy podkolanowej. ..
A tak musze usg brzucha zrobić i ft4 ft3 tsh
W sumie czeka. Do 19 maja na wyniki badań ale nie rozumiem dlaczego lekarka tylko mi dala na Ana1 co myślicie?

Nafoczka, przy zabiegach toczą w człowieka jakieś tam gazy (zwiększają sobie widocznosc) i dlatego może boleć klatką piersiowa :) minie!

Pozdrawiam dziewczyny! Mnie wczoraj stuknelo 28lat tak ze trochę nostalgii było, ale impreza udana :)

Hej
Ja juz tez wstaje. Obudziłam się głodna strasznie. Pogoda u nas piękna.
Buziaki dla Wszystkich

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Edit zobaczcie na mój suwaczek
30 tc skończone [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji3] [emoji3] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Witam Was Kochane [emoji8]

Te hamowanie to tzw. allo mlr, który musi być na poziomie min. 40%
Liluńku jestem Ci bardzo wdzięczna za odpowiedź [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Pozdrawiam dziewczyny! Mnie wczoraj stuknelo 28lat tak ze trochę nostalgii było, ale impreza udana :)
To my rówieśniczki! Wszystkiego najlepszego! [emoji512] [emoji322] [emoji253] życzę Ci gaworzącego Cudu na kolejne urodzinki [emoji8]

Hej
Ja juz tez wstaje. Obudziłam się głodna strasznie. Pogoda u nas piękna.
Buziaki dla Wszystkich

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Edit zobaczcie na mój suwaczek
30 tc skończone [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji3] [emoji3] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3]
A dopiero co dołączyłam do Was i zaszłaś w ciążę...[emoji1] super 30 tyg [emoji7] gratulacje jeszcze 7 conajmniej [emoji6]

pierwsza pierwsza :-D
dzien dobry :-*:-*:-*
Spokojnego i usmiechnietego dnua zycze!

ps ja juz zdazylam "byc w Krakowie" :-D (bez paniki) O:-)

edit1
Beatka pisala wczoraj. Boli ja bark i mostek hmmm ciekawe czemu? chyba jej nie reanimowali o_O poza tym na sie dobrze i BARDZOOOO teskni za synkiem, pozdrawia Was!
Nafoczka to boli po tym gazie co wpuszczaja zeby wypelnic brzuch.
Ardusia kochana nawet sie nie przyznalas:(
Ale jestes mloda!!!
Ja Ci zycze spelnienia tego najskrytszego marzenia:* i to najszybciej jak sie da:*

reklama
Do góry