reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

dziewczyny wiem ze rzadko tu zagladam ale mam problem. Wykryto u mnie przeciwciala igg cytomegalovirusa... co to oznacza? czy moglo to byc przyczyna moich ciaz biochemicznych? jak myslicie? ma ktos tutaj takie cos? igm ujemne

reklama
Hej
Ja właśnie wróciłam z moim M z super imprezki urodzinowej mojej przyjaciółki. Impreza naprawdę świetna, dużo jedzenia, tańców itd. ale niestety nie tak wysoką ciążę. Siedzenie na krześle przez 4h było strasznie uciążliwe (impreza w lokalu).
Teraz wreszcie wyciągnęłam się na łóżku.
Dobranoc Dziewczęta!!! :-D

pierwsza pierwsza :-D
dzien dobry :-*:-*:-*
Spokojnego i usmiechnietego dnua zycze!

ps ja juz zdazylam "byc w Krakowie" :-D (bez paniki) O:-)

edit1
Beatka pisala wczoraj. Boli ja bark i mostek hmmm ciekawe czemu? chyba jej nie reanimowali o_O poza tym na sie dobrze i BARDZOOOO teskni za synkiem, pozdrawia Was!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny
Strawbelka ważne ze beta wysoka teraz tylko się oszczędzaj i będzie dobrze :-)
A u mnie lipa musze się zapisać do chirurgia naczyń bo nie wiem od czego to Ian mi się Zakrzepy podkolanowej. ..
A tak musze usg brzucha zrobić i ft4 ft3 tsh
W sumie czeka. Do 19 maja na wyniki badań ale nie rozumiem dlaczego lekarka tylko mi dala na Ana1 co myślicie?

Nafoczka, przy zabiegach toczą w człowieka jakieś tam gazy (zwiększają sobie widocznosc) i dlatego może boleć klatką piersiowa :) minie!

Pozdrawiam dziewczyny! Mnie wczoraj stuknelo 28lat tak ze trochę nostalgii było, ale impreza udana :)

Hej
Ja juz tez wstaje. Obudziłam się głodna strasznie. Pogoda u nas piękna.
Buziaki dla Wszystkich

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Edit zobaczcie na mój suwaczek
30 tc skończone [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji3] [emoji3] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Witam Was Kochane [emoji8]

Te hamowanie to tzw. allo mlr, który musi być na poziomie min. 40%
Liluńku jestem Ci bardzo wdzięczna za odpowiedź [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Pozdrawiam dziewczyny! Mnie wczoraj stuknelo 28lat tak ze trochę nostalgii było, ale impreza udana :)
To my rówieśniczki! Wszystkiego najlepszego! [emoji512] [emoji322] [emoji253] życzę Ci gaworzącego Cudu na kolejne urodzinki [emoji8]

Hej
Ja juz tez wstaje. Obudziłam się głodna strasznie. Pogoda u nas piękna.
Buziaki dla Wszystkich

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Edit zobaczcie na mój suwaczek
30 tc skończone [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji3] [emoji3] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3]
A dopiero co dołączyłam do Was i zaszłaś w ciążę...[emoji1] super 30 tyg [emoji7] gratulacje jeszcze 7 conajmniej [emoji6]

pierwsza pierwsza :-D
dzien dobry :-*:-*:-*
Spokojnego i usmiechnietego dnua zycze!

ps ja juz zdazylam "byc w Krakowie" :-D (bez paniki) O:-)

edit1
Beatka pisala wczoraj. Boli ja bark i mostek hmmm ciekawe czemu? chyba jej nie reanimowali o_O poza tym na sie dobrze i BARDZOOOO teskni za synkiem, pozdrawia Was!
Nafoczka to boli po tym gazie co wpuszczaja zeby wypelnic brzuch.
Ardusia kochana nawet sie nie przyznalas:(
Ale jestes mloda!!!
Ja Ci zycze spelnienia tego najskrytszego marzenia:* i to najszybciej jak sie da:*

reklama
Do góry