reklama
G
Gość
Gość
Fondie wszystkiego najlepszego:*
Tobie tez zycze slicznego dzidziusia:* i to jak najszybciej:*
Tobie tez zycze slicznego dzidziusia:* i to jak najszybciej:*
Fonde życzė Ci tego czego najbardziej chcesz!!!!!
Moja mama też ma dziś urodziny. Święto pracy mojej mamie pasuje na urodziny idealnie bo to taki typ że jak wieczorem nie padada na .... ze zmęczenia to uważa że dzień stracony!! Tylko robota, praca i tak w kółko nawet jak jest na emeryturze
Arda Tobie również życzę spełnienia marzeń i dużo zdrówka
Moja mama też ma dziś urodziny. Święto pracy mojej mamie pasuje na urodziny idealnie bo to taki typ że jak wieczorem nie padada na .... ze zmęczenia to uważa że dzień stracony!! Tylko robota, praca i tak w kółko nawet jak jest na emeryturze
Arda Tobie również życzę spełnienia marzeń i dużo zdrówka
Ostatnia edycja:
Martyska30
Fanka BB :)
To wszystkiego najlepszego [emoji5]Nafoczka, przy zabiegach toczą w człowieka jakieś tam gazy (zwiększają sobie widocznosc) i dlatego może boleć klatką piersiowa minie!
Pozdrawiam dziewczyny! Mnie wczoraj stuknelo 28lat tak ze trochę nostalgii było, ale impreza udana
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję za życzenia kobietki, oby się spełniły
Fondue, spełnienia marzeń :*
Czarna, ja też planowałam, wlałam w siebie litr wina
Strawbelka, no właśnie pocieszać się tym, że młoda jestem jeszcze więc jeszcze wszystko przed nami.
A ja się w sobotę nieźle uśmiałam. W markecie była promocja na piwo więc ruszyłam po 4 czteropaki, a tu Pani w kolejce "A dowodził jest???". Mało się nie poplakalam ze śmiechu, ale dowód musiałam pokazać. Cała kolejka miała niezły ubaw ;p
Strawbelka, no właśnie pocieszać się tym, że młoda jestem jeszcze więc jeszcze wszystko przed nami.
A ja się w sobotę nieźle uśmiałam. W markecie była promocja na piwo więc ruszyłam po 4 czteropaki, a tu Pani w kolejce "A dowodził jest???". Mało się nie poplakalam ze śmiechu, ale dowód musiałam pokazać. Cała kolejka miała niezły ubaw ;p
czarna_mala
Fanka BB :)
Fondie Tobie też życzę spełnienia tego najwiekszego marzenia [emoji8] [emoji8] [emoji8]arda ja dzis koncze 32 po wczorajszym grilu wszyscy spia a mi tak smutnooo od rana za 4lata kochana to ty mozesz juz 2dzieci miec czego ci zycze mam ochote dzis na dlugiiiiiii spacer
Heheh mam ten sam problem, wczoraj na dyskotece byłam najstarsza z towarzystwa i tylko mnie prosili o dowód[emoji1]Dziękuję za życzenia kobietki, oby się spełniły
M
Magda82...
Gość
Spełnienia marzeń dziewczyny
Fondie, Arda sto lat i spelnienia Waszych marzen [emoji8]
Arda ja niedlugo 29 i tez mnie ciagle o dowod pytaja [emoji6][emoji2]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Arda ja niedlugo 29 i tez mnie ciagle o dowod pytaja [emoji6][emoji2]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: