reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

arda ja dzis koncze 32 po wczorajszym grilu wszyscy spia a mi tak smutnooo od rana:( za 4lata kochana to ty mozesz juz 2dzieci miec czego ci zycze:) mam ochote dzis na dlugiiiiiii spacer

reklama
Fonde życzė Ci tego czego najbardziej chcesz!!!!! :-) :):tak::happy2:

Moja mama też ma dziś urodziny. Święto pracy mojej mamie pasuje na urodziny idealnie bo to taki typ że jak wieczorem nie padada na .... ze zmęczenia to uważa że dzień stracony!! Tylko robota, praca i tak w kółko nawet jak jest na emeryturze :)

Arda Tobie również życzę spełnienia marzeń i dużo zdrówka:happy2::-) :):yes:

Ostatnia edycja:
Dziękuję za życzenia kobietki, oby się spełniły :)

Fondue, spełnienia marzeń :*

Czarna, ja też planowałam, wlałam w siebie litr wina ;)

Strawbelka, no właśnie pocieszać się tym, że młoda jestem jeszcze więc jeszcze wszystko przed nami.

A ja się w sobotę nieźle uśmiałam. W markecie była promocja na piwo więc ruszyłam po 4 czteropaki, a tu Pani w kolejce "A dowodził jest???". Mało się nie poplakalam ze śmiechu, ale dowód musiałam pokazać. Cała kolejka miała niezły ubaw ;p

arda ja dzis koncze 32 po wczorajszym grilu wszyscy spia a mi tak smutnooo od rana:( za 4lata kochana to ty mozesz juz 2dzieci miec czego ci zycze:) mam ochote dzis na dlugiiiiiii spacer
Fondie Tobie też życzę spełnienia tego najwiekszego marzenia [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Dziękuję za życzenia kobietki, oby się spełniły :)

Fondue, spełnienia marzeń :*

Czarna, ja też planowałam, wlałam w siebie litr wina ;)

Strawbelka, no właśnie pocieszać się tym, że młoda jestem jeszcze więc jeszcze wszystko przed nami.

A ja się w sobotę nieźle uśmiałam. W markecie była promocja na piwo więc ruszyłam po 4 czteropaki, a tu Pani w kolejce "A dowodził jest???". Mało się nie poplakalam ze śmiechu, ale dowód musiałam pokazać. Cała kolejka miała niezły ubaw ;p
Heheh mam ten sam problem, wczoraj na dyskotece byłam najstarsza z towarzystwa i tylko mnie prosili o dowód[emoji1]

reklama
Witam się niedzielnie :)

Arda, fondie - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka i spełnienia tego największego marzenia :)

148954.jpg

Doris - ale ten czas leci :szok:

Do góry