reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Już 4 :)

Ja dziś byłam na zakupach szpitalnych (we wrorek histero :() i naoglądałam siė takich cudnych maluszków. Gdzie się nie ruszxyła tam taki słodziak w wózku i tak mnie dziś wzięło że wyć mi się chce i wrzeszczeć: ja też chceeeeeeeee mieć dziecko wszystko jedno jaka płeć byle tylko było zdrowe!!!!!

reklama
jestem i ja :-*
hmmm czy lezakuje, powiedzmy ze tak ;-) Wikus umyty - to dla nas najlepsza pora dnia :-D teraz pluska sie Karol :-D a tatus musi poczekac na koniec
Zrobilam.salatke z gyrosa i szykujemy seans bajkowy.. dzis byl bodry dzien :-) dla Ciebie Strawbelko tez :-*

My podjęliśmy decyzję, że ryzykujemy i staramy się w tym cyklu. Może nic nie wyjść bo nie miewam regularnych owulacji. Jeszcze szukamy lekarza, który nam pomoże w ciąży. 14 maja idziemy do Milewicza. potrzebuję endokrynologa, więc może nie zaśnie i nam pomoże. Niewiele mamy do stracenia

Oh Avita podpisuję się pod tym rękoma i nogami, też chcę mieć dziecko, marzę o tym od kiedy skończyłam 16 lat, tylko chciałam dla niego pełnej rodziny. czasem mam wrażenie że nam się nie uda

Ostatnia edycja:
My podjęliśmy decyzję, że ryzykujemy i staramy się w tym cyklu. Może nic nie wyjść bo nie miewam regularnych owulacji. Jeszcze szukamy lekarza, który nam pomoże w ciąży. 14 maja idziemy do Milewicza. potrzebuję endokrynologa, więc może nie zaśnie i nam pomoże. Niewiele mamy do stracenia
Jak bedzie zasypial to musisz chrzakac i sie obudzi, tak dziewczyny pisaly.
Ponoc jest bardzo dobry, wiec trzymam kciuki:)

Destino,
A Ty masz PCO? Ja też mam nieregularne@ i zawsze jestem stymulowana. W tym cyklu daje spokój, no jeszcze musze to lekarzowi przekazać :p
Pewnie na naturalnym pojedziemy cyklu:) i tyle.. Zobaczymy może jakiś naturals się trafi:p hahaha

Jestem i ja .
Nafoczko cudownie że się dobrze czujesz..Wykąpana możesz leżeć teraz i pachnieć ..
Całusy dla ciebie i Wikusia i oczywiście dla Karola piątka od ciotki z " ameryki".
Powiedz mu że napewno go kiedyś odwiedzę .:-D

Doris
Chciałabym zobaczyć mercedesa Olisia ...Daj fotkę .

Strawbelka .
Przytulam .I nie mogę się doczekać twojego pierwszego usg .

Sen proroczy niech się spełni i oby cała reszta w dwupakach przyjechała na moją 18 nastkę .:yes::yes:
Doris Nafoczka z dziećmi przy cycach przyjadą :biggrin2::biggrin2:

Ostatnia edycja:
Destino ja bym też chętnie zaczęła staranka bo mówie Wam masakra dziś ze mną jest ale najpierw szczepienia, histero później pewnie jeszcze coś a czas ucieka :( :( :(

Straw a teraz jak u Ciebie? Jest plamienie? Bety robisz w tym lab przy szpitalu? Pytam na przyszłość bo w moje mieścinie to w sob i niedz. Lab nieczynne.

A ja Was zapraszam na moją 18 nastkę w październiku - wszystkie mają być z brzucholkami a Doris i Nafoczka z dzidziami:)

Destino a pijesz moja magie? ona (teoretycznie) piwinna Ci pomoc :-)

Sus sprawdz poczte to go poznasz :-*
a Wikusia Karol musi ciumnac bo ja nie dostane a staruszek niech nie prowokuje :-D

PS bajka dzis na polszmacie nie nadaje sie dla dzieci wiec musimy znalezc alternatywe ;-) ale pi kapieli to nie potrwa dlugo :p

reklama
Lumia niby nie, choć jeden z jajników ma skłonności do takiego funkcjonowania, mam endometriozę i niedoczynność tarczycy i to one mieszają

Nafoczka, zioło musi być :) !!! Nawet całkiem dobre

Do góry