reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Czarna
Widzę że ksywa " Baran " na określenie gatunku męskiego nijak mającego się do naszego, przyjęła się na forum .hehe .
Ale kłótnie fajne nie są ...

Tęczowa
Wyżal się trochę kochana .
Nie siedż w krzakach bo to nie pomaga w takiej sytuacji .
Jeżeli masz siłę to pisz....

reklama
Susana nauczyłam się już swoje smutki znosić w samotności :/. Szlag mnie trafia, jak słyszę " wszystko będzie dobrze, nie panikuj to nawet nie było dziecko" od kogoś kto ma 3 dzieci i nigdy nie przeżył tego co my...

Czarna
Widzę że ksywa " Baran " na określenie gatunku męskiego nijak mającego się do naszego, przyjęła się na forum .hehe .
Ale kłótnie fajne nie są ...
Określenie "baran" dokładnie określa to co czuję, bo jest mega uparty, jak się na coś uprze to nie chce odpuścić. Dobry z niego chłop i kocham Go, ale nie zmienia to faktu że czasem mnie osłabia i mam ochotę coś mu zrobić ;)

Tęczowa mem for You [emoji8]
a14f8aac9f24242c0b068d7cdd10a133.jpg

Susana nauczyłam się już swoje smutki znosić w samotności :/. Szlag mnie trafia, jak słyszę " wszystko będzie dobrze, nie panikuj to nawet nie było dziecko" od kogoś kto ma 3 dzieci i nigdy nie przeżył tego co my...
Kto ci tak powiedział ???
Napewno jakaś życzliwa.....
Takie kobiety nigdy nas nie zrozumieją .

Wirtualnie też się z Wami napiję .....herbaty .
Mówię dzisiaj do mojego męża że mam ochotę na różne rzeczy i na wino mam ochotę ...
A on mi mówi że jest dwie butelki ito żebym sobie wzięła .
No to ja mu mówię że przecież na głowę nie upadłam i nie będę przecież piła w ciąży tylko mam ochotę .
A on do mnie .
No ale przecież możesz się napić .....
Baran ....do kwadratu.

Teczowa a wiesz, ze mi sie snilas i ze sie okazalo, ze sie dobrze znamy ;-) moze to jakis znak ;-) a moze sie gdzies widzialysmy, kto wie ;-)
Winka sie z wami nie napije a po mleku mam zgage ale pije jak smok ;-)
Sus a ty rozaniec w reke a nie meza po paciorkach glaskac :-D

Asiu wizyt szpitalnych nie planuje, pewne objawy dyskomfortu musze nauczyc sie znosic, chodzi mi tu o skurcze bo sa one wynikim "ciala obcego" czyli szwu. Coz tak to juz bywa ze cos co na jedno pomaga to na drugie szkodzi.

Co do wrazliwosci to doszlam do wniosku, ze tak jak Sus piszesz sa kobiety co nie zrozumieja i juz, a faceci jak nie rozumieja to nie probuja tylko po prostu wykazuja zrozumienie bez rozumienia :-) (to tak do sytuacji Teczowej)
To samo sie tyczy lekarzy i lekarek, przynajmniej tych na mojej drodze (ale to wam opisze jak zlapie troche sil :-)

Wikus ma sie dobrze, fika koziolki, puszcza baki i pije swoje siuski coz wiecej potrzeba :-D

Ostatnia edycja:
Kto ci tak powiedział ???
Napewno jakaś życzliwa.....
Takie kobiety nigdy nas nie zrozumieją .
ktoś kogo nigdy bym o to nie posądziła. Tyle razy miałam nauczkę, aby nie ufać ludziom i kurde kolejny raz..jebnięcie :/
A Twój ma pomysły hmm...:/
Nafoczka może się znamy, może jeśli będziesz chciała to się spotkamy :)

Tęczowa nie znoszę takiego podejścia nieludzkiego :(
Wirtualnie też się z Wami napiję .....herbaty .
Mówię dzisiaj do mojego męża że mam ochotę na różne rzeczy i na wino mam ochotę ...
A on mi mówi że jest dwie butelki ito żebym sobie wzięła .
No to ja mu mówię że przecież na głowę nie upadłam i nie będę przecież piła w ciąży tylko mam ochotę .
A on do mnie .
No ale przecież możesz się napić .....
Baran ....do kwadratu.
A słyszałaś o winach bezalkoholowych? Choć ja jestem zdania, że lepiej nie kusić losu ;)

Wikus ma sie dobrze, fika koziolki, puszcza baki i pije swoje siuski coz wiecej potrzeba :-D
Hahah i śmieszne, i prawdziwe [emoji23]

reklama
Do góry