reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

STRAWBELKA GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!
Fondie nie wiem czy ci ktoś odp... Ale ja piłam ;) może nie w ten sam dzień co się szczepilam ale tak zylam normalnie.... Paliłam nawet ;) a co do śluzu przed.. Ja miałam zawsze troszkę może nie jakaś mega ilość ale troszkę było....

reklama
Motylek Acard cały czas przy okresie również. Odkładasz tylko na zabiegi.

Ja siedzę w krzakach przybita tym posiedzeniem w szpitalu i mam doła. Wieczorem wypad na puby bo moja psiapsółka na 2 dni zjechała z niemiec w ogóle nie mam chęci ale "olać" jej nie mogę i zmuszę się do wyjścia :(

Fondie ja 2-3 dni przed @ mam sycho a głębiej czuje mokro.

Motylek Acard cały czas przy okresie również. Odkładasz tylko na zabiegi.

Ja siedzę w krzakach przybita tym posiedzeniem w szpitalu i mam doła. Wieczorem wypad na puby bo moja psiapsółka na 2 dni zjechała z niemiec w ogóle nie mam chęci ale "olać" jej nie mogę i zmuszę się do wyjścia :(

Fondie ja 2-3 dni przed @ mam sycho a głębiej czuje mokro.
Beatka nie siedż w kszaczorach .
Wyłaż
Nic się nie smuć .Szpital to nie koniec świata .A może cię szybko" obsłużą "
Wypij tam w tych pabach i za moje zdrowie i mojej fasoli .
Też bym się jakiegoś drinka czy wina napiła .....
Mniam .......
Ale siła wyższa - trzeba obejść się herbatą ...

Ja tu teraz siedzę i pary ustalam ciężarówek :

Doris i Nafoczka

Agnieszka P i Jaaaaa

Lamia i Strawbelka .

Kto następny ????
Można zamawiać !!!!

Na chwilę znikam. Bardzo się cieszę, że wam się udaje, a jednocześnie mi przykro, że nam nie. V laiden w normie. Powinnam się cieszyć, a nie potrafię. Przepraszam

Beatko nie smutaj sie, wylaz z krzakow bo nam smutno bez twoich ripost :-) ogarniesz i szpital ale zawsze to krok do przodu! Wystaw dupcie to ci kopne.. tylko kucnij bo nie dosiegne!

Destino nie znikaj, tu kazda kadej potrzebuje!!! Ciebie tez :-*

Motylku ja acardu nie odstawialam.

Mnie dzis tez brzuszek pobolewa bo kaszle..i co? licze i dodaje a ze ksiegowa jestem to jakos to idzie :-D

Sus, Strawbelko fluidy dla fasolek!

Na chwilę znikam. Bardzo się cieszę, że wam się udaje, a jednocześnie mi przykro, że nam nie. V laiden w normie. Powinnam się cieszyć, a nie potrafię. Przepraszam
Destino- nie smutkaj za jakiś czas to Ty będziesz czytała taki wpis innej smutnej dziewczyny , a ty będziesz szczęśliwa .Na każdą z nas przychodzi czas ,tylko trzeba poczekać :wink: wiem kochana że chciałoby się już ,ale na pewno Ci się w końcu uda:biggrin2:

Znowu multicytaty na telefonie nie zadziałały.. :(

Ale co najważniejsze pamietam - STRAWBELKA!! Gratulacje!!! :) ale sie cieszę!! Bedą bliźniaki!! Taka krecha w 8dpt!!! Wow!

A co tam na Priv sie zamawianie z sus??? :)

U mnie staranka pełna para, wlasnie m zaciągnęłam na bobosexy. ;) teraz siedzę na leżaczku z zaciśniętymi udami ;)

Sus, to juz 7t skończony?! Wow! Sporo!!!

Hej :-) :):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :)
Jestem w domku, wypuścili mnie ze szpitala, z Maluchem wszystko dobrze. Pięknie urósł, ktg prawidłowe!
Naoglądałam się na korytarzu szpitalnym tyle pięknych noworodków jak przewozili z sali do sali, że jeszcze bardziej nie mogę się doczekać lipca. Takie cudne i Malutkie te dzieciaczki!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry