reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

To chyba wszystko masz :) tak trzymaj :) a napiszesz mi sorki, że walkuje znów temat co dokładnie bierzesz z metyli i jaka mutacja je masz ? A skąd info,) ze trudniej zajść po omega ?
Mutacji nie robilam w koncu.
Biore w razie czego.
Metylowy kwas foliowy 0,8 ale dokupie jeszcze ten actifolin 2, bo przy encortonie trzeba wiecej.
B6 3×1
B12 1×1

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj dajecie nadzieje dziewczyny :) a no i intralipid działa :)
Strawbelka i susana który macie tc ?
A ja dalej nie mam miesiączki i dupa chyba z hsg

Strawbelka
Mówiłam że faccelle po 3 minutach wychodzą .
No i o twoich objawach ciążowych też .
Teraz musisz mi przyznać rację !!!!

Czekam ..
Idziesz dzisiaj na betę?????.
Jak mąż szczęśliwy ???
Maz szczesliwy.
Nie da mi nic robic tylko kaze lezec;)
Susana wiesz jak to jest...kazda z nad wariuje jak cycki nie bola i nie ma objawow;)
Gapie sie co kilka sekund na test i smieje sie sama do siebie.
Na bete jutro ide.
A jak Ty robisz z lekami jak idzies badac tarczyce?
Zmieniasz wtedy godziny euthyroxu i encortonu? Bo inaczej sie nie da.
A lab chyba od 8 w sobote dziala.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry