reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Motylek cos mi u Ciebie nie gra!!!
Przewertowalam wiekszosc Twoich postow i za kazdym razem masz inna mutacje! Nie wiem czy nawet takie istnieja!
AC677T
A1298C
MTHFR T677
MTHFR 198AC
C 677T A1298C
Raz piszesz ze masz homozygotyczna
Raz piszesz ze homo i heterozygotyczna.
Jaja sobie z nas robisz????
Mam wrazenie ze albo ktos sobie robi z nas jaja albo piszemy z hakims dziesieciolatkiem.
I Ty motylek chcesz adoptowac dziecko? Kto Ci go da jak bedziesz z nimi rozmawiac tak jak z nami????
Wybaczcie dziewczyny, ale cos mi sie tu nie podoba!

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Doris no ja juz po.
Przyniosła pani fiolke z czymś białym nakłada mnie 8 razy i wsio. Narazie zero reakcji ale nie wiem kiedy mają wystąpić. Jestem mega zmeczona ta jazda dziś od 4 nie śpię.
Tyle kobiet tam z takimi problemami jak my okropne to i mega smutne. Niektóre zazdrościly, że mamy chociaż jedno dzieciątko ale nie w tym recz żeby przeliczac kto ma gorzej bo to najgorsza rzecz.

Arda była dziolszka w ciazy 5 tydz i zadzwonila do maliny od razu podal jej szczepionkę czyli chyba można ale wielkie ryzyko.

Madzik, mój mąż chce mieć co najmniej czwórkę dzieci, a ja mu nawet jednego żywego dać nie mogę :sad:
Śliczna córunia, taki cudny cukiereczek.

doradźcie mi co zrobić...
lekarz u którego byłam dziś, kazał mi czekać na poronienie, powiedział, że skoro 4 razy sama się oczyściłam to i tym razem też tak powinno być. Boję się, bo pierwszy raz będę ronić zarodek wcześniej były tylko pęcherzyki. Tutaj nie robią żadnych badań nie badają przyczyny:/ Kiedy to się może zacząć?

reklama
Do góry