reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

wróciłam i wieści są złe...
Dziecko jeszcze walczy, ale jest 1% szans, że będzie dobrze. Wielkość odpowiada tygodniowy ciąży, bo ma 1,8 cm, ale serce bardzo wolno bije. Nie było go słychać, jedynie w powiększeniu widać było powoli pikające serduszko, nie miarowo. Nie wiem co mam ze sobą zrobić...

reklama
Ja juz w drodze do domu. ..pani doktor wporzadku jakieś badania mi zrobiła mam teraz na początek lipca mam brać Acard kwas foliowy metylowany i Bromka na ta prolaktyne a tak wyluzować i się nie stresować a pytałam o ana oaza mówi ze nie jest mi to badanie potrzebne co myślicie zrobić z własnej kasy drogie te badania ?
Jestem zadowolona z wizyty ale deszczowo :/

Strawbelka do Przybtcienia ciezko bedzie sie dostac bo jego teraz caly kwiecien nir ma. Sa zapisy od maja. A na 1 wizyte czeka sie bardzo, bardzo dlugo...
Trzymam kciuki za Twoje kropeczki :*

Wróciłam do domu a tu takie smutne wieści ....
Tęczowa
Nie wiem co ci mam napisać .......
Może zwiększ clexan .???
Może krew za gęsta .????
Jaką dawkę teraz bierzesz???

Ja nie biorę hormonów a sama się poryczałam. Mojemu m zmienili grafik i spędzimy razem tylko piątek i sobotę :-/ także totalne nici ze starań w tym cyklu. Tłumacze sobie, że może tak lepiej, może tak musi być :-(

Teczowa, strasznie mi przykro, przytulam.

Tęczowa, płaczę razem z tobą, przytulam ciepło Kochana ;( jednak jeszcze pocichutku wierzę

Strawbelka, rozumiem twoje rozterki, ja od 4 prawie lat wszystko prywatnie i na invitro na razie mnie nie stać, też byłam jeszcze w ciąży i szukałam lekarzy, żadnego z tych co dziewczyny piszą, nie znam, poczytaj o nich, posłuchaj, wybierz tego, który bliski twemu sercu, albo zaryzykuj i jedź na 1 wizytę do 2 lub 3 i zobacz który ci przypasuje - tylko to kosztowne. A tak pozatym, będzie super jak obydwie kropeczki z tobą zostaną i oby tak się zadziało, tego Ci życzę dobra Kobieto

Wiecie Kobietki, jak do was przybyłam szukałam pocieszenia. Nie spodziewałam się, że Wasze starania i ciąże staną się moimi. Razem z wami denerwuje się, cieszę i płaczę. Naprawdę nie spodziewałam się, że na waszych dzieciaczkach będzie mi zależeć jak na moich własnych i przykro mi, że tych trudów doświadczacie

Ostatnia edycja:
reklama
wróciłam i wieści są złe...
Dziecko jeszcze walczy, ale jest 1% szans, że będzie dobrze. Wielkość odpowiada tygodniowy ciąży, bo ma 1,8 cm, ale serce bardzo wolno bije. Nie było go słychać, jedynie w powiększeniu widać było powoli pikające serduszko, nie miarowo. Nie wiem co mam ze sobą zrobić...
Bardzo mi przykro ,przytulam Cię kochana :(

Do góry