reklama
bertha
Fanka BB :)
Teczowa,
To jutro czekamy na dobre wiesci od Ciebie&&&&&&&&&&&
Tak jest!!&&&
G
Gość
Gość
Lumia objawow juz od nocy nie mialam.Tęczowa
Napewno wszystko jest w najlepszym porządku .
Wstaw jutro fotkę
Moja trochę słaba bo ginka raczej na serduszku się skupiła ale coś może dojżycie Zobacz załącznik 755050
Caly czas wierzylam, nawet w ten trzeci zarodek. Cieszylismy sie z mezem jak nie wiem co ze bedziemy miec 3 dzieci.
Bylam pewna ze dzis uslysze ze ten 3 zamrozili, innej opcji nie bralam pod uwage i co .....wiara i dobre myslenie mi nie pomoglo.
Teraz boje sie o te 2, bo wszystkie byly tej samej klasy.
Nie wywoluje wilka z lasu, poprostu pewne rzeczy sie czuje. Na sile mam sobie wkrecac ze jest dobrze?
W poprzednich ciazach caly czas wierzylam i gadalam na poczatku z tymi kropkami i co...nie pomoglo skonczylo sie nieszczesciami.
Nie pocieszajcie mnie dziewczyny, boje sie najgorszego, ale jeszcze mam nadzieje ze moze sie uda i chociaz jeden ze mna zostanie.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Strawbelko to skup uwage na tej pozostajacej Ci nadzieii. Nikt nie kaze Ci skakac z radosci ale o najgorszym tez myslec nie mozesz.
Ja tu lezakuje i pamietam o Was, zwlaszcza tych co sie przypominaja (Teczowa) Wiecie ile ja dziennie zdrowasiek mowie 5x10x3+3 :-) Kochana, niczego jeszcze nie wiesz!
Ja dzis tez krzaki wacham bo jest kieosko ale specjalnie dla Ciebie &&&&&&
Ja tu lezakuje i pamietam o Was, zwlaszcza tych co sie przypominaja (Teczowa) Wiecie ile ja dziennie zdrowasiek mowie 5x10x3+3 :-) Kochana, niczego jeszcze nie wiesz!
Ja dzis tez krzaki wacham bo jest kieosko ale specjalnie dla Ciebie &&&&&&
tęczowa89
Jesteś Wielka Nafoczka!!! podziwiam za upór...Kochana pamiętaj tam o nas:*Strawbelko to skup uwage na tej pozostajacej Ci nadzieii. Nikt nie kaze Ci skakac z radosci ale o najgorszym tez myslec nie mozesz.
Ja tu lezakuje i pamietam o Was, zwlaszcza tych co sie przypominaja (Teczowa) Wiecie ile ja dziennie zdrowasiek mowie 5x10x3+3 Kochana, niczego jeszcze nie wiesz,
tęczowa89
no to czekamy na relacjęJa dzisiaj idę na 17:15 do gina oglądać jak mi pecherzyki rosną po clo. Pokaże mu tez wyniki M, nie wiem czy cokolwiek zaradzi, ale moze chociaz poleci androloga.
reklama
Podziel się: