reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Tęczowa
Napewno wszystko jest w najlepszym porządku .
Wstaw jutro fotkę
Moja trochę słaba bo ginka raczej na serduszku się skupiła ale coś może dojżycie Zobacz załącznik 755050
Lumia objawow juz od nocy nie mialam.
Caly czas wierzylam, nawet w ten trzeci zarodek. Cieszylismy sie z mezem jak nie wiem co ze bedziemy miec 3 dzieci.
Bylam pewna ze dzis uslysze ze ten 3 zamrozili, innej opcji nie bralam pod uwage i co .....wiara i dobre myslenie mi nie pomoglo.
Teraz boje sie o te 2, bo wszystkie byly tej samej klasy.
Nie wywoluje wilka z lasu, poprostu pewne rzeczy sie czuje. Na sile mam sobie wkrecac ze jest dobrze?
W poprzednich ciazach caly czas wierzylam i gadalam na poczatku z tymi kropkami i co...nie pomoglo skonczylo sie nieszczesciami.
Nie pocieszajcie mnie dziewczyny, boje sie najgorszego, ale jeszcze mam nadzieje ze moze sie uda i chociaz jeden ze mna zostanie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelko to skup uwage na tej pozostajacej Ci nadzieii. Nikt nie kaze Ci skakac z radosci ale o najgorszym tez myslec nie mozesz.
Ja tu lezakuje i pamietam o Was, zwlaszcza tych co sie przypominaja (Teczowa) Wiecie ile ja dziennie zdrowasiek mowie 5x10x3+3 :-) Kochana, niczego jeszcze nie wiesz!

Ja dzis tez krzaki wacham bo jest kieosko ale specjalnie dla Ciebie &&&&&&

Strawbelko to skup uwage na tej pozostajacej Ci nadzieii. Nikt nie kaze Ci skakac z radosci ale o najgorszym tez myslec nie mozesz.
Ja tu lezakuje i pamietam o Was, zwlaszcza tych co sie przypominaja (Teczowa) Wiecie ile ja dziennie zdrowasiek mowie 5x10x3+3 :-D Kochana, niczego jeszcze nie wiesz,
Jesteś Wielka Nafoczka!!! podziwiam za upór...Kochana pamiętaj tam o nas:*

Ja dzisiaj idę na 17:15 do gina oglądać jak mi pecherzyki rosną po clo. Pokaże mu tez wyniki M, nie wiem czy cokolwiek zaradzi, ale moze chociaz poleci androloga.

reklama
Susana super!!!!!
Strawbelka mam nadzieję, że Twoje czarne myśli się nie spełnią i chociaż jedna kropka z Tobą zostanie.
Tęczowa a jak tam u Ciebie, kiedy wizyta?
Lamia oby Twoja kreska jutro ściemniała!

Do góry