reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
O nieeeee! Nadrobiłam wszystkie wpisy i zaznaczyłam multicytatem które musze skomentować i mi appka zeswirowala i nie pokazała tych cytatów... Ech..

Witam sie juz po przejściu kaca mordercy :D była masakra, dawno tak sie nie ululalam... Teraz jest mega zmęczenie.. Wracamy do domku, zaraz zamawiamy pizzę i do łózia oglądać serialik.

No i nie wiem co komu miałam napisać :p takze zbiorcze buziaki dla wszystkich, trzymam kciuki za serduszka, jutrzejsze testy i implantujace sie kropki ;)

Ja jutro idę do gina sprawdzić pecherzyki po clo. Jutro będzie 9dc. Męża poje syropkiem na mokry kaszel bo wyczytałam ze rownież nasienie o zbyt dużej lepkości lepiej upłynnia.

Liluli ty zazdrośnico!! Tak się bałaś ,że mamy ładną pogodę ,że chmury do nas przegoniłaś i lać zaczyna (zresztą jak co wieczór) Nie złoszczę się bo lubię deszcz kiedy kładę się lulu to takie kojące.

Nawet nie macie pojęcia jak ja baaardzo już chcę mieć przeciętą tą przegrodę i zacząć starania.Tzn nie o same staranie mi chodzi ale o zajście w ciążę. Jakoś głęboko wierzę ,że dam radę i że będzie ok. Dziś od znajomej dostałam luteinę 100 2 opakowania za free nawet nie wie jak mnie tym gestem ucieszyła. :)

Ja z młodszym byłam na cmentarzu u mojej siostry i bratanka. Moja siostra miała 1,5 roku jak zmarła, skończylaby 40 lat w ubiegłym roku. Byłam u niej z prośbą, aby opiekowała się moim aniołkiem w niebie.
Slyszalam jego bijące serduszko w styczniu i bardzo za nim tęsknię.
Staram się nie uzalac nad sobą, ale taki nastrój melancholijny mnie dopadł. Mam nadzieję, że niedługo moje maleństwo do nas dołączy.

Ostatnia edycja:
Liluli ty zazdrośnico!! Tak się bałaś ,że mamy ładną pogodę ,że chmury do nas przegoniłaś i lać zaczyna (zresztą jak co wieczór) Nie złoszczę się bo lubię deszcz kiedy kładę się lulu to takie kojące.

Nawet nie macie pojęcia jak ja baaardzo już chcę mieć przeciętą tą przegrodę i zacząć starania.Tzn nie o same staranie mi chodzi ale o zajście w ciążę. Jakoś głęboko wierzę ,że dam radę i że będzie ok. Dziś od znajomej dostałam luteinę 100 2 opakowania za free nawet nie wie jak mnie tym gestem ucieszyła. :)

Beatko,
Kto jak to ale Ty oczywiscie , ze dasz rade ;-) :-*

Asiu
:-* takie to zycie kruche jest.....:-(

reklama
Asia ja miałam to "szczęście" że serduszek nie widziałam, może były może nie nie wiem ale wiem że strasznie cierpiałabym gdybym je widziała i słyszała a potem już nie :( Każdego dopada melancholia i czasem dół. Ja często ubieram maskę jajcary i robię sobie żarty a czasem nie muszę zakładać bo Nafoczka zagadką sama powali mnie na łopatki.

Mąż leży na wyrku ja na kompie i nagle wybucham śmiechem a on a co a co i mu mówię i stuka w łeb jakie my durne babska jesteśmy a sam z tego cieszy .

Do góry