reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Pierwsze do Was bo wy wazniejsze :-D przynajmniej tu :-)
Lamia nie wazne kiedy mierzysz, byle w miare o stalych porach. Ja mierzylam tem. pod jezykiem, tak chyba najprosciej i jak odszukasz moj wykres to w wiekszosci krecila sie kolo 37 ale nie koniecznie ponad wiec u ciebie jest ok. Cien mialam w 8/9dpo przy becie 6,3 :-) bolu nie mialam przy implantacji ani plamienia. Jest kochana szansa jest!
Susana wszystkie wierzymy w Twoja kropeczke :-*.
Strawbelko ciesze sie z twojej poprawy humoru, naprawde wysle Ci krzyzowki :-*
Teraz o sobie...
dziekuje za podpowoedzi w sprawie Karola. Zrobimy co zalecil lekarz prywatny pediatra i zobaczymy bo i tak musimy do kontroli. Ja tam bym wolala zatoki niz wycinanie migdala ale sama nic nie wymysle.
No i zarazil mnie gardlem :-( buuu...

reklama
Pierwsze do Was bo wy wazniejsze :-D przynajmniej tu :-)
Lamia nie wazne kiedy mierzysz, byle w miare o stalych porach. Ja mierzylam tem. pod jezykiem, tak chyba najprosciej i jak odszukasz moj wykres to w wiekszosci krecila sie kolo 37 ale nie koniecznie ponad wiec u ciebie jest ok. Cien mialam w 8/9dpo przy becie 6,3 :-) bolu nie mialam przy implantacji ani plamienia. Jest kochana szansa jest!
Susana wszystkie wierzymy w Twoja kropeczke :-*.
Strawbelko ciesze sie z twojej poprawy humoru, naprawde wysle Ci krzyzowki :-*
Teraz o sobie...
dziekuje za podpowoedzi w sprawie Karola. Zrobimy co zalecil lekarz prywatny pediatra i zobaczymy bo i tak musimy do kontroli. Ja tam bym wolala zatoki niz wycinanie migdala ale sama nic nie wymysle.
No i zarazil mnie gardlem :-( buuu...
Ddzięki- Nafoczka - Ja twój wykres znam na pamięć:yes: codziennie porównuję (głupia ja ) ale daje mi to nadzieję. Decyzja zapadła rano robię betę ,chociaż może nie wyjść, więc nie będę się nią sugerować na 100%:sorry2:No i farcellka jutro robię a co mi tam:rolleyes:
Mój starszy syn często chorował ,zdecydowałam się na wycięcie 3 migdałka to jak ręką odjął .:tak:

a myslicie ze taki dobry dobry pediatra jest w stanie stwierdzic 3migdalka? pytam bo na tej wizycie niby mu sprawdzal migdalki. Wizyta byla taka dosc fachowa, nawet mu kaszaka kolo brodawki wycisnal bo takie cos nie moze byc bo moze zapalenie powodowac. Ja tam sie nie znam i nie wiem na ile on te migdalki mogl ocenic?!

Lamia po to dalam wykres zeby Cie odpytac, przez sen i na wyrywki :-D brawo ty!

Dziewczynki,
Sama kiedys prowDzilam kalendarzyk na ovufriend i jak porownywalam to bylo totalne cocodzambo :p wiec przestalam :p
Kazdy organizm jest inny, inaczej reaguje ;-)
A na tempke optymalna godzina byla 6-7. Pozniej w ciagu dnia jest niemiarodajna. Tak przynajmniwej sie naczytalam. Tempke zawsze mierzylam o 6rano :p, w tym samym miejscu ;-)

Nafoczka
Pediatra nie sprawdzi migdałków .
Trzeba do dobrego laryngologa .
Najlepiej żeby miał endoskop taką kamerkę .
Zagląda nią do ucha i do nosa .
Przez nos widać 3 migdał .

reklama
Miałam wysłać swój kalendarzyk ale się zawstydziłam :p. Mogę napisać ,że mierzę temperaturę pod pachą bo jakbym mierzyła na dole to dopiero mąż by się zdziwił i zaniepokoił jakby mi z piczki pikało :) Pomiar po przebudzeniu między godz 5 - 6,30.. Średnia temperatura 36,1 nawet przy prawdopodobnej owulacji.

Do góry