reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzięki dziewczyny ale i tak się boję że jak sobie o tym pomyślę to mi żołądek do gardła podchodzi .

Lamia
Strawbelkaa
Ja miałam też przez trzy dni implantacji bóle jak na @ .Charakterystyczne .
Potam w nocy straszne poty mnie oblewały .
A potem też takie charakterystyczne kłucia w pochwie jakby w szyjce , ale to już trochę póżniej jak nie dosrałam @

Strawbelka, trzymać tak dalej. Nie mogę z kom wcisnąć lubię to, ale lubię to :-)
Nafoczka, u mnie starszy też chorowal tak często. Podawałam im BioMarine 570 i Biostymine, ale u niego 3 migdal był wykluczony. Teraz wcale nie chorują.
Susana, wizyta we wtorek?
Cały czas trzymam kciuki. Jestem pewna, że będzie wszystko dobrze. M już został oswiecony?

Ostatnia edycja:
QUOTE="czarna_mala, post: 13930342, member: 152832"]Hej ;)

Ja regeneruję się po weselu :) i szykuję się na poprawinki :) a jutro do pracy rodacy :([/QUOTE]
Czarna
Baw się baw bo niedługo będzie post jak zajdziesz!!
Miłych poprawinek
A ja dzisiaj idę do teatru na 17
Sztuka się nazywa Prawda

Dzięki dziewczyny ale i tak się boję że jak sobie o tym pomyślę to mi żołądek do gardła podchodzi .

Lamia
Strawbelkaa
Ja miałam też przez trzy dni implantacji bóle jak na @ .Charakterystyczne .
Potam w nocy straszne poty mnie oblewały .
A potem też takie charakterystyczne kłucia w pochwie jakby w szyjce , ale to już trochę póżniej jak nie dosrałam @

Susana, słownik zmienił Ci słowo dostałam :-)

reklama
Do góry