reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Arda, bardzo mi przykro, tule Cię Kochana (po swojej stracie zrobiłam podobnie - ból jest, ale szkoda czasu na rozpacz)

Lamia, mam nadzieję, że historia teściowej skończy się pozytywnie (sama mam nowotwór i wiem, że to nie łatwa diagnoza)

Susana, gratuluję, piękna beta!!! Nie daj się zwariować, choć po tym co przeszłaś to nie takie proste

Witam terażniejsze i przyszłe mamy :)

reklama
Równoważniki dla HDcz (heparyny drobnocząsteczkowej) według działania biologicznego przyjęte przez WHO ATC:

40 mg Clexane = 5000 J.M./0,2ml Fragmin = 0,6 ml Fraxyparine
60 mg Clexane = 7500 J.M./0,3ml Fragmin = 0,8 ml Fraxyparine
80 mg Clexane = 1000 J.M./0,4 Fragmin = 1,0 ml Fraxyparine

a tu linka skad to wzielam Link do: Wyświetl temat - Acard, heparyna, encorton - problemy zakrzepowo - zatorowe | Stowarzyszenie na Rzecz Leczenia Niepłodności i Wspierania Adopcji
Fondie tam nie ma bledu???? W 3 pozycji przy fragminie najeiekszej dawce???

Nastapil cud - dodzwonilam sie za pierwszym razem. 23 maj mamy wizyte, na spokojnie to jeszcze przemyslimy i podejmiemy decyzje. Dzieki za wsparcie.

Strawbelka, daj czadu!

Susana, teraz kciukam za Ciebie x2!
to juz mamy avita, aga ja i ty bylybysmy u maliny byly moze wkoncu bysmy sie jakos poznaly:) na jakies wizycie

arda ktore to twoje poronienie? juz wiem ile odszukalam postu chyba tyle samo mialas co ja :(ile mialas intralipidow?
susana badalas kiedys allo mrl?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry