reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Aaaa no i Suska gratuluję wysokiej betki [emoji7]

Doris ja wręcz przeciwnie, nie lubię bet bo okropnie stresuje mnie czekanie na nią, a zanim odbiorę wynik to w ciągu 10sekund serce chce mi wyskoczyć z klatki piersiowej...

reklama
Beta spada takze po wszystkim. Nie mam sily.

Ja pierdziele!! Kurde czemu to tak??

Szlag mnie trafia kiedy widze te wasze bety . Wiem,wiem że to po to aby w razie czego zwiększać dawki ale jakby nie te badania nie było by stresów i wiadomej ,że coś było na rzeczy po prostu okres się spóźnia!!

Strasznie Ci współczuje. Jesteś super i szybko się pozbierasz z tego potknięcia. Nie doradzam bo sama nie wiem co bym zrobiła. Wiesz dobrze ,że w tym wszystkim co się stało to to ,że po bioch można zaraz się nadal starać.

W ogóle mam dziś zły dzień więc może nie powinnam się wypowiadać ,ale się wypowiem ;) Najwyżej ktoś mnie przestanie lubić :p.

Nie podoba mi się to że wypowiadamy się o osobie ,która nie uczestniczy lub rzadko zagląda na forum . Uważam ,że to nie fair. Mówię tu o Plastulince. Odsyłamy kogoś do jej starych postów gdzie napisała co ją spotkało ,a czy nie wystarczyłoby to ,że napisałam Motylkowi żeby poczytała o zaśniadzie?! Dla mnie to coś w stylu obgadywania, szukania sensacji i nakręcania się czyimiś wynikami ,potknięciami czy upadkami.
Jeśli kogoś urażam w tej chwili to cóż zawsze mówię co myśle.

Dziewczęta :-) Chyba się starzeje. Po odstawieniu antykoncepcji we wrześniu moje owulacje stały się bolesne. Teraz cały np. przy potknięciu, pochyleniu do tyłu bolą mnie plecy, tak na wysokości kości ogonowej. Ból jest wówczas straszny ale momentalnie przestaje. Mialyscie tak kiedyś?
W środę mam usg dowcipne :-)

Beta spada takze po wszystkim. Nie mam sily.

Nie!! Przykro mi bardzo. Psytulam... :sad:

Dzwonilam do gin.powiedzial, ze na tym etapie wazniejsze jest zdrowie, a i ewen przeswietlenie w razie czego nie zaszkodz, ale musze jechac, kazal!i mam dac znac co i jak.

Trzymam kciuki za pomyślny wynik

Piękna beta, gratuluję :biggrin2:

Strawbelka - zaraz gołąb przyleci

Ja byłam w niedzielę w Kościele i pomodliłam się za Was wszystkie :tak:

Czarna
Proponuje powtórzyć ten koagulant tocznia .Czasami wyniki są graniczne i raz wychodzą a raz nie .
Ja w takiej sytuacji napewno bym jeszcze zrobiła parę badań .

Asia
Mnie ciągle coś w krzyżu napierdziela ,strzyka ,łupie, boli .
Już nawet na ten temat marudzić nie będę

Czarna
Proponuje powtórzyć ten koagulant tocznia .Czasami wyniki są graniczne i raz wychodzą a raz nie .
Ja w takiej sytuacji napewno bym jeszcze zrobiła parę badań .

Asia
Mnie ciągle coś w krzyżu napierdziela ,strzyka ,łupie, boli .
Już nawet na ten temat ą
nie będę

O to nie jestem sama :-)
U mnie też pewnie siedzacy tryb. :-(

reklama
susana a jak ty sie czujesz? bete masz super
Fondie
Czuję się dobrze .Nie licząc trzydniowego silnego bólu głowy .
We wszystkich poronionych ciążach bolały mnie cyce .Bardzo .
Teraz nic a nic .
Może to wszystko tak na przekór??
Boli tylko brzuch i ciągnie .ale nie tak jak na @ tylko raczej te wiązadła mnie ciągną i ten torbiel w jajniku kłuje .
Jeszcze się tak nastresowałam tą betą że aż mi teraz niedobrze .

Do góry