reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana o jakich godzinach bierzesz heparyne encorton acard i euthyrox.
Nie wiem jak to zrobic.
Na czczo euthyrox
7 rano encorton
9 rano acard
21 wieczor heparyna.
Moze tak byc???
Reszte lekow gdzies tam wcisne

reklama
Hej dziewczyny ;)

Sus super beta , nie martw się , czuje że tym razem bedzie wszytko dobrze ;) .

Strawbelka ty to chyba miałas te strusie jaja ;) i oczywiscie powodzenia ci życzę i jestem z tobą .
To już musi być twoj czas ;) .

Arda przykro mnie !!! A moze to jakiś błąd ? .

Pozdrawiam reszte dziewczyn , zycze spokojnego wieczóru bez stresów .;)

A u mnie co słychać ? Pada deszcz ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Susana o jakich godzinach bierzesz heparyne encorton acard i euthyrox.
Nie wiem jak to zrobic.
Na czczo euthyrox
7 rano encorton
7,30 śniadanie
9 rano acard
21 wieczor heparyna.
Moze tak byc???
Reszte lekow gdzies tam wcisne
Strawbelka
Tak właśnie podobnie biorę
7 euthyrox
8 po śniadaniu encorton
9 acard
Potem kwas fol itd
21 clexane .
Ja bym wzięła clexan 0.4
Próbowałaś na clexanie już?

Dziewczynki dziekuje za kciuki, dobre mysli i modlitwe:)
Kochane jestescie:*
Pobrali 10 komorek:)
Jutro sie dowiem ile sie zaplodnilo.
Poprosze jeszcze raz o kciuki, zeby komorki sie pieknie zaplodnily i rozwijaly.
Caluje Was wszystkie:*
Ale duzo jajec!!! Super!! :)

A mi leci 28 tc!!!! :-) :-) :-). Coraz bliżej i już tak blisko upragniony 30 tc!!!! :-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :)
Gratki!! Juz coraz bliżej!! :)

Nafoczka co może robić leży i zbija bąki. Właśnie doczytałam ciekawy "artykuł "na fejsie że nie można trzymać gazów (bąków) ponieważ wędrują w organiźmie do góry ,do mózgu i stąd biorą się takie posrane pomysły :D Dlatego nafoczka puszcza bąki i je zbija :p

Pozdrawiam Cię Nafoczko - nasza foczko ;)
.
Uśmiałam sie :D

Brawo!! Do przodu!

Bylo 19 jest 13 takze trzeba sie zegnac. Potrzebuje troche czasu, zeby ochlonac. Powiedzcie mi tylko czy po poronieniu trzeba odczekac przed badaniami u Maliny?
:( :( przykro mi strasznie...

Strawbelka
Tak właśnie podobnie biorę
7 euthyrox
8 po śniadaniu encorton
9 acard
Potem kwas fol itd
21 clexane .
Ja bym wzięła clexan 0.4
Próbowałaś na clexanie już?
Na clexanie nie probowalam.
A clexan lepszy niz fragmin? Czy to nie ma znaczenia?
Mi kiedys przepisal lakarz fraxiparyne 3800j. 0,4. Zdazylam wtedy wziasc tylko jeden zastrzyk.

Bylo 19 jest 13 takze trzeba sie zegnac. Potrzebuje troche czasu, zeby ochlonac. Powiedzcie mi tylko czy po poronieniu trzeba odczekac przed badaniami u Maliny?

Susana, piekna beta!
nie trzeba wszystko od razu robisz tylko zapisac musisz sie juz bo do miesiaca sie na pierwsza wizyte czeka wiec jak chcesz sie umowic to dzwo juz dzis akurat po @ sie wyrobisz:)
arda pewnie napiszesz ze glupoty pisze ale pamietasz jak ja robilam bete i tego samego dnia co innego wyszlo? jesli amsz sile to zrob moze jeszcze raz

reklama
Fondie, jakby to bylo jakies wahanie to moze bym w cud uwierzyla, ale spadek z 19 na 13 to juz nie pomylka. Mowisz do miesiaca wizyta? Ja bym chciala od razu zrobic badania jesli sie zdecydujemy.

Do góry