robi na pierwszej wizycie i wydaje mis ie ze jak cos robilas nie dawno to nie powtarzasz mi jedno zaliczyl badanie ale ja wogole bardzo malo ich mialamFondie, jakby to bylo jakies wahanie to moze bym w cud uwierzyla, ale spadek z 19 na 13 to juz nie pomylka. Mowisz do miesiaca wizyta? Ja bym chciala od razu zrobic badania jesli sie zdecydujemy.
reklama
Malinowski-42 645 92 75Masz gdzies nr pod reka? Bo zanim sie dokopie to bedzie irytacja.
Cholernie mi zle i smutno ale szkoda czasu na umartwianie sie, to w zasadzie ostatnia szansa.
avita ma wizyte u maliny po 17nastej ciekawe co jej wyszlo
ale chodzi o przelicznik czy rodzaj heparyny? znajde wam przelicznik zaraz tylko cos mi net szwankuje bo sama mnie to kiedys zastanawialoStrawbelka
Może ten fragmin 5000 mocniejszy od clexanu?
A po co antybiotyk?
cyto i toxo raz chlamydie wiele razyDziewczyny, jak to jest z toxo, cytomegailia i chlamydia? To można miec wiele razy, czy jak sie juz przechodziło to jest sie bezpiecznym?
G
Gość
Gość
Antybiotyk po punkcji daja.Strawbelka
Może ten fragmin 5000 mocniejszy od clexanu?
A po co antybiotyk?
Zeby zakazenia nie bylo, pewnie profilaktycznie.
Równoważniki dla HDcz (heparyny drobnocząsteczkowej) według działania biologicznego przyjęte przez WHO ATC:
40 mg Clexane = 5000 J.M./0,2ml Fragmin = 0,6 ml Fraxyparine
60 mg Clexane = 7500 J.M./0,3ml Fragmin = 0,8 ml Fraxyparine
80 mg Clexane = 1000 J.M./0,4 Fragmin = 1,0 ml Fraxyparine
a tu linka skad to wzielam Link do: Wyświetl temat - Acard, heparyna, encorton - problemy zakrzepowo - zatorowe | Stowarzyszenie na Rzecz Leczenia Niepłodności i Wspierania Adopcji
40 mg Clexane = 5000 J.M./0,2ml Fragmin = 0,6 ml Fraxyparine
60 mg Clexane = 7500 J.M./0,3ml Fragmin = 0,8 ml Fraxyparine
80 mg Clexane = 1000 J.M./0,4 Fragmin = 1,0 ml Fraxyparine
a tu linka skad to wzielam Link do: Wyświetl temat - Acard, heparyna, encorton - problemy zakrzepowo - zatorowe | Stowarzyszenie na Rzecz Leczenia Niepłodności i Wspierania Adopcji
reklama
G
Gość
Gość
Susana ja mam fragmin 5000j i 0,2
A Ty ile masz?
Ty chyba 4000j w 0,4
To wychodzi ze moja heparyna ma wieksza dawke, a jest mniej plynu.
Czy ja blondyna jestem? Bo ja nie ogarniam tych dawek i jednostek
A Ty ile masz?
Ty chyba 4000j w 0,4
To wychodzi ze moja heparyna ma wieksza dawke, a jest mniej plynu.
Czy ja blondyna jestem? Bo ja nie ogarniam tych dawek i jednostek
Podziel się: