reklama
Witajcie dziewczyny
Ja myślałam, że stoisz nogami w sedesie
Arda - kciuków nie puszczam. Ja się modlę do św. Rity. U mnie w Kościele raz w miesiącu są nabożeństwa do św. Rity, w miarę możliwości na nie chodzę. Przed nabożeństwem można wrzucić swoją prośbę do koszyka, która później zostaje odczytana przez księdza. Dużo kobiet prosi o potomstwo
nafoczka, Doris - też chce taki śliczny bandziorek
U mnie w szpitalu też są takie zasady. Na IP spędziłam 6 h, ale się opłacało, przyjęli mnie za pierwszym razem. Tobie też tego życzę
susana - gratuluję pęcherzyka Współczuję przeżyć, dobrze, że wszystko się wyjaśniło
Jak Nafoczka wstawiła to ja też, +11 kg :-)
Zobacz załącznik 753787
Ja myślałam, że stoisz nogami w sedesie
Arda - kciuków nie puszczam. Ja się modlę do św. Rity. U mnie w Kościele raz w miesiącu są nabożeństwa do św. Rity, w miarę możliwości na nie chodzę. Przed nabożeństwem można wrzucić swoją prośbę do koszyka, która później zostaje odczytana przez księdza. Dużo kobiet prosi o potomstwo
nafoczka, Doris - też chce taki śliczny bandziorek
Byłam już u doktorka. Siedziałam w grządkach i ten dzwoni czy mogę za godzinę być to ja jasne. Motyka w krzaki i pod prysznic! Zbadał mnie na odpiernicz i wypisał skierowanie na : histeroskopie z laparoskopią. Pytałam czy możemy zrobić jutro Niestety w 1 dzień @ mam zadzwonić do niego i się umawiamy na przyjście do szpitala. Podobno nawet po przyjęciu to nie jest takie hop siup bo kolejka na zabiegi i operacje więc posiedzę tj.polerze może nawet do 5 dni
U mnie w szpitalu też są takie zasady. Na IP spędziłam 6 h, ale się opłacało, przyjęli mnie za pierwszym razem. Tobie też tego życzę
susana - gratuluję pęcherzyka Współczuję przeżyć, dobrze, że wszystko się wyjaśniło
lamia78
Fanka BB :)
Susana- przez'' Ciebie'' mój syn spóźnił się do szkoły. Bo rano odpalam na chwile kompa a tu takie wieści ,taki stres i czytam ...jak na złość zawiesił mi się internet!!! ale nie ! ja musiałam przeczytać dobre wieści i doczytałam ale do szkoły wyjechaliśmy 8 ; 05 ,syn wkurzony a ja zadowolona I proszę Cię nie denerwuj się ,wiem ze ciężko ale ja wierzę że tym razem będzie dobrze!!!!! i obiecaj że do żadnych CYMBAŁÓW nie będziesz chodziła!
Dziewczyny piękne brzuszki
Lumia-ja też miewam biały śluz z grudkami ,nic nie szczypie itp.,robiłam wszystkie badania i nic nie wyszło.
Czarna mała- ja ostatnio miałam owu w 7dc i to potwierdzona usg ,ale się nie udało, wiec wiesz owulka może być.
Bertha, Arda -czekam na wasze bety Ale się posypie fasolinek
Lumia-ja też miewam biały śluz z grudkami ,nic nie szczypie itp.,robiłam wszystkie badania i nic nie wyszło.
Czarna mała- ja ostatnio miałam owu w 7dc i to potwierdzona usg ,ale się nie udało, wiec wiesz owulka może być.
susana
LamiaSusana- przez'' Ciebie'' mój syn spóźnił się do szkoły. Bo rano odpalam na chwile kompa a tu takie wieści ,taki stres i czytam ...jak na złość zawiesił mi się internet!!! ale nie ! ja musiałam przeczytać dobre wieści i doczytałam ale do szkoły wyjechaliśmy 8 ; 05 ,syn wkurzony a ja zadowolona I proszę Cię nie denerwuj się ,wiem ze ciężko ale ja wierzę że tym razem będzie dobrze!!!!! i obiecaj że do żadnych CYMBAŁÓW nie będziesz chodziła!
Człowiek taki głupi się nakręca ale tak to już jest z nami ....
Przeproś synalka ode mnie .hehe
susana
susana nie nakręcaj sie betą, przyrost świetny, ja też miałam poniżej 100%
Arda ale super! Bardzo sie cieszę!
Nafroczka, Doris ale duże brzusie! Mój też mam mam wrażenie, że z dnia na dzień większy.
Pozdrawiam resztę dziewczyn!
Agnieszka
Wstaw i ty brzucholek .
Jakie miałaś bety ?
Pamiętasz?
no to Agnieszka dawaj focie jesli masz ochote ;-) nic na sile
a tak apropo ja tez myslalam ze Doris w kibelu stoi
Teczowa, Susanka i Ardusia!!! nowofasolkowe forum mamy, a reszta niech dogania, w koncu cos ruszylo ;-) wspanialy wysyp i glowy do gory!!!
wierze ze niedlugo kazda z was bedzie narzekac na strzelajace biodra i zgage po jedzeniu!!!
Strawbelka &&&&& za jajeczka!!!
Teczowa, Susanka i Ardusia!!! nowofasolkowe forum mamy, a reszta niech dogania, w koncu cos ruszylo ;-) wspanialy wysyp i glowy do gory!!!
wierze ze niedlugo kazda z was bedzie narzekac na strzelajace biodra i zgage po jedzeniu!!!
susana
Nafoczka .no to Agnieszka dawaj focie jesli masz ochote ;-) nic na sile
O niczym innym nie marzę .
A uspokoję się choć troszkę jak serduszko zobaczę .
reklama
motylek1234
Dziewczyny beta 4,25 także mówiłam nici z ciąży
4 dni do @
4 dni do @
Podziel się: