reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witajcie dziewczyny :biggrin2:

Jak Nafoczka wstawiła to ja też, +11 kg :-)
Zobacz załącznik 753787

Ja myślałam, że stoisz nogami w sedesie :-D:-D:-D

Arda - kciuków nie puszczam. Ja się modlę do św. Rity. U mnie w Kościele raz w miesiącu są nabożeństwa do św. Rity, w miarę możliwości na nie chodzę. Przed nabożeństwem można wrzucić swoją prośbę do koszyka, która później zostaje odczytana przez księdza. Dużo kobiet prosi o potomstwo

nafoczka, Doris - też chce taki śliczny bandziorek

Byłam już u doktorka. Siedziałam w grządkach i ten dzwoni czy mogę za godzinę być to ja jasne. Motyka w krzaki i pod prysznic! Zbadał mnie na odpiernicz i wypisał skierowanie na : histeroskopie z laparoskopią. Pytałam czy możemy zrobić jutro ;) Niestety w 1 dzień @ mam zadzwonić do niego i się umawiamy na przyjście do szpitala. Podobno nawet po przyjęciu to nie jest takie hop siup bo kolejka na zabiegi i operacje więc posiedzę tj.polerze może nawet do 5 dni :(

U mnie w szpitalu też są takie zasady. Na IP spędziłam 6 h, ale się opłacało, przyjęli mnie za pierwszym razem. Tobie też tego życzę :biggrin2:

susana - gratuluję pęcherzyka :biggrin2: Współczuję przeżyć, dobrze, że wszystko się wyjaśniło :)

Destino- a leczysz jakoś endometriozę? W sensie wyciszasz?

Fondie- a czemu zrezygnowałaś z Milewicza? Nie miał już pomysłów? A Malina nie kazał Ci zbadać mlr? Nie wierzę? :)

Susana- przez'' Ciebie'' mój syn spóźnił się do szkoły. Bo rano odpalam na chwile kompa a tu takie wieści ,taki stres i czytam ...jak na złość zawiesił mi się internet!!! ale nie ! ja musiałam przeczytać dobre wieści i doczytałam:happy: ale do szkoły wyjechaliśmy 8 ; 05 ,syn wkurzony a ja zadowolona:rofl: I proszę Cię nie denerwuj się ,wiem ze ciężko ale ja wierzę że tym razem będzie dobrze!!!!! i obiecaj że do żadnych CYMBAŁÓW nie będziesz chodziła!
Dziewczyny piękne brzuszki:biggrin2:
Lumia-ja też miewam biały śluz z grudkami ,nic nie szczypie itp.,robiłam wszystkie badania i nic nie wyszło.
Czarna mała- ja ostatnio miałam owu w 7dc i to potwierdzona usg ,ale się nie udało, wiec wiesz owulka może być.
Bertha, Arda -czekam na wasze bety:rolleyes: Ale się posypie fasolinek:yes:

Susana- przez'' Ciebie'' mój syn spóźnił się do szkoły. Bo rano odpalam na chwile kompa a tu takie wieści ,taki stres i czytam ...jak na złość zawiesił mi się internet!!! ale nie ! ja musiałam przeczytać dobre wieści i doczytałam:happy: ale do szkoły wyjechaliśmy 8 ; 05 ,syn wkurzony a ja zadowolona:rofl: I proszę Cię nie denerwuj się ,wiem ze ciężko ale ja wierzę że tym razem będzie dobrze!!!!! i obiecaj że do żadnych CYMBAŁÓW nie będziesz chodziła!
Dziewczyny piękne brzuszki:biggrin2:
Lumia-ja też miewam biały śluz z grudkami ,nic nie szczypie itp.,robiłam wszystkie badania i nic nie wyszło.
Czarna mała- ja ostatnio miałam owu w 7dc i to potwierdzona usg ,ale się nie udało, wiec wiesz owulka może być.
Bertha, Arda -czekam na wasze bety:rolleyes: Ale się posypie fasolinek:yes:
Lamia
Człowiek taki głupi się nakręca ale tak to już jest z nami ....
Przeproś synalka ode mnie .hehe

susana nie nakręcaj sie betą, przyrost świetny, ja też miałam poniżej 100%
Arda ale super! Bardzo sie cieszę!
Nafroczka, Doris ale duże brzusie! Mój też mam mam wrażenie, że z dnia na dzień większy.
Pozdrawiam resztę dziewczyn!

susana nie nakręcaj sie betą, przyrost świetny, ja też miałam poniżej 100%
Arda ale super! Bardzo sie cieszę!
Nafroczka, Doris ale duże brzusie! Mój też mam mam wrażenie, że z dnia na dzień większy.
Pozdrawiam resztę dziewczyn!

Agnieszka
Wstaw i ty brzucholek .
Jakie miałaś bety ?
Pamiętasz?

no to Agnieszka dawaj focie jesli masz ochote ;-) nic na sile
a tak apropo ja tez myslalam ze Doris w kibelu stoi :-D

Teczowa, Susanka i Ardusia!!! nowofasolkowe forum mamy, a reszta niech dogania, w koncu cos ruszylo ;-) wspanialy wysyp i glowy do gory!!!

wierze ze niedlugo kazda z was bedzie narzekac na strzelajace biodra i zgage po jedzeniu!!!

Strawbelka &&&&& za jajeczka!!!

no to Agnieszka dawaj focie jesli masz ochote ;-) nic na sile
a tak apropo ja tez myslalam ze Doris w kibelu stoi :-D

Teczowa, Susanka i Ardusia!!! nowofasolkowe forum mamy, a reszta niech dogania, w koncu cos ruszylo ;-) wspanialy wysyp i glowy do gory!!!

wierze ze niedlugo kazda z was bedzie narzekac na strzelajace biodra i zgage po jedzeniu!!!

Strawbelka &&&&& za jajeczka!!!
Nafoczka .
O niczym innym nie marzę .
A uspokoję się choć troszkę jak serduszko zobaczę .

reklama
Do góry