reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana trzeba bylo sie wygadac wczoraj, to by nikt Cie dzis nie meczyl...
Dobrze ze sie wyjasnilo i ze wszystko jest pieknie, bo jest i bedzie:)

Nie męczyłyście mnie .
Mam nadzieję że jak pójdę we wtorek to już chociaż zarodek będzie ..
Na betę narazie nie idę żeby się nie nakręcać do wtorku .Może koło poniedziałku zrobię .

A ty jak się czujesz??

reklama
Dzień dobry :)

U mnie zapowiada się kolejny piękny dzień [emoji295] aż wstawać się chce do pracy widząc taką pogodę za oknem [emoji7]

Zmykam do pracy, buziaki i pozdrawiam Wszystkie [emoji112] [emoji8]

Arda
bardzo mnie wczoraj bolało .
Poszłam wczoraj spacerkiem do banku po pieniądze .Ładna pogoda , szłam i coraz gorszy ból .
No to patrze usg .No i weszłam sprawdzić co mnie tak boli .
Akurat był jakiś lekarz i powiedział że mi zrobi usg .
Kłade się i patrze a na tym usg ***** widać .Czarno jak w d...pie u murzyna .
No to on do mnie że jakoś słabo widzi .
Ale patrzy i mówi tak .
-Ma pani ciąże pozamaciczną .
- Trzeba do szpitala .
Pytam - gdzie???
A on -no tutaj niech pani zobaczy .
Patrze a on mi pokazuje mięśniaka którego mam od trzech lat .
Mówie ;
Panie doktorze to mięśniak .- ma 4 cm .A on
- mięśniak ????
No może i mięśniak ....
No i torbieli w jajniku się dopatrzył ale ciąży ani widu ani słychu .Pęcherzyka brak .
Jakiś patafian nie lekarz .
Wyszłam
Poryczałam się i nie miałam wam siły o tym pisać wczoraj .
Dzisiaj powtórzyłam betę i poszłam do gabinetu mojej ginki .
Ona ma dzisiaj wolne ale był inny lekarz i pokazał mi pęcherzyk .
To by było na tyle .
Powiedział że mnie boli bo mięśniak 4 cm i ta torbiel 3 cm
Wszystko razem ciągnie .
Ma prawo boleć .

Ale ciołek!!!!! Masakra. Współczuje przeżyć..
Dobrze ze sie wyjaśniło. Trzymam kciuki za wtorkowa wizyte, oby sie kropeczka rozwinęła! :)

Susana, to sobie biedna zafundowalas przezycie... A byl to chociaz lekarz czy jakis technik od usg?? Nie dziwie sie, ze sie wystraszylas i zdenerwowana bylas. Grunt, ze na wizycie wszystko ok. Gleboki oddech i do przodu :*

Ja na betke ide w piatek, tak mi lekarka kazala. Pisalam do dr J. wczoraj z zapytaniem co dalej np. cczy sterydy zwiekszac. Na razire nie odpisala :( wiec zwirekszylam tylko dawke dupka na 3x2 i inofem zamienilam na kwas 15mg.

Fondie, nie masz nawet wynikow i tak swirujesz? Zdecyduj sie wreszcie komu chcesz zaufac, bo tak to Ty sie wykonczysz.​

Witam .
Bertha .
Wciągnęło cię w tej toalecie ???
Eee pisałyśmy jednocześnie .
Szkoda że mie ma krechy ....

reklama
Do góry