reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Arda bardzo, bardzo się cieszę:biggrin2:
Susana będzie dobrze:yes:
Doris, Nafoczka brzucholki macie piękne:-D

Fondi głowa do góry musimy dać szanse malinie! Ja też non stop mysle o tym co przeszłam i jak strasznie chce mieć drugie dziecko. Też chodziłam do psychologa ale miałam jeszcze większego doła więc skończyłam z tym. Też mnie nie było na wielu rodzinnych imprezach bo albo byłam w ciąży i musiałam leżeć albo po zabiegu albo zwyczajnie nie miałam ochoty ruszać się z domu. Teraz mam nadzieje pierwszy raz o dłuższego czasu że będzie dobrze.

Strawbelka znasz sklep "energia życia" na czerwonym?

Witam wszystkie nowe koleżanki!

Zula i inne dziewczyny które przeszły przez ten koszmar - warto mieć marzenia:yes::biggrin2:

Dobrej nocy. Pa

Sus moj pierwszy pecherzyk mial 4mm wiec trzymam i bedzie dobrze

Lumia ja na wykrywanie infekcji ewentualnie wod mam kupione papierki lakmusowe polecane przez bodajze Gogac. W aptece trudno je kupic wiec mi M.kupil na allegro ze skala ph co 0,5. A co do infekcji to biore obecnie zel AbiOfem mysle ze jak najbardziej mozesz stosowac- jak i kazda z was ;-) ulotke warto przeczytac ;-)
Nafoczka
Wiem że twój pęcherzyk miał 4 mm .
Oczywiście dzisiaj odnalazłam tego posta w którym o nim pisałaś .

Ech Susana...czuje sie teraz jak kretynka ze Cie tak na sile z krzakow wyciagalam!
Glupio mi, przepraszam, strachu sie najadlas a ja jeszcze Cie wkurzalam!
Trzeba bylo napisac to bysmy Cie pocieszyly chociaz.
Nie zazdroszcze wizyty u tamtego konowala. Jezu co Ty musialas czuc:(

Ech Susana...czuje sie teraz jak kretynka ze Cie tak na sile z krzakow wyciagalam!
Glupio mi, przepraszam, strachu sie najadlas a ja jeszcze Cie wkurzalam!
Trzeba bylo napisac to bysmy Cie pocieszyly chociaz.
Nie zazdroszcze wizyty u tamtego konowala. Jezu co Ty musialas czuc:(
Strawbelka .
Nic się nie stało .
Wiesz że ja to nie Fondie
( Fondie wybacz)
Nie będę wam opowiadać o jakimś pieprzeniu jakiegoś konowała który nie odróżnia mięśniaka od ciąży pozamacicznej .Tym bardziej że widziałam że sprzęt kiepski .
Po co mialam was denerwować jak wszystko się dzisiaj wyjaśniło .
Dopiero dzisiaj miałam siłe o tym napisać .Całą noc nie spałam .
Budziłam się co chwile mokrusieńka .
Wystarczy że ja miałam doła .Chociaż wy się nie nakręciłyście .

reklama
Susana trzeba bylo sie wygadac wczoraj, to by nikt Cie dzis nie meczyl...
Dobrze ze sie wyjasnilo i ze wszystko jest pieknie, bo jest i bedzie:)

Do góry