motylek1234
Fanka BB :)
Prolaktyna mam normę laboratorium 499 także wysoka
A progesteron jest ok tak myślę ale z ciąży pewnie nici
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudo brzuszekaaaaaaaArda no to mam kolejne zdrowaski do klepania!!!! ale spoko, dziala to na mnie uspokajajaco
Mia masz ode mnie prwatna wiadomosc ti grzebnij gdzie tam ;-)
a teraz napatrzcie sie przez chwile co was czeka
Zobacz załącznik 753786
Bea, cud to bedzie po terminowym porodzie.
Malaczarna, dzieki.
Betha, robilam 2x facelle i 1x bobotest. Jak widac w 13dpo mozna miec bete 3,5 :/
Ja jestem ciekawa jak faktycznie wyglada ten moj przyrost. Niby wiem, ze ma byc minimum x2, ale na samym pocTtaku nie powinno byc aby wiecej?
A nade mna wlasnie sasiedzi jada z koksem na maksa) moze tez dzieci robia
)
I teraz sobie o kims pomyslalam...i mam banana na gebie![]()
Kitki a miałaś jakies objawy zanim zdiagnozowano guza? Czy masz gruczolaka? Brałaś dostinex?
A w jakim labo robułas?Beri HPV miałam badane w panelu razem z chlamydią i tą całą resztą tylko i wyłącznie dlatego ,że tak było taniej a hpv to po prostu na komórki nowotworowePrzynajmniej tak mi tłumaczono w laboratorium.
A ja byłam dziś u Ginki na szybkim usg, bo zobaczyłam śluz płodny w 7dc i wygląda na to, że przez ten spóźniający się okres pomieszał mi się cykl i ten będzie bezowulacyjny...