motylek1234
Fanka BB :)
Prolaktyna mam normę laboratorium 499 także wysoka
A progesteron jest ok tak myślę ale z ciąży pewnie nici
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudo brzuszek Arda trzymamy kciukasy!!!#aaaaaaaArda no to mam kolejne zdrowaski do klepania!!!! ale spoko, dziala to na mnie uspokajajaco
Mia masz ode mnie prwatna wiadomosc ti grzebnij gdzie tam ;-)
a teraz napatrzcie sie przez chwile co was czeka
Zobacz załącznik 753786
Bea, cud to bedzie po terminowym porodzie.
Malaczarna, dzieki.
Betha, robilam 2x facelle i 1x bobotest. Jak widac w 13dpo mozna miec bete 3,5 :/
Ja jestem ciekawa jak faktycznie wyglada ten moj przyrost. Niby wiem, ze ma byc minimum x2, ale na samym pocTtaku nie powinno byc aby wiecej?
A nade mna wlasnie sasiedzi jada z koksem na maksa) moze tez dzieci robia)
I teraz sobie o kims pomyslalam...i mam banana na gebie
Kitki a miałaś jakies objawy zanim zdiagnozowano guza? Czy masz gruczolaka? Brałaś dostinex?
A w jakim labo robułas?Beri HPV miałam badane w panelu razem z chlamydią i tą całą resztą tylko i wyłącznie dlatego ,że tak było taniej a hpv to po prostu na komórki nowotworowe Przynajmniej tak mi tłumaczono w laboratorium.
A ja byłam dziś u Ginki na szybkim usg, bo zobaczyłam śluz płodny w 7dc i wygląda na to, że przez ten spóźniający się okres pomieszał mi się cykl i ten będzie bezowulacyjny...