enya Kochanie - nie daj się.Dobrze, że jesteśw szpitalu bo mimo wszystko powinnaś być spokojniejsza. Co do leków na zapalenie to możesz je mieć po prostu po luteinie. Ja mam zawsze - dlatego wymieniali mi ją kiedyś na duphaston lub podjęzykową lutkę. Teraz nie mają na co wymienić bo po tych drugich bolą mnie jelita... Ja bym nie zaryzykowała brania nystatyny nie wiedząc czy to faktycznie grzybica. Karola dobrze mówi. Ja miałam teraz stan zaplny a w badaniach bakteryjnych wyszło wszystko ok i okazało się, ze to uczulenie...
reklama
K
kaira24
Gość
Enya ja nie miałam i nie mam upławów, nic mnie nie swędziało a w szyjce masakryczne oiomowe bakterie.Które zagrażały, zagrażają dalej mojej córce.Kotku nie poddawaj sie napewno nie teraz i nigdy!!!!!
KAarola jest pięknym przykłądem Adidka kolejny, ja może też.U mnie w momencie zobaczenia krwi lub brunatnego śluzu,moja psychika zawsze działą okropnie i objawy traciłam w sekundę.Piersi nie są wyznacznikiem, mogą wogóle Cię nie boleć to naturalne, mi w tej ciązy już 3 razy w krytycznych momentach przestały, a tak bolą do dziś, na sikanie masz czas i życzę Ci żeby Cię te objawy męczyły do samego konta Nestatyna mi kiedyś lekarz na poczatku nie dał, lactowaginal,iliadan tp mi dali.Wymazy trzeba porobić z pochyw z szyjki żeby wiedziec co dać
edit ja musze zmienić dopochwową na doustną bo już za długo i chyba sie zaczyna sie uczulenie
KAarola jest pięknym przykłądem Adidka kolejny, ja może też.U mnie w momencie zobaczenia krwi lub brunatnego śluzu,moja psychika zawsze działą okropnie i objawy traciłam w sekundę.Piersi nie są wyznacznikiem, mogą wogóle Cię nie boleć to naturalne, mi w tej ciązy już 3 razy w krytycznych momentach przestały, a tak bolą do dziś, na sikanie masz czas i życzę Ci żeby Cię te objawy męczyły do samego konta Nestatyna mi kiedyś lekarz na poczatku nie dał, lactowaginal,iliadan tp mi dali.Wymazy trzeba porobić z pochyw z szyjki żeby wiedziec co dać
edit ja musze zmienić dopochwową na doustną bo już za długo i chyba sie zaczyna sie uczulenie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
enya81
Fanka BB :)
Macie dziewczyny rację, podpytałam pielęgniarki i niby mam mieć biocenozę pochwy. Problem tylko że podobno dopiero w poniedziałek wiec jeszcze cały dzień jutro powinnam leżeć bez sensu. Jutro ma być fajna pani doktor, chcę z nią zagadać bo ja pracuję w szpitalu obok i może przyszłabym tylko na badanie i po receptę. Zobaczymy
Nie mam żadnego swędzenia, pieczenia, jest mi tylko jakby gorąco i wkładanie wziernika mnie bolało.
Nie mam żadnego swędzenia, pieczenia, jest mi tylko jakby gorąco i wkładanie wziernika mnie bolało.
Ostatnia edycja:
Pewnie wymaz Ci zrobia :-) a przeszly Ci bole ? I plamenia? P.s. mnie tez piersi nie bolaly :-) nie poddawaj sie, trzymaj sie:-) oni bez sensu na pewno trzymac Cie nie beda... Ja lezalam 30 dni... I trzeba byc dzielnym, nie poddawac sie !!!
Cyntia85
Karola - ja plamiłam ponad 2 tygodnie. Zaczęło się od beżu, przeszło w brąz i skończyło na beżu. 2x jak się podcierałam widziałam jasną rozwodnioną krew. Przeszłam 2 poronienia, więc ta sytuacja rozwalała mnie psychicznie.
Lekarz powiedział, że przyczyny mogły być różne. Zasugerował, że może tak być po Acardzie.
Na pewno się martwisz. Pamiętaj, że wiele kobiet krwawi, a z maluszkiem jest wszystko w porządku.
Lekarz powiedział, że przyczyny mogły być różne. Zasugerował, że może tak być po Acardzie.
Na pewno się martwisz. Pamiętaj, że wiele kobiet krwawi, a z maluszkiem jest wszystko w porządku.
enya81
Jestem już w domu Miałam USG i mój maluszek ma 2 mm ale na serduszko jest za wcześnie. Gin powiedział że i tak robił mi na dobrym sprzęcie i dlatego było widać. Plamienia i bóle ustały a dzisiaj wróciły nudności i ból piersi Od razu mi się lepiej zrobiło. Teraz tylko muszę jeszcze wytrzymać do kolejnego USG;-)
reklama
Podziel się: