reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana, zaraz jak ja Cię .....
Beta powyżej 1200 -6000 przyrasta wolniej, a powyżej 6000 jeszcze wolniej. Przyrost jest idealny!!!!!!

Jak Nafoczka wstawiła to ja też, +11 kg :-)
gwiazdka.jpg

Załączniki

• gwiazdka.jpg
    gwiazdka.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Sus, sprawdziłam - u mnie przy większych wartościach też nie przyrastała już 100% w ciągu 48h a zobacz jaki mam brzusio teraz :-)
Będziesz jeszcze powtarzać?

reklama
Sus, sprawdziłam - u mnie przy większych wartościach też nie przyrastała już 100% w ciągu 48h a zobacz jaki mam brzusio teraz :-)
Będziesz jeszcze powtarzać?
Doris

Powinno być ponad 2600
Mnie się wydaje że ci rosła ponad 100%..Z tego co pamiętam .

Ide dziś na 21 do gina .
Jak nie będzie pęcherzyka to wiadomo .......
Dziś 4 tygodnie i 6 dni

Aaaaa no i piękny masz bancołek .
Cudo

Do góry