reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana a nie jest tak ze prawidlowy przyrost jest od 66%-100%...
Mojej siostrze beta rosla mniej niz 66% i ma sliczna corke.
Mi rosla beta jak szalona 300% i co... W 2 ciazach mi tak rosla.
Susana nie stresuj sie bo oszalejesz...wiem ze latwo sie mowi...sprobuj chociaz:)

Napisane na LG-D620 w Forum BabyBoom

Doris

Powinno być ponad 2600
Mnie się wydaje że ci rosła ponad 100%..Z tego co pamiętam .
Jak ponad 2600 jak miałaś 1138? nawet jakby miała przyrosnąć 100% to wychodzi 2272, a nie 2600
Masz 2159 więc pięknie. Beta nie ma przyrastać 100% po 48 h tylko min 66%, Ty masz prawie 100%

Moja beta 21 dpo 9910 a po 96 h 28507. Jakby miała przyrosnąć 100% co 48h powinna wynieść 39640 a ja miałam 28507.
Pęcherzyk 14 mm bez zarodka widziałam przy becie 28507, to był 24 dpo czyli 5 tyg i 3 dni

Jak ponad 2600 jak miałaś 1138? nawet jakby miała przyrosnąć 100% to wychodzi 2272, a nie 2600
Masz 2159 więc pięknie. Beta nie ma przyrastać 100% po 48 h tylko min 66%, Ty masz prawie 100%

Moja beta 21 dpo 9910 a po 96 h 28507. Jakby miała przyrosnąć 100% co 48h powinna wynieść 39640 a ja miałam 28507.
Pęcherzyk 14 mm bez zarodka widziałam przy becie 28507, to był 24 dpo czyli 5 tyg i 3 dni

Doris wiem wiem
Dzięki za info .
Ide do gina i się okaże .Nie ma co gdybać

jesli chodzi o modlitwy to od razu powiem wam szczerze ze ta obecna bedzie dla was "hardcorowa" :-D jest to nowenna Pompejanska odmawiana przez 54dni. Ciezka bo codziennie odmawia sie trzy razy caly rozaniec ale za to za modlitwe "nie do odparcia". Ja i tak patrze w sufit i moge tylko zyskac wiec pomodle sie za was ;-) ale mozecie poczytac o niej chociaz ;-)
Gdy sie staralam i na poczatku ciazy mowilam dwie krotkie modlitwy do sw. Rity dla tych, ktorzy nie moga miec dzieci i do sw. Dominika. Polecam wszystko na co macie sile!!

jesli chodzi o modlitwy to od razu powiem wam szczerze ze ta obecna bedzie dla was "hardcorowa" :-D jest to nowenna Pompejanska odmawiana przez 54dni. Ciezka bo codziennie odmawia sie trzy razy caly rozaniec ale za to za modlitwe "nie do odparcia". Ja i tak patrze w sufit i moge tylko zyskac wiec pomodle sie za was ;-) ale mozecie poczytac o niej chociaz ;-)
Gdy sie staralam i na poczatku ciazy mowilam dwie krotkie modlitwy do sw. Rity dla tych, ktorzy nie moga miec dzieci i do sw. Dominika. Polecam wszystko na co macie sile!!
Jak zajdę to i tą Pompejską dam radę

reklama
nafoczka, To ja chyba wezme się za różaniec pojedynczy, bo z 3 będzie problem ;)

Asia, ja podobnie do nafoczki po negatywnych ANA1 nie robiłam dalej.

Do góry