reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana a nie jest tak ze prawidlowy przyrost jest od 66%-100%...
Mojej siostrze beta rosla mniej niz 66% i ma sliczna corke.
Mi rosla beta jak szalona 300% i co... W 2 ciazach mi tak rosla.
Susana nie stresuj sie bo oszalejesz...wiem ze latwo sie mowi...sprobuj chociaz:)

Napisane na LG-D620 w Forum BabyBoom

Doris

Powinno być ponad 2600
Mnie się wydaje że ci rosła ponad 100%..Z tego co pamiętam .
Jak ponad 2600 jak miałaś 1138? nawet jakby miała przyrosnąć 100% to wychodzi 2272, a nie 2600
Masz 2159 więc pięknie. Beta nie ma przyrastać 100% po 48 h tylko min 66%, Ty masz prawie 100%

Moja beta 21 dpo 9910 a po 96 h 28507. Jakby miała przyrosnąć 100% co 48h powinna wynieść 39640 a ja miałam 28507.
Pęcherzyk 14 mm bez zarodka widziałam przy becie 28507, to był 24 dpo czyli 5 tyg i 3 dni

Jak ponad 2600 jak miałaś 1138? nawet jakby miała przyrosnąć 100% to wychodzi 2272, a nie 2600
Masz 2159 więc pięknie. Beta nie ma przyrastać 100% po 48 h tylko min 66%, Ty masz prawie 100%

Moja beta 21 dpo 9910 a po 96 h 28507. Jakby miała przyrosnąć 100% co 48h powinna wynieść 39640 a ja miałam 28507.
Pęcherzyk 14 mm bez zarodka widziałam przy becie 28507, to był 24 dpo czyli 5 tyg i 3 dni

Doris wiem wiem
Dzięki za info .
Ide do gina i się okaże .Nie ma co gdybać

jesli chodzi o modlitwy to od razu powiem wam szczerze ze ta obecna bedzie dla was "hardcorowa" :-D jest to nowenna Pompejanska odmawiana przez 54dni. Ciezka bo codziennie odmawia sie trzy razy caly rozaniec ale za to za modlitwe "nie do odparcia". Ja i tak patrze w sufit i moge tylko zyskac wiec pomodle sie za was ;-) ale mozecie poczytac o niej chociaz ;-)
Gdy sie staralam i na poczatku ciazy mowilam dwie krotkie modlitwy do sw. Rity dla tych, ktorzy nie moga miec dzieci i do sw. Dominika. Polecam wszystko na co macie sile!!

jesli chodzi o modlitwy to od razu powiem wam szczerze ze ta obecna bedzie dla was "hardcorowa" :-D jest to nowenna Pompejanska odmawiana przez 54dni. Ciezka bo codziennie odmawia sie trzy razy caly rozaniec ale za to za modlitwe "nie do odparcia". Ja i tak patrze w sufit i moge tylko zyskac wiec pomodle sie za was ;-) ale mozecie poczytac o niej chociaz ;-)
Gdy sie staralam i na poczatku ciazy mowilam dwie krotkie modlitwy do sw. Rity dla tych, ktorzy nie moga miec dzieci i do sw. Dominika. Polecam wszystko na co macie sile!!
Jak zajdę to i tą Pompejską dam radę

reklama
nafoczka, To ja chyba wezme się za różaniec pojedynczy, bo z 3 będzie problem ;)

Asia, ja podobnie do nafoczki po negatywnych ANA1 nie robiłam dalej.

Do góry