G
Gość
Gość
Ja tez sie podpinam pod pytanie.Jaka odmawiacie te modlitwe? Moze trez sprobuje
Tez bede sie modlic moze pomoze
Napisane na LG-D620 w Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez sie podpinam pod pytanie.Jaka odmawiacie te modlitwe? Moze trez sprobuje
Jak ponad 2600 jak miałaś 1138? nawet jakby miała przyrosnąć 100% to wychodzi 2272, a nie 2600Doris
Powinno być ponad 2600
Mnie się wydaje że ci rosła ponad 100%..Z tego co pamiętam .
Jak ponad 2600 jak miałaś 1138? nawet jakby miała przyrosnąć 100% to wychodzi 2272, a nie 2600
Masz 2159 więc pięknie. Beta nie ma przyrastać 100% po 48 h tylko min 66%, Ty masz prawie 100%
Moja beta 21 dpo 9910 a po 96 h 28507. Jakby miała przyrosnąć 100% co 48h powinna wynieść 39640 a ja miałam 28507.
Pęcherzyk 14 mm bez zarodka widziałam przy becie 28507, to był 24 dpo czyli 5 tyg i 3 dni
Jak zajdę to i tą Pompejską dam radęjesli chodzi o modlitwy to od razu powiem wam szczerze ze ta obecna bedzie dla was "hardcorowa" jest to nowenna Pompejanska odmawiana przez 54dni. Ciezka bo codziennie odmawia sie trzy razy caly rozaniec ale za to za modlitwe "nie do odparcia". Ja i tak patrze w sufit i moge tylko zyskac wiec pomodle sie za was ;-) ale mozecie poczytac o niej chociaz ;-)
Gdy sie staralam i na poczatku ciazy mowilam dwie krotkie modlitwy do sw. Rity dla tych, ktorzy nie moga miec dzieci i do sw. Dominika. Polecam wszystko na co macie sile!!