reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

No właśnie, Motylek zatestuj :-)

Arda, a ta beta Twoja to rzeczywiście daje do myślenia, ani w tą ani w tą, albo dopiero rośnie albo już spada (biochemicza). Sorry za szczerość ale ja jestem realistką po moich trzech c. biochemicznych.

Nafoczka, jak tam samopoczucie? Przekroczyłaś magiczny 24 tc - granicę przeżywalności - tak mam napisane w aplikacji. O ile Twoja ciąża starsza wg usg od OM? Bo u mnie się zrównało już i wczoraj było dokładnie wg usg tak jak wg OM

reklama
Hej,
Ja tak tylko na chwilkę bo ciężki u mnie czas nastał. Pozdrawiam Was wszystkie gorąco. Niestety nie jestem w stanie przeczytać co się dzieje na forum. Jak którejś się nudzi to proszę o skrót na priv:)

GosiaS35- chciałam zapytać czy chcesz jakieś ciuszki? Niewiele mi zostało ale przychomikowałam specjalnie dla Ciebie kilka jeśli tylko się przydadzą.... I jeśli w brzusiu nadal ukrywa się Królewna:)

Gorące buziaki dla tych, które mnie pamiętają jak i dla pozostałych kobitek

Hej,
Ja tak tylko na chwilkę bo ciężki u mnie czas nastał. Pozdrawiam Was wszystkie gorąco. Niestety nie jestem w stanie przeczytać co się dzieje na forum. Jak którejś się nudzi to proszę o skrót na priv:)

GosiaS35- chciałam zapytać czy chcesz jakieś ciuszki? Niewiele mi zostało ale przychomikowałam specjalnie dla Ciebie kilka jeśli tylko się przydadzą.... I jeśli w brzusiu nadal ukrywa się Królewna:)

Gorące buziaki dla tych, które mnie pamiętają jak i dla pozostałych kobitek
zula czytam forum od nowa enya mi nie odpisala moge ci zadac pare pytan ? pamietam ze szczepilas sie u maliny przeszlas.przez jerzak i jeszcze.kogos ana ci wzrosly jestem.na etapie jak kolejne in vitro sie nie udalo...bede szczepona za pewne odpowiesz mina kilka pytan ?

reklama
motylek ale taki progesteron ? tochyba tylko w ciazy sie ma:) a zprolaktyna to wysoka ale nie zawsze oznacza, ze nie jestes w ciazy

Do góry