reklama
lamia78
Fanka BB :)
Arda!!! bo to za wcześnie i dlatego taka niska ,ale coś jest na rzeczyDziewczyny, zalamana jestem, beta 3,49... Co to w ogole za wynik. Brak ciazy jest 1< a ciaza powyzej 5.
Strawbelka, ale to jest 26 dc i tak malo??? Jakos nie mam pozytywnych zludzen. Jutro ide jeszcze raz, bo ginka kazala mi powtorzyc. Rownie prawdopodobne jest, ze kropka sie probowala zagneizdzic, a njre dala rady i spada....
G
Gość
Gość
Arda implantacja moze byc do 12 dni.Strawbelka, ale to jest 26 dc i tak malo??? Jakos nie mam pozytywnych zludzen. Jutro ide jeszcze raz, bo ginka kazala mi powtorzyc. Rownie prawdopodobne jest, ze kropka sie probowala zagneizdzic, a njre dala rady i spada....
Powtorz jutro betke.
To ciaza jak nic!!!
G
Gość
Gość
No co Ty za glupoty gadasz!!!No pojde, nie mam wyjsvia, no ginka kazala. Ale nawe sie usmievhnac nie umiem.
Ciesz sie)
Arda - powtórz betkę i zobaczymy, kciuków nie puszczam
Zobaczcie co znalazłam: Link do: Soki I Koktajle Oczyszczające Krew I Organizm. Uroda I Zdrowie - Serwis Nie Tylko Dla Kobiet!
Zobaczcie co znalazłam: Link do: Soki I Koktajle Oczyszczające Krew I Organizm. Uroda I Zdrowie - Serwis Nie Tylko Dla Kobiet!
motylek1234
Dziewczyny to moje wyniki z 23 cyklu
Progesteron 50,02
Prolaktyny 1665
Co myślicie pomóżcie mi
Progesteron 50,02
Prolaktyny 1665
Co myślicie pomóżcie mi
Arda moja pierwsza beta tez byla 6z groszami. Powtorz jutro bo i tak nic nie wyczarujesz ;-) tez bym "umierala"
Lumia to zes lawine sexu poruszyla ale to fakt u nas tez sexik najlepszy po przerwie. Moj M. jak sie pozlalismy to po 2mcach pojechal do Anglii, potem przyjechal w piatek tylko na nasz slub i w niedz. wracal bo byl w wojsku, potem mial szkolke i jak tak wracal po tych przerwach.... no a teraz to z 10-11 mcy ajc
Beatka mi tak dziecioly elewacje probowaly skubac ale tylkovw jednym roku i sobie poszly poki co
Motylek progeseron masz podejrzanie podejrzany ;-) a moze byc cos na rzeczy?
Lumia to zes lawine sexu poruszyla ale to fakt u nas tez sexik najlepszy po przerwie. Moj M. jak sie pozlalismy to po 2mcach pojechal do Anglii, potem przyjechal w piatek tylko na nasz slub i w niedz. wracal bo byl w wojsku, potem mial szkolke i jak tak wracal po tych przerwach.... no a teraz to z 10-11 mcy ajc
Beatka mi tak dziecioly elewacje probowaly skubac ale tylkovw jednym roku i sobie poszly poki co
Motylek progeseron masz podejrzanie podejrzany ;-) a moze byc cos na rzeczy?
reklama
lamia78
Chyba prolaktyna za wysoka, ale musisz podać normy. U mnie jest norma do ok 500- jeśli masz taką normę to prolaktynę masz dużo za dużą. Progesteron super, ja taki w ciąży miałam 17 dpo! A prolaktyna rośnie w ciąży więc zrób testaDziewczyny to moje wyniki z 23 cyklu
Progesteron 50,02
Prolaktyny 1665
Co myślicie pomóżcie mi
Podziel się: