reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelka, ale to jest 26 dc i tak malo??? Jakos nie mam pozytywnych zludzen. Jutro ide jeszcze raz, bo ginka kazala mi powtorzyc. Rownie prawdopodobne jest, ze kropka sie probowala zagneizdzic, a njre dala rady i spada....

Strawbelka, ale to jest 26 dc i tak malo??? Jakos nie mam pozytywnych zludzen. Jutro ide jeszcze raz, bo ginka kazala mi powtorzyc. Rownie prawdopodobne jest, ze kropka sie probowala zagneizdzic, a njre dala rady i spada....
Arda implantacja moze byc do 12 dni.
Powtorz jutro betke.
To ciaza jak nic!!!

Arda moja pierwsza beta tez byla 6z groszami. Powtorz jutro bo i tak nic nie wyczarujesz ;-) tez bym "umierala"

Lumia to zes lawine sexu poruszyla :-D ale to fakt u nas tez sexik najlepszy po przerwie. Moj M. jak sie pozlalismy to po 2mcach pojechal do Anglii, potem przyjechal w piatek tylko na nasz slub i w niedz. wracal bo byl w wojsku, potem mial szkolke i jak tak wracal po tych przerwach.... no a teraz to z 10-11 mcy ajc :-D

Beatka mi tak dziecioly elewacje probowaly skubac ale tylkovw jednym roku i sobie poszly poki co

Motylek progeseron masz podejrzanie podejrzany ;-) a moze byc cos na rzeczy?

reklama
Dziewczyny to moje wyniki z 23 cyklu
Progesteron 50,02
Prolaktyny 1665
Co myślicie pomóżcie mi :(
Chyba prolaktyna za wysoka, ale musisz podać normy. U mnie jest norma do ok 500- jeśli masz taką normę to prolaktynę masz dużo za dużą. Progesteron super, ja taki w ciąży miałam 17 dpo! A prolaktyna rośnie w ciąży więc zrób testa ;-) ;)

Do góry