reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam w ponury dzień .
Susana super!!! kiedy wybierasz się do lekarza? ile jesteś po terminie @?
Tęczowa
Nie pogratulowałam ci wczoraj bo tak długo i długo to trwało że się zdenerwowałam że nic nie piszesz i poszłam spać .

To ci serdecznie grstuluję !!!!!!!!!!
Cudowne wieści .Oby tak dalej .
Srduszko jest , tętno super , wszystko będzie dobrze .

Ja do lekarza mam we wtorek za tydzień .Nie wiem jak to przetrwam .
Dzisiaj mam 17-18 dpo .4 tygodnie i 4 dni ciąży .
Wiesz tak naprawde to teraz dopiero zaczęłam myśleć o tej ciąży jak o prawdziwej .Strasznie się bałam jak będzie po tym wlewie .

reklama
Tęczowa
Nie pogratulowałam ci wczoraj bo tak długo i długo to trwało że się zdenerwowałam że nic nie piszesz i poszłam spać .

To ci serdecznie grstuluję !!!!!!!!!!
Cudowne wieści .Oby tak dalej .
Srduszko jest , tętno super , wszystko będzie dobrze .

Ja do lekarza mam we wtorek za tydzień .Nie wiem jak to przetrwam .
Dzisiaj mam 17-18 dpo .4 tygodnie i 4 dni ciąży .
Wiesz tak naprawde to teraz dopiero zaczęłam myśleć o tej ciąży jak o prawdziwej .Strasznie się bałam jak będzie po tym wlewie .
to jest dla nas taki kamień milowy, że aż nie mogłam uwierzyć :). Mąż płakał razem ze mną. Wcześniej były puste :/ Mam zalecenie robić zastrzyki nie 0,2 tylko 0,4, dostałam receptę, ale nie mam kasy żeby ją wykupić tutaj, bo 30 zastrzyków kosztuje ponad 200 e! mogę robić 2 z 0,2?
Susana teraz ja trzymam kciuki żeby u Ciebie była mała istotka

reklama
to jest dla nas taki kamień milowy, że aż nie mogłam uwierzyć :). Mąż płakał razem ze mną. Wcześniej były puste :/ Mam zalecenie robić zastrzyki nie 0,2 tylko 0,4, dostałam receptę, ale nie mam kasy żeby ją wykupić tutaj, bo 30 zastrzyków kosztuje ponad 200 e! mogę robić 2 z 0,2?
Susana teraz ja trzymam kciuki żeby u Ciebie była mała istotka
Możesz spokojnie robić 2*0,2☺ale 0.2 kosztuje 60 zl za paczkę A 0,4 120zl więc N jedno wyjdzieniestety kasa straszna

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

Do góry