reklama
A Ty kiedy możesz startować? Bo ja jestem włłasnie na etapie sytmulacji.
Jak po laparoskopii dostanę zielone światło to już w maju ,albo w czerwcu. Nie wiem jak to jest po laparoskopii bo z tego co czytałam nie trzeba na nic czekać ale nie wiem jak przy nacinaniu czy usuwaniu przegrody
Arda komp odpalony czekam na newsy bo wiesz...prąd zżera
Ovli to świetnie !! Wiadomo ,że jak @ małpa przed czasem to gasną nadzieje, a jak już wiadomo że brak ciąży to czekamy jak na zbawienie na tą @.
Posiedziałam wczoraj cały dzień w ogródku ciekawe ile witD załapałam
Aga707
Fanka BB :)
Hello dziewczynki
Ja nie byłam gorsza i też wczoraj grzebałam w ogródku.
Lumia mleczko pszczele super sprawa. Teraz robię miesiąc przerwy , a potem jeszcze jedna seria.
Arda to teraz przydała by ci się ktoś do parki.
Ale ruch na wiosnę na forum.
Ovli po operacji normalne, że ci się Wredna spóźniła ja też tak miałem po pierwszym usunięciu zrostów. Endometrium się odbudowalo i teraz do dzieła.
Ja zmykam na rowerek.
Miłego Dnia Laseczki
Ja nie byłam gorsza i też wczoraj grzebałam w ogródku.
Lumia mleczko pszczele super sprawa. Teraz robię miesiąc przerwy , a potem jeszcze jedna seria.
Arda to teraz przydała by ci się ktoś do parki.
Ale ruch na wiosnę na forum.
Ovli po operacji normalne, że ci się Wredna spóźniła ja też tak miałem po pierwszym usunięciu zrostów. Endometrium się odbudowalo i teraz do dzieła.
Ja zmykam na rowerek.
Miłego Dnia Laseczki
motylek1234
Fanka BB :)
Hej dziewczyny co sądzicie o bioterapeucie mojej siostry koleżanka miała 2 poronienia i wybrała się do niego powiedział jej ze teściowa jej nie życzy dziecka i ze umrze po 48 godzinach bo jest chora na raka i jak zmarla to ona zaszła w ciaze i ma zdrowego chłopca to jest na fakcie myślicie że mogę spróbować tam jechać ?
Miłego weekendu
Miłego weekendu
No niestety u mnie krechy dzis nie ma. Fakt, sporo wczoraj pilam napojow i rano sie obudzilam z bolacym pecherzem i lecialam w podskokach :/ takze mocz sobie pewnie rozvienczylam, ale to nie zmienia faktu, ze krecha jest tylko jedna. Tym tazem rozsadek kazal mi wyrzuvic test do kosza. Czrekam na wtorek, i tak musze zabetowac dla pewnosci. Smutno troche, ale przynajmniej jestem przygotowana.
Witam
My na nowym m3 powoli obrabiamy się z kartonami. Spanie na materacu całkiem wygodne, choć mój kręgosłup się stawia. Martwi mnie trochę moja macica, boli jak cholera. Wizyta w środę - byle to nie pokraka endometrioza, bo znowu będzie prawie rok z głowy.
Ovli chętnie posłucham, co twoja koleżanka na endo miała.
Arda trzymam kciuki za kreski
Doris, Nafoczka, Agnieszka - wasze dzieci moja radość
Esperanza gratuluję maluszka, czytam powoli od początku
Witam Was wszystkie dziewczyny i pozdrawiam serdecznie
My na nowym m3 powoli obrabiamy się z kartonami. Spanie na materacu całkiem wygodne, choć mój kręgosłup się stawia. Martwi mnie trochę moja macica, boli jak cholera. Wizyta w środę - byle to nie pokraka endometrioza, bo znowu będzie prawie rok z głowy.
Ovli chętnie posłucham, co twoja koleżanka na endo miała.
Arda trzymam kciuki za kreski
Doris, Nafoczka, Agnieszka - wasze dzieci moja radość
Esperanza gratuluję maluszka, czytam powoli od początku
Witam Was wszystkie dziewczyny i pozdrawiam serdecznie
G
Gość
Gość
Beatka nic, bo wit D w naszej szerokosci geograficznej wytwarzamy pod wplywem slonca chyba od maja do wrzesnia, jak dobrze pamietam. Slonce wtedy pada pod odpowiednim katem.Jak po laparoskopii dostanę zielone światło to już w maju ,albo w czerwcu. Nie wiem jak to jest po laparoskopii bo z tego co czytałam nie trzeba na nic czekać ale nie wiem jak przy nacinaniu czy usuwaniu przegrody
Arda komp odpalony czekam na newsy bo wiesz...prąd zżera
Ovli to świetnie !! Wiadomo ,że jak @ małpa przed czasem to gasną nadzieje, a jak już wiadomo że brak ciąży to czekamy jak na zbawienie na tą @.
Posiedziałam wczoraj cały dzień w ogródku ciekawe ile witD załapałam
Tak kiedys czytalam
reklama
G
Gość
Gość
Ja wierze w takie rzeczy, raz mialam stycznosc z bioenergoterapeuta ktory czytal mi w myslach, bo sama sprawdzalam. Do tego robil rozne nadprzyrodzone rzeczy.Hej dziewczyny co sądzicie o bioterapeucie mojej siostry koleżanka miała 2 poronienia i wybrała się do niego powiedział jej ze teściowa jej nie życzy dziecka i ze umrze po 48 godzinach bo jest chora na raka i jak zmarla to ona zaszła w ciaze i ma zdrowego chłopca to jest na fakcie myślicie że mogę spróbować tam jechać ?
Miłego weekendu
Teraz boje sie tego czlowieka. Wiekszosc z nich jest od zlych energii.
Podziel się: