reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Enya spokojnie oni i tak przygotowują szczepionkę w środę.
Dziwne jednak jest to że sami do Ciebie nie zadzwonili :-(
Odkąd mam szczepienia pulowane to Panie z rececji mnie wyprzedzają dzwoniąc z zapytaniem czy będę.

reklama
Enya ​próbuj się dodzwonić. U mnie raz dzwoniły a raz nie, więc nie ma reguły. Ostatecznie Atakuj ich jutro z samego rana.

Dodzwoniłam się na szczęście przed chwilą i powierdziłam:) U mnie też różnie, raz dzwoniły a innym razem nie. Tym razem nie zadzwoniły a Helga mi 2 razy powtarzała że mam się przypomnieć;-)

Cześć Kochane,
podczytuje Was codziennie, ale z pisaniem mam ostatnio zaległosci.

Enya nie zdązyłam odpwiedzieć, ja biorę na uzupelninie witaminy d3 ,
na recpete od jerzakowej Vigantollen, ale może dziewczyny maja racje i w ciaży,
jak bedziesz brac ta bez recepty to wystarczy .

A jutro masz wizyte od razu ?, pewnie Malina zleci szereg badań.
no nic najważnijesze że CI się udało !!!, teraz to pewnie kazda z nas , zgodziła
by sie na każde badana i kazda kwote, żeby szcześliwe donosić.

Dobrze , że sie dodzowniłas, ale na pewnie któraś z uroczych pan z recepcji, jeszcze by dzisiaj wydzwaniała do Ciebie.
Zreszta z tego co mówiła, to nawet jesli byś nie potwierdziła,
szczepionka była by przygotowana , tyle że w razie jak byś nie dojechała,
i tak kase trzeba by było im oddac :(

No ja zapisałam się na MLR juz w warszawie na 26.02 , nie bede znwou całego dnia w łodzi tracic.. i co dla mnie najważniejsze, to wyniki są juz po 10 dniach..
czyli zdąze przed inseminacją dowiedziec się czy jest to nieszczęsne 40 %..

a tak to cóż, nadal po tym Glucophage ledwo sie pałetam..
zaczynam sie martwic, bo cos długo sie organizm przyzwyczaja.
jedyny plus to pozbycie sie 4 kg.. ale co z tego jak wymiotuje jak kot
i pozbywam sie wszystkich cennych witamin :(

Enya przesyłka doszła :) ?

Ostatnia edycja:
Misiejku opierdzielasz się z tym pisaniem :-) Ładnie to tak? :-) Przesyłkę odbiorę w czwartek bo mam już awizo:D Rany nie wiem jak Ci dziękować, a jak z tą ciążą mi się uda to przyjadę osobiście Cię wyściskać:)
Idź na tą insemkę, popatrz jaki u mnie jest od razu efekt, ja nie mówię że już na pewno OK ale zaszłam wreszcie w ciążę:) A jeszcze jeśli idziesz na odpłatną to tym bardziej bo jeszcze lepiej się Tobą zajmą:) Ja niezmiennie trzymam kciuki. Kurcze a ti glucophage to faktycznie mózgotrzep, jeszcze lepszy niż bromergon....
Teraz mam zrobić CBA, IMK, APA, homocystinę i koaguologię czyli ogółem 1045 zł. Malina wypisał mi całą litanię od razu w razie ciąży. Zresztą Tobie też na pewno:) Zrobię je od razu jutro żeby nie jeździć, najgorsze jak znowu będzie źle......Ale myślę pozytywnie, myśle pozytywnie, myślę pozytywnie;-)

Mimi ja brałam Polfilin o ile dobrze pamiętam 2x1 tabletkę i przez ok. 9 tygodni podczas ostatniej serii szczepień. Malina kazał mi odstawić jak okazało się że MLR nie drgnął.

Ostatnia edycja:
Enya nie dziękuj, najwązniejsze żeby pomogło!!
no ale usciski tak czy siak mile widziane :)
Powodzenia w Łodzi, daj znac jak po wizycie.

Hallo Dziewczyny , spicie ???

Hej dziewczyny, u mnie po staremu tzn.leze w szpitalu z krwiakiem ktory nie chce sie wchlaniac, szyjka ciut dluzsza i bede miec zakladany pessar... Juz mnie wszystkie kosci od lezenia bola, ale staram sie nie poddawac.

Kaira, enya i reszta dziewczyn, trzymam kciuki!

A do nas zawitała choroba, mój mały złapał jakiegoś wirusa i kaszle, dodając do tego jego kłopoty z migdałkami... wyszła nam przerwa w przedszkolu. Niestety musimy natychmiast wycinać 3 migdał i przyciąć boczne, bo pojawiły się bezdechy nocne:(

Enya czekam na informacje:)

Aditka trzymaj się dzielnie, może ściągnij sobie z domu własną podusie itp gadżety łóżkowe, to pomoże Ci przetrwać, a d...a wszystko zniesie:D, więc leż wytrwale:)

reklama
Hej dziewczyny, u mnie po staremu tzn.leze w szpitalu z krwiakiem ktory nie chce sie wchlaniac, szyjka ciut dluzsza i bede miec zakladany pessar... Juz mnie wszystkie kosci od lezenia bola, ale staram sie nie poddawac.

Kaira, enya i reszta dziewczyn, trzymam kciuki!
Adidko kochana dasz radę, pesser będzie tzrymał i bedzie ok.Mocno trzymie kciuki za Was
Balbina no to masz z małym nieciekawie.A dostać sie na cito do chirurga dzieciecego to chyba graniczy z cudem

Do góry