reklama
B
BalbinaMalina
Gość
Enya próbuj się dodzwonić. U mnie raz dzwoniły a raz nie, więc nie ma reguły. Ostatecznie Atakuj ich jutro z samego rana.
enya81
Fanka BB :)
Dodzwoniłam się na szczęście przed chwilą i powierdziłam U mnie też różnie, raz dzwoniły a innym razem nie. Tym razem nie zadzwoniły a Helga mi 2 razy powtarzała że mam się przypomnieć;-)
Cześć Kochane,
podczytuje Was codziennie, ale z pisaniem mam ostatnio zaległosci.
Enya nie zdązyłam odpwiedzieć, ja biorę na uzupelninie witaminy d3 ,
na recpete od jerzakowej Vigantollen, ale może dziewczyny maja racje i w ciaży,
jak bedziesz brac ta bez recepty to wystarczy .
A jutro masz wizyte od razu ?, pewnie Malina zleci szereg badań.
no nic najważnijesze że CI się udało !!!, teraz to pewnie kazda z nas , zgodziła
by sie na każde badana i kazda kwote, żeby szcześliwe donosić.
Dobrze , że sie dodzowniłas, ale na pewnie któraś z uroczych pan z recepcji, jeszcze by dzisiaj wydzwaniała do Ciebie.
Zreszta z tego co mówiła, to nawet jesli byś nie potwierdziła,
szczepionka była by przygotowana , tyle że w razie jak byś nie dojechała,
i tak kase trzeba by było im oddac
No ja zapisałam się na MLR juz w warszawie na 26.02 , nie bede znwou całego dnia w łodzi tracic.. i co dla mnie najważniejsze, to wyniki są juz po 10 dniach..
czyli zdąze przed inseminacją dowiedziec się czy jest to nieszczęsne 40 %..
a tak to cóż, nadal po tym Glucophage ledwo sie pałetam..
zaczynam sie martwic, bo cos długo sie organizm przyzwyczaja.
jedyny plus to pozbycie sie 4 kg.. ale co z tego jak wymiotuje jak kot
i pozbywam sie wszystkich cennych witamin
Enya przesyłka doszła ?
podczytuje Was codziennie, ale z pisaniem mam ostatnio zaległosci.
Enya nie zdązyłam odpwiedzieć, ja biorę na uzupelninie witaminy d3 ,
na recpete od jerzakowej Vigantollen, ale może dziewczyny maja racje i w ciaży,
jak bedziesz brac ta bez recepty to wystarczy .
A jutro masz wizyte od razu ?, pewnie Malina zleci szereg badań.
no nic najważnijesze że CI się udało !!!, teraz to pewnie kazda z nas , zgodziła
by sie na każde badana i kazda kwote, żeby szcześliwe donosić.
Dobrze , że sie dodzowniłas, ale na pewnie któraś z uroczych pan z recepcji, jeszcze by dzisiaj wydzwaniała do Ciebie.
Zreszta z tego co mówiła, to nawet jesli byś nie potwierdziła,
szczepionka była by przygotowana , tyle że w razie jak byś nie dojechała,
i tak kase trzeba by było im oddac
No ja zapisałam się na MLR juz w warszawie na 26.02 , nie bede znwou całego dnia w łodzi tracic.. i co dla mnie najważniejsze, to wyniki są juz po 10 dniach..
czyli zdąze przed inseminacją dowiedziec się czy jest to nieszczęsne 40 %..
a tak to cóż, nadal po tym Glucophage ledwo sie pałetam..
zaczynam sie martwic, bo cos długo sie organizm przyzwyczaja.
jedyny plus to pozbycie sie 4 kg.. ale co z tego jak wymiotuje jak kot
i pozbywam sie wszystkich cennych witamin
Enya przesyłka doszła ?
Ostatnia edycja:
enya81
Fanka BB :)
Misiejku opierdzielasz się z tym pisaniem :-) Ładnie to tak? :-) Przesyłkę odbiorę w czwartek bo mam już awizo Rany nie wiem jak Ci dziękować, a jak z tą ciążą mi się uda to przyjadę osobiście Cię wyściskać
Idź na tą insemkę, popatrz jaki u mnie jest od razu efekt, ja nie mówię że już na pewno OK ale zaszłam wreszcie w ciążę A jeszcze jeśli idziesz na odpłatną to tym bardziej bo jeszcze lepiej się Tobą zajmą Ja niezmiennie trzymam kciuki. Kurcze a ti glucophage to faktycznie mózgotrzep, jeszcze lepszy niż bromergon....
Teraz mam zrobić CBA, IMK, APA, homocystinę i koaguologię czyli ogółem 1045 zł. Malina wypisał mi całą litanię od razu w razie ciąży. Zresztą Tobie też na pewno Zrobię je od razu jutro żeby nie jeździć, najgorsze jak znowu będzie źle......Ale myślę pozytywnie, myśle pozytywnie, myślę pozytywnie;-)
Mimi ja brałam Polfilin o ile dobrze pamiętam 2x1 tabletkę i przez ok. 9 tygodni podczas ostatniej serii szczepień. Malina kazał mi odstawić jak okazało się że MLR nie drgnął.
Idź na tą insemkę, popatrz jaki u mnie jest od razu efekt, ja nie mówię że już na pewno OK ale zaszłam wreszcie w ciążę A jeszcze jeśli idziesz na odpłatną to tym bardziej bo jeszcze lepiej się Tobą zajmą Ja niezmiennie trzymam kciuki. Kurcze a ti glucophage to faktycznie mózgotrzep, jeszcze lepszy niż bromergon....
Teraz mam zrobić CBA, IMK, APA, homocystinę i koaguologię czyli ogółem 1045 zł. Malina wypisał mi całą litanię od razu w razie ciąży. Zresztą Tobie też na pewno Zrobię je od razu jutro żeby nie jeździć, najgorsze jak znowu będzie źle......Ale myślę pozytywnie, myśle pozytywnie, myślę pozytywnie;-)
Mimi ja brałam Polfilin o ile dobrze pamiętam 2x1 tabletkę i przez ok. 9 tygodni podczas ostatniej serii szczepień. Malina kazał mi odstawić jak okazało się że MLR nie drgnął.
Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, u mnie po staremu tzn.leze w szpitalu z krwiakiem ktory nie chce sie wchlaniac, szyjka ciut dluzsza i bede miec zakladany pessar... Juz mnie wszystkie kosci od lezenia bola, ale staram sie nie poddawac.
Kaira, enya i reszta dziewczyn, trzymam kciuki!
B
BalbinaMalina
Gość
A do nas zawitała choroba, mój mały złapał jakiegoś wirusa i kaszle, dodając do tego jego kłopoty z migdałkami... wyszła nam przerwa w przedszkolu. Niestety musimy natychmiast wycinać 3 migdał i przyciąć boczne, bo pojawiły się bezdechy nocne
Enya czekam na informacje
Aditka trzymaj się dzielnie, może ściągnij sobie z domu własną podusie itp gadżety łóżkowe, to pomoże Ci przetrwać, a d...a wszystko zniesie, więc leż wytrwale
Enya czekam na informacje
Aditka trzymaj się dzielnie, może ściągnij sobie z domu własną podusie itp gadżety łóżkowe, to pomoże Ci przetrwać, a d...a wszystko zniesie, więc leż wytrwale
reklama
K
kaira24
Gość
Adidko kochana dasz radę, pesser będzie tzrymał i bedzie ok.Mocno trzymie kciuki za WasHej dziewczyny, u mnie po staremu tzn.leze w szpitalu z krwiakiem ktory nie chce sie wchlaniac, szyjka ciut dluzsza i bede miec zakladany pessar... Juz mnie wszystkie kosci od lezenia bola, ale staram sie nie poddawac.
Balbina no to masz z małym nieciekawie.A dostać sie na cito do chirurga dzieciecego to chyba graniczy z cudem
Podziel się: