reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Enya spokojnie oni i tak przygotowują szczepionkę w środę.
Dziwne jednak jest to że sami do Ciebie nie zadzwonili :-(
Odkąd mam szczepienia pulowane to Panie z rececji mnie wyprzedzają dzwoniąc z zapytaniem czy będę.

reklama
Enya ​próbuj się dodzwonić. U mnie raz dzwoniły a raz nie, więc nie ma reguły. Ostatecznie Atakuj ich jutro z samego rana.

Dodzwoniłam się na szczęście przed chwilą i powierdziłam:) U mnie też różnie, raz dzwoniły a innym razem nie. Tym razem nie zadzwoniły a Helga mi 2 razy powtarzała że mam się przypomnieć;-)

Cześć Kochane,
podczytuje Was codziennie, ale z pisaniem mam ostatnio zaległosci.

Enya nie zdązyłam odpwiedzieć, ja biorę na uzupelninie witaminy d3 ,
na recpete od jerzakowej Vigantollen, ale może dziewczyny maja racje i w ciaży,
jak bedziesz brac ta bez recepty to wystarczy .

A jutro masz wizyte od razu ?, pewnie Malina zleci szereg badań.
no nic najważnijesze że CI się udało !!!, teraz to pewnie kazda z nas , zgodziła
by sie na każde badana i kazda kwote, żeby szcześliwe donosić.

Dobrze , że sie dodzowniłas, ale na pewnie któraś z uroczych pan z recepcji, jeszcze by dzisiaj wydzwaniała do Ciebie.
Zreszta z tego co mówiła, to nawet jesli byś nie potwierdziła,
szczepionka była by przygotowana , tyle że w razie jak byś nie dojechała,
i tak kase trzeba by było im oddac :(

No ja zapisałam się na MLR juz w warszawie na 26.02 , nie bede znwou całego dnia w łodzi tracic.. i co dla mnie najważniejsze, to wyniki są juz po 10 dniach..
czyli zdąze przed inseminacją dowiedziec się czy jest to nieszczęsne 40 %..

a tak to cóż, nadal po tym Glucophage ledwo sie pałetam..
zaczynam sie martwic, bo cos długo sie organizm przyzwyczaja.
jedyny plus to pozbycie sie 4 kg.. ale co z tego jak wymiotuje jak kot
i pozbywam sie wszystkich cennych witamin :(

Enya przesyłka doszła :) ?

Ostatnia edycja:
Misiejku opierdzielasz się z tym pisaniem :-) Ładnie to tak? :-) Przesyłkę odbiorę w czwartek bo mam już awizo:D Rany nie wiem jak Ci dziękować, a jak z tą ciążą mi się uda to przyjadę osobiście Cię wyściskać:)
Idź na tą insemkę, popatrz jaki u mnie jest od razu efekt, ja nie mówię że już na pewno OK ale zaszłam wreszcie w ciążę:) A jeszcze jeśli idziesz na odpłatną to tym bardziej bo jeszcze lepiej się Tobą zajmą:) Ja niezmiennie trzymam kciuki. Kurcze a ti glucophage to faktycznie mózgotrzep, jeszcze lepszy niż bromergon....
Teraz mam zrobić CBA, IMK, APA, homocystinę i koaguologię czyli ogółem 1045 zł. Malina wypisał mi całą litanię od razu w razie ciąży. Zresztą Tobie też na pewno:) Zrobię je od razu jutro żeby nie jeździć, najgorsze jak znowu będzie źle......Ale myślę pozytywnie, myśle pozytywnie, myślę pozytywnie;-)

Mimi ja brałam Polfilin o ile dobrze pamiętam 2x1 tabletkę i przez ok. 9 tygodni podczas ostatniej serii szczepień. Malina kazał mi odstawić jak okazało się że MLR nie drgnął.

Ostatnia edycja:
Enya nie dziękuj, najwązniejsze żeby pomogło!!
no ale usciski tak czy siak mile widziane :)
Powodzenia w Łodzi, daj znac jak po wizycie.

Hallo Dziewczyny , spicie ???

Hej dziewczyny, u mnie po staremu tzn.leze w szpitalu z krwiakiem ktory nie chce sie wchlaniac, szyjka ciut dluzsza i bede miec zakladany pessar... Juz mnie wszystkie kosci od lezenia bola, ale staram sie nie poddawac.

Kaira, enya i reszta dziewczyn, trzymam kciuki!

A do nas zawitała choroba, mój mały złapał jakiegoś wirusa i kaszle, dodając do tego jego kłopoty z migdałkami... wyszła nam przerwa w przedszkolu. Niestety musimy natychmiast wycinać 3 migdał i przyciąć boczne, bo pojawiły się bezdechy nocne:(

Enya czekam na informacje:)

Aditka trzymaj się dzielnie, może ściągnij sobie z domu własną podusie itp gadżety łóżkowe, to pomoże Ci przetrwać, a d...a wszystko zniesie:D, więc leż wytrwale:)

reklama
Hej dziewczyny, u mnie po staremu tzn.leze w szpitalu z krwiakiem ktory nie chce sie wchlaniac, szyjka ciut dluzsza i bede miec zakladany pessar... Juz mnie wszystkie kosci od lezenia bola, ale staram sie nie poddawac.

Kaira, enya i reszta dziewczyn, trzymam kciuki!
Adidko kochana dasz radę, pesser będzie tzrymał i bedzie ok.Mocno trzymie kciuki za Was
Balbina no to masz z małym nieciekawie.A dostać sie na cito do chirurga dzieciecego to chyba graniczy z cudem

Do góry