G
Gość
Gość
A i jeszcze cd8 mi spadly.Arda to sa moje wyniki po 3 wlewach. Wczesniej wszystko bylo nizsze, tylko nk byly wyzsze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A i jeszcze cd8 mi spadly.Arda to sa moje wyniki po 3 wlewach. Wczesniej wszystko bylo nizsze, tylko nk byly wyzsze.
18 malina omówienie wyników 27.04 Histero jak też @będzie na czasGłowa do góry fondi damy radę!!
Jadę jednak do maliny 11 kw. Nie zmieniałam nic.
Kiedy masdz histero bo zapomniałam, ja dopiero 5 maja ale nie wiem czy @ nie pokżrzyżuje moich planów
Wlasnie czytalam i dlatego mi sie nie podobaja moje wyniki.Strawbelka w tym artykule maliny są wszystkie c opisane co na co
Proszę bardzo, oczywiście zdjęcie ze stronki happyMum - ja jestem grubsza niż ta modelka i mam większy brzuszekDoris pokaz kiecuszke
Ja nic nie brałam i nawet nikt mi nie mówił, że mam coś braćArda, Nafoczka, Doris, Susana co bierzecie oslonowo przy encortonie???
Napiszcie mi prosze nazwe.
Esperanza, gratulacje!!!!!!!!! Super!!!!! To teraz opisz wrażenia z porodu! I buziaki dla Malutkiej!Kochane Dziewuchy, 20.03 przyszła na świat nasza cudna córeczka.
Doris
Tej twojej teściowej to tylko miotłę i żeby poleciała w kosmos .!!!!!
Co za babsztyl .Trochę widzę niestety w tym winy twojego m .bo powinien jednak powiedzieć :
-Mamo nie wtrącaj się -to moja żona i moje małżeństwo .!!!!Nie życzę sobie żebyś ją denerwowała bo jest w ciąży .( i bez ciąży też)
Teściowa wiedziałaby że nie ma prawa na ciebie powiedzieć, do niego złego słowa, bo ją za to opierdzieli .
DorisProszę bardzo, oczywiście zdjęcie ze stronki happyMum - ja jestem grubsza niż ta modelka i mam większy brzuszek
Zobacz załącznik 753084
Ja nic nie brałam i nawet nikt mi nie mówił, że mam coś brać
Esperanza, gratulacje!!!!!!!!! Super!!!!! To teraz opisz wrażenia z porodu! I buziaki dla Malutkiej!
Sus, przede wszystkim gratuluje pozytywnej betki! Czemu się wczoraj nie pochwaliłaś? Bedziesz robić kolejną?
Co do mojej teściowej, to podczas jej wczorajszego monologu, M próbował zmieniac temat ale nie było szans, jemu jest strasznie głupio. Dziś ona zadzwoniła do M, on wyszedł do kuchni z nią gadać, bo wiedział, że moge nie wytrzymać a jak wrócił to mówi że ona mnie pozdrawia - powoedziałam że może mnie pocałować w sam środeczek rowa. :-)
Bea25ta, jak Ty znalazłaś tą fotkę kiecki na fb? Wyświetliła się gdzieś?
Sus, ja poproszę Twoją fotkę na priv, bo nawet nie wiem jak wyglądasz!!!!!
Arda, Strawbelka i reszta nie posiadająca fb też!