reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
To Jerzakowa tak ci powiedziała??
mnie nic jerzakowa nie powiedziala, j nawet immunofenotypunie robilam ja.dostalam wtedy wlew bo bylam.w.ciazy wiec czasu na badania.nie bylo. Ja sie nie znam na zadnych c nawet.nie wiem co to jest ale wychodze z zalozenia ze jak.lekarz zleca jakies badanie to sie.na.nim.zna..no chyba, ze sie myle...

No i która jeszcze ma ochotę mi wysłać fotkę to też czekam .
Tu same misski forumują .
mnie nic jerzakowa nie powiedziala, j nawet immunofenotypunie robilam ja.dostalam wtedy wlew bo bylam.w.ciazy wiec czasu na badania.nie bylo. Ja sie nie znam na zadnych c nawet.nie wiem co to jest ale wychodze z zalozenia ze jak.lekarz zleca jakies badanie to sie.na.nim.zna..no chyba, ze sie myle...
No ale wlew ci trochę pomógł .Mówiłaś że nigdy nie zaszłaś tak daleko .Myślę że jakbyś wzięła ze dwa przed ciążą to by się udało .
Szkoda że przerwałaś te wlewy

reklama
Do góry