Martyska30
Fanka BB :)
I to mi się podoba ja tez po 5 więc oby 6 podejście było szczęśliweAzylek tak to nk
Maryska ja mialam 5 poronien udalo sie za 6 razem wlasnie na żelaznym zestawie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to mi się podoba ja tez po 5 więc oby 6 podejście było szczęśliweAzylek tak to nk
Maryska ja mialam 5 poronien udalo sie za 6 razem wlasnie na żelaznym zestawie :-)
Normy według laboratorium były do 24 ale lekarka powiedziała ze jakbym miała 24 to byłaby masakra....teraz robiłam w innym i norma do 10.5 a wyszło mi 10 więc sama nie wiem...Ale lekarz stwierdził że spada i ze jest coraz lepiej. A po obciążeniu miałaś badana i glukoze i insuline?Martyśka to wysoka insulina, ja mialam naczczo 15 i diabetolog sie darła na mnie, koło 5 powinna być u zdrowej osoby. Metke dostałam profilaktycznie
Fondie, Ovli sie pytala o szczepienia dzieci. Ja odpisalam ze jestep przeciwna, a jak juz to szczepic nie na wszystko i z glowa.strawbelka a przeciw ivig tez jestes ? tylko za intralipidem jestes i encirtonie ? a czemy przeciw?a jak juz nic nie pomaga to tylko adopcja ?
strawbelka niby nie potrzebne jajowody ale moze jakies hormony albo cos wplywaja nie wiem .....
Ty czasami nie szczep corki nigdy w zyciu na HPV!!!a to przepraszam ja yez jesli chodzi o dzieci to bardzooooo boje sie szczepien