reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Martyśka to wysoka insulina, ja mialam naczczo 15 i diabetolog sie darła na mnie, koło 5 powinna być u zdrowej osoby. Metke dostałam profilaktycznie

Nafoczka, brak zmian to tez dobra wiadomosc :) oby tak dalej, powoli i do przodu!

Doris, na test sie nie slusilam dzis, jestem cykor ;)

Martyśka to wysoka insulina, ja mialam naczczo 15 i diabetolog sie darła na mnie, koło 5 powinna być u zdrowej osoby. Metke dostałam profilaktycznie
Normy według laboratorium były do 24 ale lekarka powiedziała ze jakbym miała 24 to byłaby masakra....teraz robiłam w innym i norma do 10.5 a wyszło mi 10 więc sama nie wiem...Ale lekarz stwierdził że spada i ze jest coraz lepiej. A po obciążeniu miałaś badana i glukoze i insuline?

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

strawbelka a przeciw ivig tez jestes ? tylko za intralipidem jestes i encirtonie ? a czemy przeciw?a jak juz nic nie pomaga to tylko adopcja ?
strawbelka niby nie potrzebne jajowody ale moze jakies hormony albo cos wplywaja nie wiem .....

strawbelka a przeciw ivig tez jestes ? tylko za intralipidem jestes i encirtonie ? a czemy przeciw?a jak juz nic nie pomaga to tylko adopcja ?
strawbelka niby nie potrzebne jajowody ale moze jakies hormony albo cos wplywaja nie wiem .....
Fondie, Ovli sie pytala o szczepienia dzieci. Ja odpisalam ze jestep przeciwna, a jak juz to szczepic nie na wszystko i z glowa.
Nie pisalam o szczepieniach w naszym leczeniu;)
Ja sie boje szczepien z krwi i tych wlewow ivig, ale jezeli nic mi nie pomoze to wtedy wezme szczepienia.
Mam nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby bo dzis znow uslyszalam ze ktos jest w ciazy i pomogl intralipid i encorton:)

Dziewczyny co bierzecie oslonowo do encortonu??? Prosze podajcie mi nazwe.
Baba w aptece dala mi ortanol max. Jestem wkurzona, bo to na zgage i reflux. Prosilam ja zeby mi dala cos oslonowego do encortonu bo myslalam ze jak tam pracuje to sie zna lepiej ode mnie. Ech:(

reklama
a o co chodzi z ta szczepionka na hpv?ja mam.hpv przynajmniej mialam w 2011roku.
kwiatuszek a co i ciebie ? jak po szczepieniach ? masz juz zielone swiatlo?

Do góry