reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Martyśka to wysoka insulina, ja mialam naczczo 15 i diabetolog sie darła na mnie, koło 5 powinna być u zdrowej osoby. Metke dostałam profilaktycznie

Nafoczka, brak zmian to tez dobra wiadomosc :) oby tak dalej, powoli i do przodu!

Doris, na test sie nie slusilam dzis, jestem cykor ;)

Martyśka to wysoka insulina, ja mialam naczczo 15 i diabetolog sie darła na mnie, koło 5 powinna być u zdrowej osoby. Metke dostałam profilaktycznie
Normy według laboratorium były do 24 ale lekarka powiedziała ze jakbym miała 24 to byłaby masakra....teraz robiłam w innym i norma do 10.5 a wyszło mi 10 więc sama nie wiem...Ale lekarz stwierdził że spada i ze jest coraz lepiej. A po obciążeniu miałaś badana i glukoze i insuline?

Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom

strawbelka a przeciw ivig tez jestes ? tylko za intralipidem jestes i encirtonie ? a czemy przeciw?a jak juz nic nie pomaga to tylko adopcja ?
strawbelka niby nie potrzebne jajowody ale moze jakies hormony albo cos wplywaja nie wiem .....

strawbelka a przeciw ivig tez jestes ? tylko za intralipidem jestes i encirtonie ? a czemy przeciw?a jak juz nic nie pomaga to tylko adopcja ?
strawbelka niby nie potrzebne jajowody ale moze jakies hormony albo cos wplywaja nie wiem .....
Fondie, Ovli sie pytala o szczepienia dzieci. Ja odpisalam ze jestep przeciwna, a jak juz to szczepic nie na wszystko i z glowa.
Nie pisalam o szczepieniach w naszym leczeniu;)
Ja sie boje szczepien z krwi i tych wlewow ivig, ale jezeli nic mi nie pomoze to wtedy wezme szczepienia.
Mam nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby bo dzis znow uslyszalam ze ktos jest w ciazy i pomogl intralipid i encorton:)

Dziewczyny co bierzecie oslonowo do encortonu??? Prosze podajcie mi nazwe.
Baba w aptece dala mi ortanol max. Jestem wkurzona, bo to na zgage i reflux. Prosilam ja zeby mi dala cos oslonowego do encortonu bo myslalam ze jak tam pracuje to sie zna lepiej ode mnie. Ech:(

reklama
a o co chodzi z ta szczepionka na hpv?ja mam.hpv przynajmniej mialam w 2011roku.
kwiatuszek a co i ciebie ? jak po szczepieniach ? masz juz zielone swiatlo?

Do góry