reklama
G
Gość
Gość
Doris jestes super kobietka i super mama!!!
Nie przejmuj sie tym babsztylem, bo ten popis co dzis dala swiadczy tylko o niej jakim jest niedobrym czlowiekem!!!
Dzieci zapewne tez masz wspaniale!!!
Nie przejmuj sie tym babsztylem, bo ten popis co dzis dala swiadczy tylko o niej jakim jest niedobrym czlowiekem!!!
Dzieci zapewne tez masz wspaniale!!!
K
kaira24
Gość
Doris o fuck ci za ...... Karma wraca ale WspolcUje tobie twoich nerwów w takim stanie jak jestes. A przekaz idealny i dopisz naucz sie obsługiwać telefon.
Dziewczyny taka produkcja ze szok. Pozdrawiam was wszystkie
Dziewczyny taka produkcja ze szok. Pozdrawiam was wszystkie
Doris przykro mi że musiałaś słuchać takiego głupiego paplania , zwłaszcza w twoim stanie ;( . Nie martw się , olej ją i nastepnym razem Do HOTELU tam są lepsze warunki i na sniadanie dostanie kiełbaskę z najwyższej Półki .
Bez wstydu i pokory Babka , szkoda tylko twojego męża ale tak jak piszesz nie jego wina , ona taka jest i już raczej się nie zmieni .
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Bez wstydu i pokory Babka , szkoda tylko twojego męża ale tak jak piszesz nie jego wina , ona taka jest i już raczej się nie zmieni .
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Kaira, super że jesteś! Zaglądaj częściej! Co u Ciebie?
Dziewczyny, dziękuję!!! Jesteście kochane. I w ogóle super, że jesteście i mogłam się wyżalić. Nigdy bym się ie spodziewała tego po niej. A przynajmniej na taką skalę! Już mi przeszło, olałam to ale łzy mi leciały jak groch jak to słuchałam. Szkoda, że nie udało mi się tego nagrać, puściłabym to kiedyś...
Dziewczyny, dziękuję!!! Jesteście kochane. I w ogóle super, że jesteście i mogłam się wyżalić. Nigdy bym się ie spodziewała tego po niej. A przynajmniej na taką skalę! Już mi przeszło, olałam to ale łzy mi leciały jak groch jak to słuchałam. Szkoda, że nie udało mi się tego nagrać, puściłabym to kiedyś...
susana
Fanka BB :)
No mnie właśnie wczoraj zlecono badania wapnia a zastanawiałam się po co .? Wyniki w pon.Dziewczyny wiecie ze przy encortonie trzeba duzo wapnia i potasu.
Wyczytalam ze usuwa potas z organizmu i moze kosci odwapniac.
Martyska30
Hej dziewczyny...jestem tu Nowa i szukam wsparcia bo już nikt z najblizszych ze mną nie wytrzymuje i mnie nie rozumiejestem po 5 wczesnych poronieniach mnóstwo badań za mna i poza Hashimoto i mutacja MTHFR nic nie znalezionoostatnia ciaza na clexanie i acardzie i niestety nie udanaprzy następnej ciąży dołączam do zestawu encorton ....oby się udało... trzymam za Was i za siebie kciuki. ..
reklama
czarna_mala
Doris a myślałam, że moja teściowa pokonuje wszystkie szczyty chamstwa, jak widać ma kumpele w tym co robi heheh
Podziel się: