reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Moja tez nie jest aniołem i pewnie na mnie tez gada ale jeszcze tego nie słyszałam. Za pół roku mam z nią mieszkać - pewnie bedzie fajnie:crazy::errr:

Doris jestes super kobietka i super mama!!!
Nie przejmuj sie tym babsztylem, bo ten popis co dzis dala swiadczy tylko o niej jakim jest niedobrym czlowiekem!!!
Dzieci zapewne tez masz wspaniale!!!

Doris o fuck ci za ...... Karma wraca ale WspolcUje tobie twoich nerwów w takim stanie jak jestes. A przekaz idealny i dopisz naucz sie obsługiwać telefon.
Dziewczyny taka produkcja ze szok. Pozdrawiam was wszystkie

Łeb mi pęka w kuchni mam bałagan sterta prasowania czeka - nic dzisiaj nie zrobiłam! Za to z Wami sobie pogadałam i wyżaliłam się! Idę spać. Pa pa:happy2:

Doris przykro mi że musiałaś słuchać takiego głupiego paplania , zwłaszcza w twoim stanie ;( . Nie martw się , olej ją i nastepnym razem Do HOTELU tam są lepsze warunki i na sniadanie dostanie kiełbaskę z najwyższej Półki .

Bez wstydu i pokory Babka , szkoda tylko twojego męża ale tak jak piszesz nie jego wina , ona taka jest i już raczej się nie zmieni .

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kaira, super że jesteś! Zaglądaj częściej! Co u Ciebie?

Dziewczyny, dziękuję!!! Jesteście kochane. I w ogóle super, że jesteście i mogłam się wyżalić. Nigdy bym się ie spodziewała tego po niej. A przynajmniej na taką skalę! Już mi przeszło, olałam to ale łzy mi leciały jak groch jak to słuchałam. Szkoda, że nie udało mi się tego nagrać, puściłabym to kiedyś...

Hej dziewczyny...jestem tu Nowa i szukam wsparcia bo już nikt z najblizszych ze mną nie wytrzymuje i mnie nie rozumiejestem po 5 wczesnych poronieniach mnóstwo badań za mna i poza Hashimoto i mutacja MTHFR nic nie znalezionoostatnia ciaza na clexanie i acardzie i niestety nie udanaprzy następnej ciąży dołączam do zestawu encorton ....oby się udało... trzymam za Was i za siebie kciuki. ..

reklama
Do góry