reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Endo potrafi uprzykrzyć życie. Jednak idzie się przyzwyczaić. Byle pozwoliło urodzić żywe i zdrowe dzieci, z resztą chyba sobie poradzę
Hej moja bardzo dobra koleżanka ma endometriozę i podobno jakąś cięższa wersje . Pierwsza ciaza udana , druga poronienie i teraz właśnie urodziła synka , z tego co mi mowiła to jakies zastrzyki brała i po skończeniu ich mogła dopiero się starć . Jak chcesz moge się zapytać o lekarza i o te zastrzyki . Ona jest z Łodzi

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Lumia1212 ciesz sie ze masz tego lobuza!!! Ja nawet lobuza nie mam:(

Moja mama ostatnio powiedziała mi ciesz się z tego co masz a ja nie ma dnia zebym nie myślała o dziecich które straciłam!

Mam nadzieje ze ty bedziesz miała dwóch łobuzów a ja jeszcze jednego! Tak by było najlepiej.

A tak wogóle ten mõj dzisiejszy nastrój płaczliwo-wściekły to chyba przez tą @ bo krew mnie zalewa! Masakra jakaś!
A u Ciebie dalej nic?

Lumia to straszne, a wcześniej było wszystko ok, myślałam że obumarcia już się nie muszę bać a tu jednak widzę że jedak muszę
Agnieszka, ale Lumia napisała, że wówczas nie była zdiagnozowana, dlatego teraz dokładnie diagnozuje. Ty jesteś już zdiagnozowana, masz leki, więc nie masz czego się obawiać.

Moja mama ostatnio powiedziała mi ciesz się z tego co masz a ja nie ma dnia zebym nie myślała o dziecich które straciłam!

Mam nadzieje ze ty bedziesz miała dwóch łobuzów a ja jeszcze jednego! Tak by było najlepiej.

A tak wogóle ten mõj dzisiejszy nastrój płaczliwo-wściekły to chyba przez tą @ bo krew mnie zalewa! Masakra jakaś!
A u Ciebie dalej nic?
@ w koncu przylazla. Na wtorek juz sie umowilam do gina na podglad jajek:)

Gdyby któraś z Was potrzebowała, z ostatniej mojej ciąży zostało mi trzy opakowania clexane 0.4 . (zamienię symbolicznie za pieluchy ) Termin do 2017 z tego co pamiętam.

Ovli co tam u Ciebie Kochana? :)
Dziekuje że pytasz ;) . U mnie nic !!!
Czekam nadal na @ juz 2 miesiąc nie mam , testy negatywne , cycki bolą juz nie długo będę musiała wynająć jakiś podnośnik żeby mi je podtrzymywał , bo dosc że bolą to na puchły i ogólnie cała jestem jak balon . Jak @ nie przyjdzie do Poniedziałku to ide do lekarza . Zamiast do przodu to stoję w miejscu , miesiące lecą a moje macierzyństwo nadal w strefie marzeń . W kółko to samo . Tyle u mnie .

A jak i ciebie ?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, nie będzie już tutaj żadnych nieszczęść, wszystkim się uda i urodzą w terminie piękne tłuściutkie bobasy!!!!!!

A ja wpadłam żeby się pożalić, tak mi smutno było, a teraz wściekłość mnie ogarnia - moja tesciowa oświadczyła, że dziś wyjeżdża do domu - mój M pojechał ją odwieźć na dworzec pkp, a jej jak wsiadała do auta jeszcze tutaj pod domem wybrał się numer do mnie - telefon miała w torebce, nie wiedziała o tym (a ja nie rozłączyłam połączenia) - hmmmmm 18 minut jazdy, najeżdżała na mnie i moje starsze dzieci. Dziewczyny 18 minutowy monolog ale z jakimi przekleństwami w życiu nie słyszałam takich tekstów na swój temat! A ona taka wierząca latająca do kościoła, a wyklinała jak szewc, nawet usłyszałam, że biała kiełbasa którą wczoraj kupiłam i zrobiłam jej na kolację to wygladała jak "zwiędły kut..s"
Po prostu masakra! jak można siedzieć u kogoś tydzień a potem tak na niego wyklinać? O wszystko! Dziś np. przyszła do mnie przesyłka ze sklepu HappyMum - kupiłam sukienkę wizytową, bo idę w maju na komunię - musiałam zapłacić za pobranie i nie miałam drobnych 2 zł, zapytałam czy ma pożyczyć, bo miałam całe 20 zł a kurier nie miał wydać - nawet to wypomniała że ja księżniczka jestem taka wielka i gruba, a sukienki eleganckie zamawiam i jeszcze pożyczam dwa złote od niej, że jak nie mam (miałam i ona o tym wiedziała), zresztą te 2 zł to była końcówka kwoty, to powinnam iść w worku na komunię.

Ehhh, dużo by opowiadać, tyle tego było....musiałam się Wam wyżalić.....

reklama
Do góry