reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Beri, kiedy Ty masz wizyte u Dubra i sie cos wyjasni? Bo sie zgubilam.
Arda, byłam u Dubra z 2 tygodnie temu. Dostałam zalecenia do zrobienia kilku badań, a wcześniejsze uznał. Mam zrobić:
- ANA2, A0A, APLA,
- kariotypy
- histeroskopia
- + cały zestaw krzeliwości w Instytucie na Ghandi
- nasienie i i niego dwa usg w różnych momentach cyklu.

Mam przyjść z wynikami, ale wcześniej w 2-4 dc mam przyjść do niego na USG. To będzie za około dwa tygodnie. Ale jakieś konkrety pewnie najwcześniej usłyszę jak wrócę z kompletem badań po 6 maja, bo wtedy mam termin zrobienia histeroskopii. Już teraz wyszło mi ANA2, które leczy się sterydem, więc zielone światło, które dała mi p. Jerzak na ciażę mogło świecić bardzo krótko....

reklama
Hejka :)
Moja @ powoli się rozkręca ;)

Strawbelka to dziś jest ten dzień [emoji2]

Suska powiedz mu wprost, żeby się nie dąsał, bo ciężarnych się nie wku*wia [emoji23]

Hejka :)
Moja @ powoli się rozkręca ;)

Strawbelka to dziś jest ten dzień
emoji2.png

Suska powiedz mu wprost, żeby się nie dąsał, bo ciężarnych się nie wku*wia
emoji23.png
On jeszcze nic nie wie

Właśnie rozmawiałam z moją ginką .
Będzie dzwonić do Janosz i się konsultować .
Ciekawe czy odbierze tel .

Hej
Nadrobiłam, poczytałam co u Was, złożyłam tonę ciuchów z prania, teściowa ogląda 3 serial w tv, byłam już na zakupach i zaraz jadę po Małą do przedszkola - i jak tu odpoczywać????

Sus, Ty jeszcze moim zdaniem nic mu nie przekazuj, poczekaj do serduszka - ja tak myślę - dasz radę?

Witam Resztę Dziewcząt!

Hej
Nadrobiłam, poczytałam co u Was, złożyłam tonę ciuchów z prania, teściowa ogląda 3 serial w tv, byłam już na zakupach i zaraz jadę po Małą do przedszkola - i jak tu odpoczywać????

Sus, Ty jeszcze moim zdaniem nic mu nie przekazuj, poczekaj do serduszka - ja tak myślę - dasz radę?

Witam Resztę Dziewcząt!
Doris
Ja właśnie dlatego nie dążę do rozejmu żeby mu nic narazie nie
chlapnąć .Wytrzymam ile się da .
Widzę że się szykuje na wyjazd na ryby .Pojedzie pewnie na 3 dni .
Tym lepiej będę mieć pare dni dla siebie .

reklama
Do góry