lamia78
Fanka BB :)
TO WE WTOREK TESTUJESZ Z MOTYLKIEM?Idziemy łeb w łeb, ja tez 4dpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TO WE WTOREK TESTUJESZ Z MOTYLKIEM?Idziemy łeb w łeb, ja tez 4dpo
Aga piekny dzidziuś, a ma armatke czy dziurke? no i suwaczek się udało wstawić
Bardzo się boje, BARDZO!!! Jest generalnie bez zmian. Brzuszek napiety, czasem szczypie i kuje. Wkładke wciąż mam wilgotną i zastanawiam się czy to lutka, siuśki a może nie daj boże wody... Wieczorami odchodze od zmysłów, a droga daleka, i tak dzień po dniu.
W poniedziałek mam wizyte-już będzie miesiąc od wykrycia szyjki- i ogromnie się stresuje, choć zawsze szłam z nadzieją, że będzie ok.
Jakiegoś wirusa może ma .Hahaha ale się śmiałam choć jeszcze nie mogłam
Rozumiem Twój strach. Dziś już wszystko się uspokoi po tej wizycie . Szkoda ,że do mnie takiego podejścia nie ma .
Chyba z tymi naszymi maluchami to tak jest. Wczoraj mnie nie było to mały przez noc ciągle wołał pić i dziś siedzimy razem w domu bo wymiotuje
AgnieszkaBerii Dubrawski wykrył u mnie przeciwciała przeciwjajnikowe i nic więcej. Dobre jest to, że jest też endokrynologiem więc też kontrolował moją tarczycę.
Moja ciąża od początku jest trudna, dużo stresu, wczoraj i dziś znowu plamienia brązowe, może od USG bo miałam bardzo długo ok pół godz. waginalne więc może to powód, ale nerwy już są.
Jesli chodzi o płeć to na razie siusiaka nie było ale wiadomo, jeszcze może wyrosnąc, chyba Doris u Ciebie też na początku była dziewczynka?