reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Aga piekny dzidziuś, a ma armatke czy dziurke? no i suwaczek się udało wstawić

Hahaha ale się śmiałam choć jeszcze nie mogłam

Bardzo się boje, BARDZO!!! Jest generalnie bez zmian. Brzuszek napiety, czasem szczypie i kuje. Wkładke wciąż mam wilgotną i zastanawiam się czy to lutka, siuśki a może nie daj boże wody... Wieczorami odchodze od zmysłów, a droga daleka, i tak dzień po dniu.
W poniedziałek mam wizyte-już będzie miesiąc od wykrycia szyjki- i ogromnie się stresuje, choć zawsze szłam z nadzieją, że będzie ok.

Rozumiem Twój strach. Dziś już wszystko się uspokoi po tej wizycie :D . Szkoda ,że do mnie takiego podejścia nie ma ;).

Chyba z tymi naszymi maluchami to tak jest. Wczoraj mnie nie było to mały przez noc ciągle wołał pić i dziś siedzimy razem w domu bo wymiotuje :(

Hahaha ale się śmiałam choć jeszcze nie mogłam

Rozumiem Twój strach. Dziś już wszystko się uspokoi po tej wizycie :D . Szkoda ,że do mnie takiego podejścia nie ma ;).

Chyba z tymi naszymi maluchami to tak jest. Wczoraj mnie nie było to mały przez noc ciągle wołał pić i dziś siedzimy razem w domu bo wymiotuje :(
Jakiegoś wirusa może ma .
A jak się ty czujesz?

Witam nowy Diamencik . Przykro mi z powodu już tak posuniętych starań i porażek. Teraz czeka cię poszukiwanie przyczyn poronień. Miałaś może badany progesteron??Wiem że doktor P daje jakieś drogie żele i dziewczynom się udawało po nich.

Przepraszam ,że się długo nie odzywałam. Tak jak dziewczyny pisały miałam odlot i trwał aż do rana. Głowa mi pękała i nie mogłam patrzeć na światło więc kompa nie uruchamiałam.Głowa nadal mnie boli ale nie tak jak wczoraj. Brzuch też ,lekarz nie należy do delikatnych i pewnie wnętrze mi nieźle potermosił.
Po zabiegu lekarz przyszedł do mnie na sale i poinformował mnie o przegrodzie na 3/4 macicy hmmm zastanawia mnie to strasznie czy odrosła ? Skąd ona sie pokazała w takim rozmiarze??Zanim poszłam na usunięcie w 2010 r też miałam jej taką długość. Może doktorka wcale jej nie nacinała? Mam za 2 tyg iść do niego na wizytę (płatną ehh jak ja tego nie lubie) i po miesiączce na laparoskopię i usunięcie tej przegrody.

Powiem Wam ,że plusem wydania kasy na prywatną wizytę ,jest to ,że ja byłam przyjęta jako 5 na zabieg ,a poszłam pierwsza. Byłam już na chodzie kiedy inne czekały było ich aż 15 wczoraj.

Plan mam jeszcze taki ,że może jutro udam się do archiwum szpitala o wydanie papierów z tamtego zabiegu bo coś mi tu śmierdzi.Może po tej laparoskopii też sie okaże ,że nic nie ruszą bo się okaże dwurożna?? Tego się boję .

Berii Dubrawski wykrył u mnie przeciwciała przeciwjajnikowe i nic więcej. Dobre jest to, że jest też endokrynologiem więc też kontrolował moją tarczycę.
Moja ciąża od początku jest trudna, dużo stresu, wczoraj i dziś znowu plamienia brązowe, może od USG bo miałam bardzo długo ok pół godz. waginalne więc może to powód, ale nerwy już są.
Jesli chodzi o płeć to na razie siusiaka nie było ale wiadomo, jeszcze może wyrosnąc, chyba Doris u Ciebie też na początku była dziewczynka?

Berii Dubrawski wykrył u mnie przeciwciała przeciwjajnikowe i nic więcej. Dobre jest to, że jest też endokrynologiem więc też kontrolował moją tarczycę.
Moja ciąża od początku jest trudna, dużo stresu, wczoraj i dziś znowu plamienia brązowe, może od USG bo miałam bardzo długo ok pół godz. waginalne więc może to powód, ale nerwy już są.
Jesli chodzi o płeć to na razie siusiaka nie było ale wiadomo, jeszcze może wyrosnąc, chyba Doris u Ciebie też na początku była dziewczynka?
Agnieszka
Te plamienia napewno po usg .
Ja po pobraniu cytologiinteż plamiłam
Tak może być

reklama
Fondie, oooo, ale znalazlas!

Susana, probuj jeszcze tam. A jresli nie uda Ci sie skonsultowav z lekarzem to jaka decyzja? Bierzesz jutro ten wlew?

Bea, o kurcze, zeby odrosla i to w calosci??? Dziwne... Sprawdz co jest w papierach. Jakby Cie oszukali to juz bylby szczyt wszystkiego... Wspolczuje, ze tak kiepsko znioslas ten zabieg.

Agnieszka, np ush tak mozre byc, alre nic dziwnego, ze sie denerwujesz. Odpoczywaj.

Do góry