reklama
Lumia ja teraz tez mam dostac gonadotropiny, powiedz mi jak je bierzesz i jakie rezultaty? Sluz płodny jest po nich ?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Azylek, Ja biore od 4 dnia cyklu po 50jednostek. Ostatnio mialam 12zastrzykow. Po tej dawce uroslo jedno jajco ;-)
Co do sluzu, ciezko powiedziec. Ten cykl byl mega dziwny. Sluz taki jakis nijaki i w ogole malo i tego plodnego i w drugiej fazie tez.
Ale nie moge zgonic tego na gonadotrop. Po prostu nie wiem czy nie za wszczesnie roPoczelam stylulacje (piewrwsza @po poronieniu).
Pytaj, to moge zdawac relacje na biezaco z tego cyklu ;-)
A Ty tez masz problem z naturalna owu?
susana
Fanka BB :)
StrawbelkaA co stesknilas sie?
Oczywiście że się stęskniłam .
susana
Sus, nie widziałam !!!!!!
Teraz zauważyłam!!! Wow, super!!!! I przeczytałam, że powtarzasz w piątek a potem już KONIEC. Oj nie wiem czy wytrzymasz :-)
Beta piękna, gratulacje!!!! Na kiedy Ci termin wychodzi z OM?
Strawbelka, od kiedy zaczynasz to wysiadywanie jaj???
Lumia, głowa do góry!!!! A ten puregon to tak samo jak clo ma działanie?
Doris
Termin na 7-8 grudzień .
Ale nie wybiegam tak daleko w przyszłość .
Narazie czekam do piątkowej bety .
Boje się strasznie .Jeszcze ten wlew piątkowy mi spędza sen z powiek .
Arda
Pisałaś do Janosz??
Odpisała może????
beri123
Lamia niezla jestes. Ja tez uslyszalam ostatnio wiek... Przykro mi sie zrobilo ale co tam, trzeba walczyc)) Nafoczka lez ile mozesz, czas tak szybko leci. Na pewno Tobie troszke wolniej, ale to taki jesyny czas w zyciu)) wszystkie trzymamy kciuki!!!Sprawdz w opisie bo mi reumatolog kazała zrobić ANA3, zapłaciłam 160 zł a z tyłu na ANA 2 w opisie było że w panelu ANA 3 nic nie stwierdzono wiec nie musiałam robić ale zrobiłam i ujemne wszystko! Nie u Dubra się nie leczę, sama do wszystkiego doszłam bo po 3 poronieniu gin powiedział po prostu .....wiek!!! Zmieniłam gina ,poczytałam fora ,porobiłam badania ,znalazłam fajną reumatolog nie tą co wcześniej,i endokrynolog .Zajeło mi to 8 m-cy ,ale jestem na dobrej drodze ,"zdiagnozowałam"- niedoczynność tarczycy, przeciwciała Ana i trombofilie . Dostałam zielone światło od wszystkich lekarzy i działam
susana
Lumia .
Podsunęłaś mi faktycznie pomysł .
Gdzie się to pytanie zadaje???
Na jakimś forum novum ?
Ale wiesz co .Jak dzwoniłam kiedyś do novum to tam jest taka możliwość porozmawiania telefonicznego z konsultantem , lekarzem .Może jutro spróbuję .
Podsunęłaś mi faktycznie pomysł .
Gdzie się to pytanie zadaje???
Na jakimś forum novum ?
Ale wiesz co .Jak dzwoniłam kiedyś do novum to tam jest taka możliwość porozmawiania telefonicznego z konsultantem , lekarzem .Może jutro spróbuję .
reklama
Susanka, konsultant mi sie kojarzy raczej z taka chodzaca reklama, raczej porady nie dostaniesz, ale jak nie sprobujesz to sie nie dowiedz. Ja pisalam kiedys w sprawie nk i intralipidu do eksperta na naszymbocianie i odpisal, ze nie ma postaw sadzic, ze immunologia ma jakis wplyw.
Podziel się: